6

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Zwitserland met Fietsrelax

vanaf € 599


Rondom de Bodensee

 Fietsvakantie      8 dagen

  Zwitserland    Oostenrijk    Duitsland  

Volg rondom het fraaie Bodenmeer, ingeklemd tussen Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, de 273 kilometer lange, gemarkeerde Bodenseeradweg, een met recht bijzonder populaire fietsroute. De ... schilderachtige oevers en eilandjes, zoals Reichenau en Mainau, en een keur aan Middeleeuwse steden vormen onderweg een lust voor het oog.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 845


Chocoladetour

 Fietsvakantie      7 dagen

  Zwitserland

Deze fietsvakantie is perfect voor levensgenieters. De fietsroutes zijn perfect bewegwijzerd, en leiden u door het mooiste landschap in centraal Zwitserland. De route is vrijwel continu geasfalteerd ... en leidt vaak veelal rustige en vlakke zijwegen en fietspaden door een prachtig berglandschap.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 825


Langs de Zwitserse Rhône

 Fietsvakantie      8 dagen

  Zwitserland

De Zwitserse Rhône combineert drie zeer verschillende landschappen tussen Oberwald en Genève. In de Goms is het landschap meestal heuvelafwaarts met enkele hellingen. Vanaf Brig breidt het ... Rhônedal zich uit. Nergens in Zwitserland schijnt de zon vaker dan hier in Wallis.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 748


Rijnroute - etappe 2 - van Basel naar Speyer

 Fietsvakantie      8 dagen

  Zwitserland    Duitsland  

Deze etappe van de Rijnroute gaat door het 60 km brede, zogeheten Oberrheingraben. U passeert de bergflanken van het Zwarte Woud, het glooiende Odenwald en de toppen van Vogezen en Pfälzerwald. De ... natuurlijke grens, die de Rijn hier tussen Frankrijk en Duitsland vormt, spreekt tot de verbeelding: het Franse 'savoir-vivre' versus de Duitse 'Gemütlichkeit'.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 899


Rijnroute - etappe 1 - van Chur naar Basel

 Fietsvakantie      9 dagen

  Zwitserland    Duitsland  

Vanuit het Centraal-Zwitserse Chur voert de eerste etappe van de Rijnroute u vanaf de 'bron', de plek waar Voor- en Achter-Rijn samenvloeien, door Liechtenstein, Oostenrijk en Duitsland naar de ... fascinerende metropool Basel. De uitzichten onderweg op de imposante Alpenmassieven en het spiegelende Bodenmeer staan borg voor een serie onuitwisbare indrukken.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.099


Rijnroute - totaal - van bron tot monding

 Fietsvakantie      29 dagen

  Zwitserland    Nederland    Frankrijk    Duitsland  

Een spectaculaire ervaring: fietsen van bron tot monding langs één van Europa's langste en indrukwekkendste stromen. Op zijn 1.239 km lange weg verbindt de Rijn de verschillende culturen en de ... diverse landschappen van Zwitserland, Vorstendom Liechtenstein, Oostenrijk, Duitsland en Nederland om, tot rust gekomen, uit te monden in de Noordzee.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact