5

reizen en vakanties bij

4

reisorganisaties

Sorteer op:

Rondreis in Cyprus

vanaf € 1.199
incl. heen/terugreis


Groepsreis Cyprus - 8 dagen; Het land van Aphrodite

 Groepsrondreis      8 dagen

  Cyprus

Op het prachtige Middellandse Zee-eiland Cyprus, ook wel het eiland van Aphrodite, maak je kennis met geurende sinaasappelbomen omringd door oude ruïnes, de idyllische turquoise wateren en bergen ... bedekt door pijnbomen. De steden hebben voor ieder wat wils. Trendy boetieks en levendige restaurants wisselen elkaar af met kronkelende oude straten vol artistieke cafés en oude herbergen. Troödos is een fraai natuurgebied waar de tijd heeft stil gestaan. Schilderachtige wegen en wandelpaden creëren een wereld vol natuurlijke schoonheid. Wandel door de Avakas kloof, neem een duik in de Blue Lagoon en laat je bewonderen door de fresco’s van de Byzantijnse kerken. De stad Paphos zorgt voor een sfeervol, authentiek en ontspannen einde van de reis aan de prachtige kust van Cyprus.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.449
incl. heen/terugreis


Familiereis Cyprus

 Familiereis      11 dagen

  Cyprus

Tijdens deze avontuurlijke familiereis verken je het mythische eiland Cyprus. Verken de langgerekte kust met de heerlijke stranden, het schitterende Troodos gebergte, pittoreske dorpjes en ... kristalheldere watervallen. Er is ook voldoende tijd om zelf op pad te gaan in de steden en dorpjes die we bezoeken. Deze Cyprus familiereis langs cultuur, natuur en ellenlange stranden zul je niet snel vergeten!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.607


8-daagse single groepsrondreis Ontdek zonnig en gastvrij Cyprus, Yamas!

 Rondreis      7 dagen

  Cyprus

Zonnig Cyprus is een klassieke schoonheid en een ware lust voor het oog. Laat je vervoeren door dit gastvrije eiland vol levenslust, olijf- en wijngaarden, bloemenpracht, kloosters en kerken met ... fresco's en mozaïeken, goudgele stranden en ruige bergketens.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.307


8-daagse groepsrondreis Hoogtepunten van Noord- en Zuid-Cyprus

 Rondreis      7 dagen

  Cyprus - Kyrenia

Cyprus is een antieke schoonheid met vele gezichten. Van de Byzantijnse erfenis in het Troödosgebergte, fraaie fresco's, kerken, kloosters en moskeeën tot zonovergoten stranden en Cypriotische ... wijn; het gastvrije eiland van Aphrodite is onweerstaanbaar mooi.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.595
incl. heen/terugreis


Rondreis Cyprus, 8 dagen

 Groepsrondreis      8 dagen

  Cyprus

Afwisselende reis: culturele bezienswaardigheden en mooie natuur Veel excursies inbegrepen Geniet van heerlijk eten en mooie stranden Nederlandse reisbegeleiding en ontbijt inclusief Meer informatie

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact