3

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Galapagos Eilanden met Sawadee

vanaf € 3.099
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Ecuador met optioneel Galapagos

 Groepsrondreis      22 dagen

  Ecuador    Galapagos Eilanden  

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Ecuador ontdek je dit prachtige en veelzijdige land! Je reist in 25 dagen langs besneeuwde bergen, regenwoud en vulkanen. Je kunt er voor kiezen om de reis af ... te sluiten met een bezoek aan de Galápagos eilanden. Binnen een dag rijden we van de hoogvlakte van de Andes naar het tropische Amazonegebied. Daarnaast zijn de Indianenmarkten, de koloniale steden en de overblijfselen van de Incacultuur allemaal even boeiend en is het dierenleven op de Galápagos eilanden uitbundig.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.749
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Ecuador Hoogtepunten

 Groepsrondreis      21 dagen

  Ecuador    Galapagos Eilanden  

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Ecuador ontdek je dit prachtige en veelzijdige land! Je reist langs besneeuwde bergen, regenwoud en vulkanen. Binnen een dag rijden we van de hoogvlakte van ... de Andes naar het tropische Amazonegebied. Daarnaast zijn de Indianenmarkten en de overblijfselen van de Incacultuur zeer boeiend. Ecuador heeft 't allemaal: regenwouden, koloniale steden, thermale baden en ruige bergen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 6.749
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Galapagoseilanden

 Groepsrondreis      11 dagen

  Galapagos Eilanden    Ecuador  

Tijdens deze avontuurlijke rondreis langs de Galapagos eilanden vaar je langs de ultieme natuurlijke dierentuin, waar zonder angst voor de mens allerlei bijzondere dieren en vogelsoorten leven. ... Reuzenschildpadden, blauwvoet Jan-van-genten en Galapagos pinguïns gaan er hun eigen gang, zonder zich ook maar iets aan te trekken van de mensen die vlakbij naar hen staan te kijken. Jonge zeeleeuwen spelen in het water met zwemmers en de tientallen zeeleguanen die op de zwarte rotsen liggen te zonnen, doen niets anders dan terug staren.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact