4

reizen en vakanties bij

3

reisorganisaties

Rondreis
Sorteer op:

Rondreis in Macedonië

vanaf € 1.495
incl. heen/terugreis


Rondreis Albanië & Noord-Macedonië, 15 dagen

 Groepsrondreis      15 dagen

  Albanië    Macedonië  

Complete rondreis door weinig bereisd gebied Bezoek o.a. Tirana, Gijrokastra, en Berat Ervaar het schitterende meer van Ohrid Excursies naar o.a. het Blue Eye nationaal park, Butrinti en Voskopoja ... inbegrepen
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.499
incl. heen/terugreis


Groepsreis Noord-Macedonië en Griekenland; Cultuur en strand in de Balkan

 Groepsrondreis      11 dagen

  Macedonië    Griekenland  

Ontdek de verschillende kanten van de Balkan tijdens deze rondreis door Noord-Macedonië en Griekenland. Een combinatie van een complexe maar indrukwekkende geschiedenis, gastvrije mensen, lekker ... eten, prachtige natuur en adembenemende stranden. Ontdek de culturele ontwikkeling vanuit de tempels uit de oude tijd, maar ook het verschil tussen het communistische tijdperk en het moderne leven vandaag der dag. Ontmoet de vriendelijke bevolking terwijl je wat van hun zelf gemaakte lekkernijen proeft onder het genot van een rakija én ontspan aan de Ionische zee.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 999
incl. heen/terugreis


Groepsreis Noord-Macedonië; Verleidelijk Noord-Macedonië

 Groepsrondreis      8 dagen

  Macedonië

Ontdek het prachtige Noord-Macedonië, het hart van de Balkan. Dit land is omringd door bergen, meren en rivieren. Leer de rijke geschiedenis kennen terwijl je de architectuur van de Ottomanen ... bekijkt. Verken verborgen hoeken, lokale schatten, ontmoet de lokale bevolking terwijl je hun bezoekt en geniet van de beste zelfgemaakte specialiteiten.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.947


15-daagse single groepsrondreis in de ban van de Balkan

 Rondreis      14 dagen

  Albanië    Bosnië en Herzegovina    Montenegro    Macedonië  

Tijdens deze afwisselende reis ontdek je maar liefst vier verschillende landen: Noord-Macedonië, Albanië, Montenegro en Bosnië-Herzegovina. Naast bekende steden bezoeken we ook pittoreske dorpjes, ... trekken we de natuur in en maken boottochtjes en mooie wandelingen.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact