12

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Italië met Fietsrelax

vanaf € 839


Apulië - Land van de Trulli

 Fietsvakantie      8 dagen

  Italië

Over rustige, provinciale wegen door de hak van Italië. Langs golvende graanakkers, knokige olijfbomen, oude wijnstokken en ruige rotskusten. Bezoek Alta Murgia Nationaal Park, de historische stad ... Matera en 'trulli' dorpen vol witgekalkte huizen. Onderweg wordt het smullen van typische Zuid-Italiaanse schotels uit deze heerlijke streek.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 580


Van alpien Bolzano naar mediterraan Venetië

 Fietsvakantie      8 dagen

  Italië

Volg een overwegend dalende route door de natuur van de uitlopers van de Dolomieten. Over het fietspad langs de rivieren Etsch en Adige om uit te komen bij het onovertroffen Gardameer. Verken 'vlak ... op weg' naar Venetië andere beroemde steden als Verona en Padua. Geniet van de heerlijke, regionale keuken en proef daarbij van de uitmuntende, lokale wijnen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 579


Drauradweg - van Brixen naar Villach

 Fietsvakantie      8 dagen

  Oostenrijk    Italië  

Deze populaire route brengt u vanuit Zuid-Tirol, waar twee culturen elkaar ontmoeten, langs de rivieren de Rienz en de Drau naar Villach. De start is in Brixen, gelegen gelegen tussen heuvels en ... wijngaarden. Met in de verte aan de enke kant de machtige Dolomietenreuzen en aan de andere kant de Alpenreuzen in zicht fietst u over glooiende wegen naar Dobbiaco (Toblach). Vanaf hier gaat het grotendeels licht bergafwaarts naar Villach.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 549


Toscane - van Pisa naar Florence

 Fietsvakantie      7 dagen

  Italië

Da Vinci zou het gezegd kunnen hebben 'fiets naar mijn geboortestad en zie mijn ontdekkingen'. Dat is precies wat deze tour doet. Van de scheve torenstad, door het prachtige Toscaanse land van ... druiven en olijven via het charmante Lucca, naar Vinci, Leonardo's geboorteplaats. U eindigt in onweerstaanbaar Florence, 'de wieg van de  Renaissance'.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 749


'Alpe Adria' - van de Alpen naar de Middellandse Zee

 Fietsvakantie      8 dagen

  Oostenrijk    Italië  

Deze droomreis begint weliswaar in de Mozartstad Salzburg, maar pas in Villach, in het zuiden van Oostenrijk, klimt u op de fiets voor de 410 km lange 'Alpe-Adria'. Eerst een rondje Ossiacher See en ... dan de grens over om voornamelijk bergafwaarts te rollen naar de Adriatische Zee. Dat maakt deze rit, door ongekend mooie landschappen, juist zo aantrekkelijk.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 899


'Via Francigena' - van Siena naar Rome

 Fietsvakantie      9 dagen

  Italië

Volg de historische pelgrimsroute van Siena naar Rome. Fiets van de klassieke Toscaanse landschappen als Val d'Orcia en Val d'Arbia langs eeuwenoude burchten en hooggelegen bergdorpen, zuidwaarts ... naar Lazio. Volg de route langs oude Romeinse en Etruskische wegen om tenslotte, de rivier de Tiber volgend, Rome binnen te rijden.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.129


De Toscaanse Driehoek

 Fietsvakantie      10 dagen

  Italië

Deze route, die begint en eindigt in Pisa, bestaat uit verschillende trajecten, die ook los zijn te boeken. Het eerste traject voert van Pisa naar Florence, het tweede van Florence naar Siena en het ... derde van Siena weer terug naar Pisa. Onderweg passeert u het mooiste dat Toscane heeft te bieden. Met de ravitaillering is ook niets mis: Toscaanse keuken en wijnen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 599


Parels van de Siciliaanse Westkust

 Fietsvakantie      7 dagen

  Italië

Op verkenning door de westelijke hoek van wonderschoon Sicilië. Ontdek de wonderlijke mix van culturen, de prachtige stranden, de Griekse tempel van Segesta, het autovrije eilandje Favignana en het ... bedrijvige Palermo. Ervaar de vriendelijke, relaxte levensstijl op het eiland en proef, met op tafel een prima glas lokale wijn, van de Siciliaanse culinaire specialiteiten.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 499


Umbrië - Magie en Mystiek

 Fietsvakantie      7 dagen

  Italië

Fietsen door Umbrië betekent olijfgaarden, tarwevelden, vergezichten, wijn en truffels. U fietst grotendeels door de brede Tiber-vallei tussen de historische plaatsen Perugia, Assisi en Spoleto. De ... vallei is een van de weinige vlakke gebieden in de regio. De oude dorpjes en steden waar u verblijft liggen echter allemaal op de top van een heuvel. U zult dus af en toe bergop moeten. Omdat de dagafstanden kort zijn is deze reis toch niet zo zwaar.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 749


Van Venetië naar Porec

 Fietsvakantie      8 dagen

  Slovenië    Kroatië    Italië  

Een fascinerende route waarbij de Adriatische Zee nooit ver weg is. Door drie verschillende landen, Italië, Slovenië en Kroatië waar wij de mooiste fietstrajecten voor u aaneen hebben geregen. ... Onderweg de indrukwekkende Romeinse ruïnes van Aquileia en de imposante architectuur van Trieste. Over een oude spoorlijn komt u uit in de middeleeuwse kuststad PoreÄ.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 144


Friuli Venezia Giulia

 Fietsvakantie      8 dagen

  Italië

Een nieuwe fietsvakantie van Fiets-Fun door de regio Friuli Venezia Giulia in het oosten van Italië! Deze nog relatief onbekende regio kenmerkt zich door de Alpentoppen in het noorden en de vlakke ... kuststreek in het zuiden. U blijft in het vlakke zuiden en treft een prachtige regio met mooie zandstranden, uitgestrekte akkers, historische kastelen en steden, heerlijke wijnen en een fantastische keuken.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 149


Piemonte

 Fietsvakantie      8 dagen

  Italië

Met imposante Alpenreuzen als vergezicht fietst u over de glooiende heuvels door de Piemonte. Een prachtige groene route met onderweg prachtige Botanische flora, pittoreske Italiaanse dorpjes en ... heerlijke wijn. De route verloopt glooiend over de Piemontese heuvels, af en toe pittig maar heel lang en zwaar wordt het nooit. Als u een heuvel heeft overwonnen is het uitzicht vervolgens majestueus!
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact