10

reizen en vakanties bij

5

reisorganisaties

Sorteer op:

Rondreis in Finland

vanaf € 1.598
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Lapland Winter - Kylmäluoma

 Rondreis      8 dagen

  Finland - Kuusamo

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Fins Lapland wandelen we op sneeuwschoenen door de natuur, leren we langlaufen en maken we een tocht met husky honden door de besneeuwde bossen en over ... bevroren meren. Fins Lapland is uitermate geschikt voor een actieve week in de sneeuw. Tijdens deze gevarieerde winterreis leer je het echte Lapland kennen. Sluit de dag af op de Finse manier: in de sauna.Bekijk ook onze andere nieuwe Lapland winterreis in de omgeving van Paljakka.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.599
incl. heen/terugreis


22-35ers reis Finland

 Rondreis      8 dagen

  Finland

Wie is er in voor een week spelen in de sneeuw? Tijdens deze actieve reis door Finland gaan we op echt avontuur: we maken twee wandeltochten op sneeuwschoenen, we leren langlaufen én we maken een ... tocht met sledehonden door het wit besneeuwde noorden van Finland. Ook stappen we op fatbikes voor een toffe rit naar een rendierboerderij. Finland is dé perfecte bestemming om een week in de sneeuw door te brengen. Aan het eind van de dag kun je lekker bijkomen in de sauna of bij een knisperend vuurtje. En wie weet spot je zelfs het Noorderlicht!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.295
incl. heen/terugreis


Rondreis Fins Lapland, 7 dagen

 Groepsrondreis      7 dagen

  Finland

Reis naar het winter wonderland boven de poolcirkel Trek er op uit met je eigen sledehondenteam Er is tijd voor een optioneel bezoek aan het dorp van de kerstman Laat je betoveren door het ... prachtige noorderlicht
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.324
incl. heen/terugreis


Groepsreis Finland: Lapland - 7 dagen; Winterparadijs in Lapland

 Groepsrondreis      7 dagen

  Finland

Tijdens de Lapland winterreis maak je een ontdekkingsreis door het winterwonderland van Finland. Een geweldige bestemming voor alle actievelingen en sneeuwliefhebbers onder ons. Geniet van de stiltes ... en de magische wereld om je heen. Ga mee op een onvergetelijke husky sleetocht. Trek je sneeuwschoenen aan en stap door het dikke pak sneeuw het Oulanka National Park in. Ga in het donker op zoek naar het magische noorderlicht en je wordt betoverd door dit bijzondere fenomeen. Laat het dagelijkse leven aan je voorbijtrekken: de echte ontspanning vind je buiten in de sneeuw.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.499
incl. heen/terugreis


Highlights of Finnish Lapland

 Autorondreis      6 dagen

  Finland

Welkom in het winterse paradijs van Fins Lapland! Met sneeuw bedekte bossen, het adembenemende noorderlicht, unieke winterse activiteiten en natuurlijk de kerstman zijn een paar van de hoogtepunten ... die bezoekers over de hele wereld aantrekt. U verblijft tijdens deze reis op twee verschillende locaties, zodat u de bestemming in zijn geheel kunt ervaren. De omgeving verkennen met de sneeuwscooter, met een slee getrokken door schattige husky’s al zoevend door een pak sneeuw en ijsvissen op een bevroren meer, zijn een van de fantastische excursies die u kunt ondernemen. En u verblijft ook nog eens in twee prachtige lodges midden in de wildernis. Wat een avontuur!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.199
incl. heen/terugreis


Discover Finnish Lapland

 Autorondreis      5 dagen

  Finland

Welkom in het winterse paradijs van Fins Lapland! De met sneeuw bedekte bossen, het adembenemende noorderlicht, de unieke winterse activiteiten en de kerstman zijn enkele van de hoogtepunten die ... bezoekers van over de hele wereld aantrekken. Enkele fantastische excursies die u tijdens uw reis kunt ondernemen zijn: de omgeving met de sneeuwscooter verkennen, tijdens een huskysleetocht door de sneeuw heen zoeven en op sneeuwschoenen wandelen. U verblijft tijdens uw vakantie in Finland ook nog eens in een prachtige lodge midden in de wildernis. Wat een avontuur!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.669
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Estland, Rusland en Finland

 Rondreis      15 dagen

  Rusland    Finland    Estland  

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Estland, Finland en Rusland bezoeken we 3 indrukwekkende landen en reizen we door diverse gebieden. Naast de klassieke highlights van de drie landen nemen we ... ook ruim te tijd om de minder bekende gebieden te bezoeken. We ontdekken bruisende steden, we bezoeken sprookjesachtige kastelen en dorpjes en we leren over de geschiedenis van de plaatsen die we bezoeken. Naast beroemde hoogtepunten als Sint-Petersburg, Helsinki en Tallinn reizen we ook naar minder bezochte gebieden zoals de bossen van het Finse platteland en het Lahemaa Nationaal park in Estland.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.698
incl. heen/terugreis


Familiereis Lapland Winter

 Familiereis      8 dagen

  Finland - Kuusamo

Tijdens deze actieve familiereis door Finland gaan we echt op avontuur: we maken een tweedaagse wandeltocht met sneeuwschoenen aan, we leren langlaufen en we maken een tocht met echte sledehonden ... door het wit besneeuwde noorden van Finland. Het is dé perfecte bestemming om een week in de sneeuw door te brengen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.395
incl. heen/terugreis


Familiereis FINLAND: LAPLAND - 7 dagen; Winters noorden

 Familiereis      7 dagen

  Finland

Lijkt het je wat om met het gezin naar het winterse noorden van Finland te gaan? Dan is deze familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar uitermate geschikt! Van sneeuwvlokken vangen met je ... tong, tot traditioneel ijsvissen en achter een roedel husky’s aan sleeën. Ook een bezoek aan het dorp van de kerstman en een zoektocht naar het Noorderlicht mogen tijdens de rondreis Lapland niet ontbreken. Trek je warme winterkleding aan en geniet van deze prachtige winterbestemming.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.695
incl. heen/terugreis


Rondreis Litouwen, Letland, Estland & Finland, 14 dagen

 Groepsrondreis      14 dagen

  Estland    Finland    Letland    Litouwen  

Afwisselde reis in 4 landen met oude cultuur en mooie natuur Vilnius, Riga en Tallin én Heuvel der Kruisen en Gaujas nationaal Park Genieten van natuur en rust in Nida en op Saaremaa Afsluiting in ... Finland: Helsinki en Turku, de oude hoofdstad
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact