4

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Denemarken met Fietsrelax

vanaf € 748


Koninklijk Seeland - Kopenhagen en Zweden

 Fietsvakantie      7 dagen

  Denemarken

Kopenhagen heeft sinds 2016 Amsterdam afgelost als wereldwijde 'Fietshoofdstad'. Wij nodigen u uit dit zelf te ontdekken! Ontdek deze wonderschone stad per fiets voordat u verder naar het noorden ... fietst langs de kust van Seeland. U fietst door een wonderschone omgeving met charmante havenstadjes en belangrijke 'koninklijke' steden als Hillerød en Roskilde. Ook maakt u een uitstapje naar Zweden, het land van de meren.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.259


Van Berlijn naar Kopenhagen

 Fietsvakantie      11 dagen

  Duitsland    Denemarken  

Een bijzonder en onderhoudend traject tussen de hoofdsteden van Duitsland en Denemarken. Begin in de sprookjesachtige natuur van meren, heidevelden en bossen van het Brandenburgse en Mecklenburgse ... binnenland. Eindig, na het oversteken van de Oostzee, in de lichte, zilte zee- en strandsferen op een sliert van charmante Deense eilanden.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 164


Fietsen en kamperen - West-Jutland

 Fietsvakantie      8 dagen

  Denemarken

Deze fantastische fietsvakantie van Fiets-Fun gaat rond het indrukwekkende Ringkobing Fjord. De reis biedt een afwisseling van strand, water, bos en historische plaatsen. Zo kunt u een bezoek brengen ... aan een heus vikingdorp, moet u tijdens de fietstochten meerdere keren over met een 'trek-veer' en fietst u bij Hee heerlijk door de bosen. Natuurlijk mag een bezoek aan Legoland niet ontbreken!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 164


Fietsen en Kamperen - Funen

 Fietsvakantie      8 dagen

  Denemarken

Tijdens deze schitterende fietsvakantie van Fiets-Fun trekt u door het heuvelachtige landschap van Zuid-Funen. Geniet van de maritieme sfeer in oude havenstadjes, fiets door de 'Deense Alpen' en maak ... vanuit Svendborg een boottocht naar een van de vele eilandjes ten zuiden van Funen. Gebruik een van de rustdagen voor een bezoek aan Odense, de geboortestad van de bekende sprookjesschrijver Hans Christian Andersen.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact