4

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Tsjechië met Fietsrelax

vanaf € 556


Elberadweg - van Praag naar Dresden

 Fietsvakantie      8 dagen

  Tsjechië    Duitsland  

Een relaxte tocht met de Elbe als leidraad. Begin in de fraaie, Tsjechische hoofdstad en fiets door het vlakke Boheemse bekken waar de rivier traag en slingerend haar weg zoekt. Dan dichtbij het ... water blijvend, door diepe kloven van het Boheems Paradijs. Onderweg bijzondere, historische steden, waaronder eindpunt Dresden, het 'Florence aan de Elbe'.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 669


Van Praag naar Wenen

 Fietsvakantie      9 dagen

  Tsjechië    Oostenrijk  

Duik na Praag onder in het natuur- en stedenschoon van zuidelijk Bohemen en Moravië. Passeer unieke stadjes, de stille getuigen van een bewogen Midden-Europese geschiedenis. Fiets verder door ... een 'lappendeken' heuvelland van bossen, boerenland en karpervijvers. Langs glooiende wijngaarden, tot over de grens in Oostenrijk, de Donau volgend tot in Wenen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 699


Langs de Moldau - van het Lipnomeer naar Praag

 Fietsvakantie      8 dagen

  Tsjechië    Oostenrijk  

Vanuit een van 's werelds mooiste steden Praag vertrekt u per bus naar het Oostenrijkse Aigen/Schägl om vanaf het Lipnomeer de Moldau terug naar Praag te volgen. Een tocht door de Zuid-Bohemen met ... ongelooflijk veel hoogtepunten; prachtige steden als Budweis, Cesky Krumlov, Pisek en Praag maar ook een prachtige omgeving om door te fietsen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 534


Elberadweg - van Vrchlabi naar Praag

 Fietsvakantie      8 dagen

  Tsjechië

De Elbe begint als een krabbelend stroompje vlak boven Vrchlabi en wordt al snel een stroom. Deze rivier, veelal omzoomd met lange rijen hoge populieren, doorsnijdt traag stromend het Boheemse Bekken ... waarin eeuwenoude steden als Hradec Kralove, Pardubice en Praag liggen te wachten om ontdekt te worden. Kenmerkend is dat de route voornamelijk vlak is en voornamelijk over goede, rustige fietspaden loopt tot aan Praag.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact