8

reizen en vakanties bij

4

reisorganisaties

Rondreis
Sorteer op:

Rondreis in Bolivia

vanaf € 4.195
incl. heen/terugreis


Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen

 Groepsrondreis      23 dagen

  Bolivia    Chili  

Spectaculaire Andes: bergpieken, vulkanen, geisers en zoutvlaktes Bolivia, Indiaanse hart van Zuid-Amerika Prachtige jeepsafari van Bolivia naar Chili 4-daags verblijf op Paaseiland Meer informatie

vanaf € 2.699
incl. heen/terugreis


Groepsreis Peru & Bolivia; Tussen altiplano en zoutvlakte

 Groepsrondreis      24 dagen

  Bolivia    Peru  

Ruige bergketens en ontzagwekkende vulkanen, resten van oude beschavingen en een kleurrijke inheemse bevolking kenmerken deze spectaculaire reis. Zwerf met Shoestring mee over de enorme zoutvlaktes ... van Salar de Uyuni. Je kunt de ruïnes bezoeken van de legendarische verloren stad van het Incarijk, Machu Picchu. Maar er valt nóg veel meer te ontdekken op onze tocht dwars door de Altiplano. Besneeuwde Andestoppen met weidse vergezichten bijvoorbeeld. Woestijngebieden aan de kust, met in de aarde getekende lijnen van oude culturen in Nazca. De grillige Colca Canyon, waar je wellicht de condor met zijn machtige spanwijdte ziet. Overblijfselen van de Spaanse overheersing vind je terug in koloniale steden als Arequipa, Cuzco en Potosí. Vergeet ten slotte niet cavia aan het spit of de lokale pisco sour te proeven!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.419
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Bolivia en Chili

 Rondreis      21 dagen

  Bolivia    Chili  

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Bolivia en Chili ontdek je de vele gezichten van de Andes. Wandel in Bolivia door het nevelwoud langs bromelia´s en reuzenvarens en bezoek de Inca-ruïne ... van El Fuerte. Hoor het zout onder je schoenen kraken op de serene zoutvlakte van Uyuni, ervaar de desolate en ruige hoogvlakte van de Andes en kijk vol ontzag naar de adembenemende sterrenhemel in San Pedro de Atacama. Deze rondreis is een schitterende kennismaking met de cultuur en ongerepte natuur van de hoge Andes. Je kunt deze reis verlengen op Paaseiland, waar je met eigen ogen het mysterie van de Moai-beelden kunt aanschouwen. Hoe zijn de Polynesiërs erin geslaagd deze gigantische stenen hoofden over het eiland te verplaatsen?
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.899
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Argentinië, Bolivia en Peru

 Rondreis      28 dagen

  Argentinië    Peru    Bolivia  

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Argentinië, Bolivia en Peru wandel je door spectaculaire landschappen met felgekleurde rotspartijen, trek je over uitgestrekte hoogvlaktes en maak je kennis ... met de Indianenbevolking. We maken een tweedaagse tocht over de uitgestrekte Uyuni-zoutvlakte en bezoeken indrukwekkende ruïnes van het oude Incarijk, met als hoogtepunt Machu Picchu. Deze rondreis is een unieke kennismaking met de cultuur en natuur van het Andesgebied.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.717


22-daagse groepsrondreis Peru, Noord-Chili & Bolivia

 Rondreis      21 dagen

  Bolivia    Chili    Peru  

Een rondreis naar de hoogtepunten van drie fantastische landen, 'maar dan anders'. Treed van de gebaande paden in nog onbekende nationale parken in Chili, ontdek hoe veelzijdig Bolivia is en bezoek ... pre-Inca plekken in Peru. Een geweldige combinatie van natuur en cultuur!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.153


16-d privé rondreis Betoverend Brazilië

 Rondreis      15 dagen

  Bolivia    Brazilië  

Reis met je huurauto én per binnenlandse vlucht en boot naar het zuiden van Brazilië. Je bezoekt Rio de Janeiro, de Foz do Iguaçu watervallen, het natuurgebied Pantanal, de hoofdstad van het ... ecotoerisme, Bonito, en het koloniale Paraty. Je eindigt op het tropische eiland Ilha Grande.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.717


16-daagse single groepsrondreis van Tango naar Samba in Argentinië & Brazilië

 Rondreis      15 dagen

  Argentinië    Bolivia    Brazilië  

Zuid-Amerika is een continent vol koloniale pracht en natuurwonderen. Van de tango op de levendige pleinen in Buenos Aires tot de sambastranden in Rio de Janeiro en van de watervallen van Foz do ... Iguaçu tot wilde dieren spotten in de Pantanal; het komt allemaal aan bod!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 4.407


25-daagse groepsrondreis Hoogtepunten van Zuid-Amerika

 Rondreis      24 dagen

  Argentinië    Bolivia    Brazilië    Peru  

Gun jezelf deze spectaculaire rondreis en ontdek alle hoogtepunten van Zuid-Amerika! Reis langs de toppen van de Andes, over de grote hoogtes van Peru en Bolivia en door de schoonheid van de ... uitgestrekte canyons en het tropisch laagland in Argentinië en Brazilië.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact