3

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Mongolië met Sawadee

vanaf € 2.698
incl. heen/terugreis


Rondreis Mongolië

 Rondreis      23 dagen

  Mongolië - Ulaanbaatar

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Mongolië reizen we langs ongerepte natuur, spectaculaire vergezichten, de uitgestrekte Gobi woestijn én de gastvrijheid van de nomaden. Alleen de ... boeddhistische kloosters herinneren nog aan de tijd dat Djenghis Khan vanuit Mongolië een wereldrijk stichtte. Het vervoer is zeer gevarieerd. We maken gebruik van privé busjes, maken een kamelen- en verschillende prachtige wandeltochten.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.198
incl. heen/terugreis


Rondreis Trans-Siberië Expres

 Rondreis      21 dagen

  China    Mongolië    Rusland  

Tijdens deze avontuurlijke reis ga je vanuit de Russische hoofdstad tot aan het Baikalmeer mee met de wereldberoemde De Trans-Siberië Expres; alleen de naam al ... De Trans-Sib is de langste ... treinreis ter wereld. Na vijf dagen op en rond het Baikalmeer, het grootste zoetwaterreservoir ter wereld reis je dwars door Mongolië naar Beijing in China.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.915
incl. heen/terugreis


Rondreis met Dragoman door Mongolië

 Rondreis      21 dagen

  Mongolië - Op

Tijdens dit overland-avontuur door Mongolië reis je langs de hoogtepunten en meest afgelegen en ongerepte plekken. Echt op avontuur houdt in dat je onder andere slaapt in de echte wildernis. Met ... Dragoman kom je dicht bij de lokale bevolking en meest ongerepte plekken van Mongolië.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact
gfh jfghjfghjgfhj gfh