3

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Zimbabwe met Sawadee

vanaf € 3.739
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Zuidelijk Afrika - kampeerreis

 Groepsrondreis      27 dagen

  Zuid Afrika    Botswana    Zimbabwe  

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Zuidelijke Afrika bezoeken we Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en Zimbabwe. Deze reis biedt een ongeëvenaarde variëteit aan landschappen en culturen. ... Van het moderne Kaapstad tot het olifantrijke Chobe Park, van de surrealistische Namib woestijn tot het natuurgeweld van de Victoria watervallen. Wandelen in de bosrijke Cederbergen, per mokoro door de Okavango Delta en ook de Sossusvlei in Namibië, met zijn huizenhoge zandduinen, zal enorme indruk maken.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 4.369
incl. heen/terugreis


Familiereis Namibië, Botswana en Zimbabwe

 Familiereis      22 dagen

  Botswana    Zimbabwe  

Tijdens deze familiereis door Namibië, Botswana en Zimbabwe ontdekken jullie een ongeëvenaarde variëteit aan landschappen en culturen: van het moderne Windhoek tot het olifantrijke Chobe ... Park en van de surrealistische Namib tot het natuurgeweld van de Victoria watervallen. Ook de Sossusvlei met zijn huizenhoge zandduinen en het wild spotten in de avonduren bij een waterhole in Etosha zullen enorme indruk maken. Een avontuur voor jong en oud!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 4.259
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Zuidelijk Afrika Hoogtepunten

 Groepsrondreis      24 dagen

  Zuid Afrika    Botswana    Zimbabwe  

Tijdens deze rondreis door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe wordt er een ongeëvenaarde variëteit aan landschappen en culturen ontdekt. Van het moderne Kaapstad tot het olifantrijke ... Chobe Park, van de surrealistische Namib tot het natuurgeweld van de Victoria watervallen, wandelen in de bosrijke Cederbergen en per mokoro door de Okavango Delta. Ook de Sossusvlei in Namibië, met zijn huizenhoge zandduinen, zal enorme indruk maken.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact