10

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Spanje met Fietsrelax

vanaf € 439


Andalusië - Land van de Moren en Witte Dorpjes

 Fietsvakantie      7 dagen

  Spanje

De middagzon verlicht de kalkrotsen en zuiver witgekalkte gevels van de 'Pueblos Blancos'. Zilvergroene olijfboomgaarden bieden onderweg wat schaduw. De glooiende heuvels van Andalusië bieden een ... ideaal terrein voor een fietsvakantie. Prehistorische grotschilderingen, Moorse dorpen, het natuurgebied Sierra de Grazamela en natuurlijk start- en finishplaats Ronda maken dit een juweel van een reis.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 649


Pais Valencià - Relaxed

 Fietsvakantie      8 dagen

  Spanje

Door het achterland en langs de kust van het mooie Pais Valencià. Grotendeel over 'Vias Verdes' ofwel 'Groene Wegen'. Voormalige spoorlijnen, omgetoverd tot fietsroutes, toegankelijk en makkelijk te ... volgen, zonder steile hellingen en ver weg van het gemotoriseerd verkeer. Wie wil nou niet op zo'n manier de bergen en de kust langs de Middellandse Zee verkennen?
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 619


St. Jacobs fietsroute Leon - Santiago

 Fietsvakantie      9 dagen

  Spanje

Al eeuwenlang trekken pelgrims naar de het graf van apostel Jakobus in Santiago de Compostela. Deze fietsvakantie volgt de route vanaf de gotische kathedraal in León tot aan het eindpunt in Santiago ... de Compostela. De route voert u door steeds wisselende landschappen van de open vlaktes en graanvelden van Castillië naar de glooiende groene heuvels en de kleurrijke wijngaarden van Galicië.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 575


Door het Catalaanse land

 Fietsvakantie      8 dagen

  Spanje

Een heerlijke ontspannen fietsvakantie over de glooiende wegen van Baix Emporda. U fietst door het groene Catalaanse platteland, langs de azuurblauwe Middellandse Zee en door middeleeuwse dorpen. ... Fiets terug in de tijd terwijl u velden met zonnebloemen en tarwe, bossen met dennen en zelfs rijstvelden doorkruist. Onderweg komt u ook in Figueres, onlosmakelijk verbonden met Salvador Dalí.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 320


Pais Valencià - Castalla en ommeland

 Fietsvakantie      8 dagen

  Spanje

Iedere dag aan u de keuze! Wel of niet op de fiets, welke kant op en hoe lang. Als standplaats is het mediterrane, pittoreske Castalla, gelegen in het achterland van de Costa Blanca, daarvoor dé ... plek. Vanuit het gezellige en comfortabele Spaanse guesthouse zijn er tochten van 50 tot wel 120 km, met als voornaamste thema bergdorpen, natuurparken en Spaanse zon.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 429


Asturië - De Groene Spaanse Kust

 Fietsvakantie      8 dagen

  Spanje

De groene Spaanse kust: een prima setting voor een heerlijke fietsvakantie. Ontspannen fietsen door glooiende heuvels langs de El Cuera en El Sueve, gelegen in de schaduw van de sneeuwtoppen van de ... Picos. Aan de andere kant juist volop zeezicht. Fraaie traditionele architectuur en fijne gastronomie maken dit Asturiaanse avontuur helemaal af.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 499


Contrastvol 'Al-Andalus'

 Fietsvakantie      8 dagen

  Spanje

Over fietspaden, gravelweggetjes en stille binnenwegen door de Andalusische provincie Cadiz, een streek vol geschiedenis en natuurschoon, ingesloten door imponerende bergketens en een bulderende ... Atlantische oceaan. Dit is Spanje op zijn puurst; witte dorpen, olijfboomgaarden, wijngaarden, uitgestrekte graslanden onderbroken door eeuwenoude bossen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 675


Pais Valencià - Wijnroute

 Fietsvakantie      8 dagen

  Spanje

Wijn, palmen, marmer en zout zijn de vier kenmerken van deze fietsvakantie waar u niet omheen kunt. Buiten de fascinatie voor deze producten is het een van de belangrijke economische peilers voor de ... Spaanse economie. U maakt dit alles van heel dichtbij mee, u kunt het zien, aanraken, ruiken en proeven tijdens deze fietsreis door een prachtige natuur!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 164


Fietsen en Kamperen - Catalonië

 Fietsvakantie      8 dagen

  Spanje

Een fietsvakantie met Fiets-Fun in de buurt van de ruige Spaanse noordoost kust. Vanuit Gariguella gaat het over glooiende wegen in de richting van het binnenland langs onder andere Figueres, de ... geboorteplaats van Salvador Dalí. Bezoek het middeleeuwse dorpje Besalú voordat u weer terugfietst naar de kust. De camping in Castello d'Empúries ligt aan het strand wat deze reis voor kinderen natuurlijk extra aantrekkelijk maakt.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 599


Mallorca - Parel van de Balearen

 Fietsvakantie      8 dagen

  Spanje

Volgens Mallorcanen creëerde God uit de restanten van de schepping hun eiland. Het werd een aantrekkelijke, mediterrane, mix van golvend vruchtbaar binnenland, omgeven door gouden zandstanden, ... steile klifkusten met stille eiken- en pijnboombossen en een imposante, in het westen gelegen, kalkstenen bergrug, de Tramuntana.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact
gfh jfghjfghjgfhj gfh