3

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Ethiopië met Shoestring

vanaf € 2.751
incl. heen/terugreis


Groepsreis Zuid-Ethiopië; Caleidoscoop van volkeren

 Groepsrondreis      13 dagen

  Ethiopië

Deze avontuurlijke Ethiopië rondreis brengt je naar het diepe zuiden van het Afrikaanse land, waar je kennis maakt met de vele animistische stammen die Ethiopië rijk is, zoals Konso, Mursi en ... Hamar. Het schouwspel van ingenieuze kapsels, tot kleding bewerkte geitenvellen en lichaamsversieringen als enorme kleischotels in een onderlip zullen je op zijn minst verbazen. Een hoogtepunt zijn de kleurrijke weekmarkten van Turmi en Key Afar. Je reist per bus en jeep weg van de ‘bewoonde wereld’ langs vogelrijke meren en over de uitgestrekte ruige savannes naar een regio waar nog maar weinig Europeanen zijn geweest.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.476
incl. heen/terugreis


Groepsreis Ethiopië; Afrika's best bewaarde geheim

 Groepsrondreis      23 dagen

  Ethiopië

Voor de échte Afrika-avonturier bieden we een afwisselende rondreis naar het gastvrije Ethiopië. In het groene bergachtige noorden wordt het leven gedomineerd door het orthodoxe geloof. Je treft er ... eeuwenoude kastelen, lieflijke kloosters en monolithische grotkerken, waar je het vrome leven optimaal ervaart. Het diepe zuiden van het land bestaat uit een droog savannelandschap, waar een schitterend mozaïek aan primitief levende volkeren woont. Tijd krijgt hier een heel andere dimensie. Proef het best bewaarde geheim van Afrika op deze Ethiopië groepsreis met Shoestring!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.751
incl. heen/terugreis


Groepsreis Noord-Ethiopië; Mysterieuze kerken en ruige bergen

 Groepsrondreis      13 dagen

  Ethiopië

Ethiopië is een verrassend mozaïek van landschappen en volkeren. Door veel avontuurlijke reizigers wordt het beschouwd als het mooiste land van Afrika. Slenter met Shoestring over kleurrijke ... markten en maak een wandeling door het panoramische Simiengebergte. Met bootjes kun je de lieflijke kloosters op de eilandjes in het Tanameer ontdekken. Tussen imposante berglandschappen stroomt de Blauwe Nijl. Het boeiende verleden van dit sympathieke Afrikaanse land komt tijdens deze Ethiopië rondreis tot uiting in de bijzondere rotskerken van Lalibela en de paleizen van Gondar.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact