3

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Griekenland met Fietsrelax

vanaf € 735


Zuid Peloponessos - Langs de kust van Messinia

 Fietsvakantie      8 dagen

  Griekenland

Een fietsvakantie die buitengewone stranden aan de azuurblauwe zee combineert met heerlijk weer, historische cultuur en prachtige landschappen. U start in de hoofdstad van Messinia, de beroemde ... badplaats Kalamata. De vakantie eindigt in Kalo Nero aan de westkust. Maak onderweg kennis met de lokale Griekse cultuur, de heerlijke keuken en bewonder de fantastische natuur.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.149


Van Ohrid naar Thessaloniki

 Fietsvakantie      14 dagen

  Macedonië    Griekenland  

De reis begin in de Parel van de Balkan, Ohrid. Vervolgens gaat het in vier dagen langs de meren van Ohrid en Prespa naar de grens met Griekenland. Na het oversteken van de grens gaat het door een ... van de beste wijngebieden ter wereld richting het hoogtepunt van uw reis; Meteora. Dit monument is een van de indrukwekkendste bezienswaardigheden van Griekenland. Uw reis eindigt in de historische Griekse havenstad Thessaloniki.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 720


Peloponnesos - Historische Hoogtepunten

 Fietsvakantie      8 dagen

  Griekenland

Een wondermooie Peloponnesische combinatie van onbekend landschappelijk schoon met wereldberoemde, Oudgriekse hoogtepunten. Een tocht langs grillige, zilte kusten, geurende citrusboomgaarden en ... glooiende, groene wijnvelden. Onderbroken door bezoeken aan de belangrijkste archeologische vindplaatsen in de Pelopponessos zoals Epidauros, Mycene en Tegea.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact