3

reizen en vakanties bij

3

reisorganisaties

Rondreis
Sorteer op:

Rondreis in Hongarije

vanaf € 1.995
incl. heen/terugreis


Rondreis Centraal Europa, 21 dagen

 Groepsrondreis      21 dagen

  Polen    Roemenië    Hongarije    Moldavië    Slowakije  

Tussen Kraków en Boekarest zie je sfeervolle stadjes, de rijke natuur van het Tatragebergte, bijzondere bezienswaardigheden als Auschwitz, de rijk versierde kloosters van Boekovina en het onontdekte ... Moldavië.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 841
incl. heen/terugreis


8-daagse fiets- en vaarvakantie Passau - Boedapest

 Autovakantie    Rondreis      8 dagen

  Duitsland    Hongarije    Oostenrijk    Slowakije  

Op deze prachtige fietstour langs de Donau vaart uw hotel met u mee! En wat voor een hotel! U overnacht aan boord van het MS Primadonna, het op één na grootste cruiseschip op de Donau waar u aan ... boord zelfs van wellness kunt genieten, want er is een whirlpool en een sauna. Lekker eten in het panoramarestaurant, ontmoet oude en nieuwe bekenden in de panoramabar, kijk uw ogen uit door de glasbodem bij de receptie. Ook niet onbelangrijk: het hele schip beschikt over airco. De Primadonna beschikt over 80 buitenhutten die allemaal beschikken over douche en toilet en een haardroger, tv, telefoon, een minibar en airco. De hutten op het bovendek hebben zelfs een balkon! De hutten op het hoofddek met de toevoeging “Achtern” zijn een stuk kleiner, hebben een stapelbed en liggen dichter bij de machinekamer. Iets ongunstiger dus, maar daardoor wel goedkoper! Een dag geen zin om te fietsen? Of een dag slecht weer? Geen enkel probleem: dan blijft u gewoon lekker aan boord!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 739


15-daagse rondreis Hongarije en Slovenië

 Rondreis     

  Hongarije - West-Hongarije

Ontdek twee van Europa's oudste wijnlanden. Je proeft deze reis van verrassende wijnen én van verrassende landen. Een reis om het goede leven te vieren en twee fascinerende landen te ontdekken. Je ... verkent vijf heel verschillende regio's. Een mooie mix van natuur, cultuur en prachtige steden!
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact