5

reizen en vakanties bij

4

reisorganisaties

Sorteer op:

Rondreis in Oezbekistan

vanaf € 3.095
incl. heen/terugreis


Zijderoute, 22 dagen

 Groepsrondreis      22 dagen

  Kazachstan    Kirgizië (Kirgizstan)    Turkmenistan    Oezbekistan  

Bijzondere rondreis door Centraal-Azië langs de eeuwenoude karavaansteden Bezoek levendige lokale markten, kleurrijke medressen en moskeeën Verken de prachtige natuur van Kazachstan Beleef het ... spectaculaire hooggebergte van Kyrgizië
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.198


Hoogtepunten Oezbekistan en Kirgizië - privéreis

 Individuele rondreis      10 dagen

  Oezbekistan - Midden-Oosten & Centraal-Azië

Op deze privéreis ontdekt u alle hoogtepunten van Oezbekistan en Kirgizië, twee bijzondere landen in Centraal-Azië. Met de individuele reizen van SRC geniet u zorgeloos van u vakantie. Meer informatie

vanaf € 1.969
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Oezbekistan

 Rondreis      14 dagen

  Oezbekistan - Tashkent

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Oezbekistan kom je langs eeuwenoude steden zoals Khiva, Buchara en Samarkand, waar de romantische sferen van de Zijderoute weer helemaal tot leven komen. De ... steden staan bol van prachtige Oosterse architectuur: schitterende minaretten, moskeeën, medressa's gedecoreerd met turkooizen mozaïeken, en levendige bazaars. De woestijn en het bezoek aan het Chimgan gebergte bij Tashkent zorgen voor een goede afwisseling. Oezbekistan is nog niet zo bekend als vakantie bestemming maar deze parel in Centraal Azië is zeker een bezoek waard.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.439
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Zijderoute - kort

 Rondreis      24 dagen

  Turkmenistan    Oezbekistan    Kazachstan  

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Turkmenistan, Oezbekistan, Kirgistan en Kazachstan wordt een groot deel van de handelsroute gevolgd. Per bus reis je door eeuwenoude steden, spectaculaire ... landschappen, over hoge passen tot aan Almaty. Ook vandaag de dag zijn de landen van Centraal-Azië een bezoek meer dan waard. De steden staan bol van prachtige Oosterse architectuur, bazaars en er wonen vriendelijke mensen. Een groepsreis langs een groot deel van de Zijderoute, de legendarische handelsroute waar achter een wereld schuil gaat van romantiek en avontuur, van handelskaravanen, oude steden en Marco Polo.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 5.998


17-daagse groepstreinrondreis Zijderoute Avontuur in de Oriënt Silk Road Express

 Rondreis      16 dagen

  Kazachstan    Kirgizië (Kirgizstan)    Oezbekistan    Tadzjikistan  

Reis over één van de beroemdste routes ter wereld, de Zijderoute, per comfortabele privétrein! Deze avontuurlijke treinreis herinnert aan vervlogen tijden en voert langs vele hoogtepunten van ... Centraal-Azië.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact