3

reizen en vakanties bij

3

reisorganisaties

Rondreis
Sorteer op:

Rondreis in Tadzjikistan

vanaf € 2.395
incl. heen/terugreis


TADJIKISTAN - 26 dagen; Gletsjermeren in de Pamir

 Groepsrondreis      26 dagen

  Tadzjikistan

Tadjikistan is waarschijnlijk niet de eerste bestemming waar je aan denkt als je een verre rondreis uitzoekt. Het toerisme in het land staat in de kinderschoenen, de infrastructuur laat zeer te ... wensen over en de vervoersmogelijkheden en accommodaties zijn eenvoudig. Je dient als reiziger flexibel ingesteld te zijn, zowel lichamelijk als psychisch is het pittig. Als je je dat realiseert en niet bang bent om een beetje af te zien, zul je tijdens deze Tadjikistan rondreis écht van dit ongerepte land genieten.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.999
incl. heen/terugreis


Groepsreis TADJIKISTAN - 15 dagen; In de voetsporen van Marco Polo

 Groepsrondreis      15 dagen

  Tadzjikistan

In Tadjikstan staat het toerisme nog in de kinderschoenen. Om deze groepsreis Tadjikistan zo comfortabel mogelijk te maken reis je met eigen 4WD westerse jeeps, die nodig zijn in het zuiden van het ... land als je ook nog van de ‘gebaande’ weg af gaat. Je logeert veelal in ‘homestays’, bij de mensen thuis, waar je eet wat de pot schaft. Tajikistan heeft veel moois te bieden, zeker voor avontuurlijke reizigers die houden van ongerepte, ruige berglandschappen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.395
incl. heen/terugreis


Rondreis Tadzjikistan & Kirgizië, 14 dagen

 Groepsrondreis      14 dagen

  Kirgizië (Kirgizstan)    Tadzjikistan  

Rijdend over hoge passen en afdalend naar groene valleien genieten we van de prachtige natuur. In de voetsporen van Marco Polo en oude karavaanroutes volgen we deels de Zijderoute en de Pamir ... Highway. We overnachten in eenvoudige maar comfortabele hotels. Aan de voet van Peak Lenin overnachten we in het base camp.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact