4

reizen en vakanties bij

3

reisorganisaties

Rondreis
Sorteer op:

Rondreis in Ethiopië

vanaf € 2.498
incl. heen/terugreis


Rondreis Ethiopië

 Rondreis      30 dagen

  Ethiopië - Addis Abeba

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Ethiopië reis je langs alle hoogtepunten die het land te bieden heeft. Ethiopië is een onverwacht mozaïek van culturen en landschappen en wordt door velen ... als het mooiste land van Afrika beschouwd. In het groene Noorden waan je je regelmatig in de Middeleeuwen. Hier vindt je eeuwenoude obelisken, kastelen, kloosters en een doolhof van rotskerken. Hier wandelen we bovendien in het prachtige Simien-gebergte. In het Zuiden van Ethiopië reizen we per jeep over de uitgestrekte ruige savannes en gaan op zoek naar animistische stammen als Mursi, Hamar en Konso.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.298
incl. heen/terugreis


Rondreis Ethiopië - noord

 Rondreis      19 dagen

  Ethiopië - Addis Abeba

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Ethiopië ontdekken we een onverwacht mozaïek van culturen en landschappen. Ethiopië wordt door velen als het mooiste land van Afrika beschouwd. We maken ... een boottocht over het Tana meer, een mooie wandeling door het ruige berglandschap van het Simien gebergte en een unieke 3-daagse wandeling in het ruige gebied rondom Lalibela. In de steden bezoeken we koningsgraven, rotskerken, paleisruïnes en obelisken. In korte tijd leer je tijdens deze reis de unieke Ethiopische cultuur kennen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.795
incl. heen/terugreis


Rondreis Ethiopië, 24 dagen

 Groepsrondreis      23 dagen

  Ethiopië

Fascinerende rondreis over de historische route en de afgelegen Omovallei van Ethiopië. We bezoeken de watervallen van de Blauwe Nijl, het Tanameer, de rotskerken bij Lalibela, kastelen bij Gondar, ... steles bij Axum en zoeken de geladabavianen in het Simiengebergte.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.199


Rondreis Mythisch Ethiopië

 Groepsrondreis      13 dagen

  Ethiopië - Addis Abeba

Vlieg-/rondreis Ethiopië met o.a. Addis Abeba, Blauwe Nijl waterval, Tana meer, Semien Mountains National Park, Axum en Lalibela Meer informatie

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact