8

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Rondreis
Sorteer op:

Rondreis in Wales

vanaf € 378


8 dagen Natuurlijk Wales

 Autorondreis     

  Wales

Croeso i Gymru, oftewel welkom in Wales! Deze autorondreis neemt u mee naar de mooiste plekjes in Wales, van de magnifieke kliffen in het zuiden tot Mount Snowdon in het noorden. De schoonheid van ... het land, de vriendelijke bevolking en de Welshe cultuur zullen een onvergetelijke indruk maken.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 290


15 dagen Happy kids in Wales

 Autorondreis     

  Wales

Beleef Wales, het land vol bijzondere kastelen met ridders en jonkvrouwen en ruige natuur waar van alles te beleven is, door de ogen van uw kind! U verblijft tijdens deze rondreis in vakantieparken ... waar, behalve entertainment voor jong en oud, een heleboel activiteiten te ondernemen zijn.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 468


8 dagen Mid and South Wales

 Autorondreis     

  Wales

Wales is een vakantieland dat alles te bieden heeft. Een schitterende natuur met bergen, stranden, watervallen en meren, volop wandel- en fietsmogelijkheden, historische bezienswaardigheden, ... gezellige steden met winkels en restaurants en een bijzonder vriendelijke bevolking. U bezoekt tijdens deze rondreis het beste van het zuiden en midden van Wales en u zult gegarandeerd een fantastische vakantie hebben!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 361


6 dagen Holy Wales

 Autorondreis     

  Wales

Bewonder de prachtige kerken en abdijen van Noord- en Midden-Wales tijdens deze bijzonder serene rondreis. Ontdek de verborgen pareltjes van deze gebieden en probeer ze allemaal te bezoeken. U zult ... zien dat Wales nog veel meer te bieden heeft dan alleen ruige natuur en kastelen!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 888


10 dagen Castles of Wales

 Autorondreis     

  Wales

Tijdens deze rondreis bezoekt u een aantal van de mooiste gebieden van Wales: het Brecon Beacons National Park, de Pembrokeshire Coast, Snowdonia National Park en het Isle of Anglesey. U vindt hier ... niet alleen prachtige natuur, maar ook heel veel kastelen. Dus wanneer u van historie houdt én van mooie natuur, dan bent u in Wales aan het juiste adres! Geniet daarnaast van de vriendelijke bevolking, de gezellige plaatsjes en de vele wandelmogelijkheden. U verblijft tijdens deze rondreis in een combinatie van B&B's, hotels en een heus kasteel!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 677


11 dagen All About Wales

 Autorondreis     

  Wales

Genieten is even de tijd nemen voor de schoonheid om je heen. In Wales ligt het tempo lekker laag en is de omgeving mooi, majestueus en soms zelfs magisch. Met dat genieten zit het tijdens deze ... autorondreis dus wel goed.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 625


9 dagen Great Little Places in Wales

 Autorondreis     

  Wales

Verblijf tijdens deze rondreis in lieflijke Inns en guesthouses en ervaar het echte Wales! Van de Pembrokeshire Coast tot aan Snowdonia kunt u genieten van eindeloze wandelingen door uitgestrekte ... landschappen, een boottochtje maken naar één van de vele eilandjes, de Snowdon beklimmen en genieten van een heerlijke Welshe whiskey in één van de talloze pubs die Wales rijk is. Iechyd da!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 768


9 dagen North and Mid Wales

 Autorondreis     

  Wales

Ontdek tijdens deze rondreis al het moois dat het noorden en midden van Wales u te bieden hebben, zoals het Snowdonia National Park, Caernarfon Castle, de Cambrian Mountains en marktplaatsje ... LLangollen. Verwonder u over de schoonheid van de natuur, leer alles over de turbulente geschiedenis van het land, ontmoet de vriendelijke bevolking en geniet!
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact