3

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Finland met Sawadee

vanaf € 3.199
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Scandinavië

 Groepsrondreis      19 dagen

  Zweden    Finland    Noorwegen  

Episch. Zo durven wij deze reis wel te noemen. We nemen je mee door Noorwegen, Zweden en Finland. We bezoeken bekende hoogtepunten zoals Stockholm, Oslo en Bergen, maar we durven ook van de gebaande ... paden af te gaan. Heb je wel eens gehoord van Lahti of Turku? Het onbekende maakt deze reis juist zo gaaf. Zowel de liefhebbers van sfeervolle, authentieke steden als natuurliefhebbers zullen voldaan thuis komen en niet kunnen wachten hun ervaringen te delen met vrienden en familie. Dat weten we zeker! Ga mee op deze afwisselende en zeer boeiende reis door Scandinavië en laat je verbazen!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.949
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Lapland Winter - Kylmäluoma

 Rondreis      8 dagen

  Finland - Kuusamo

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Fins Lapland wandelen we op sneeuwschoenen door de natuur, leren we langlaufen en maken we een tocht met husky honden door de besneeuwde bossen en over ... bevroren meren. Fins Lapland is uitermate geschikt voor een actieve week in de sneeuw. Tijdens deze gevarieerde winterreis leer je het echte Lapland kennen. Sluit de dag af op de Finse manier: in de sauna.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.869
incl. heen/terugreis


22-35ers reis Finland

 Rondreis      8 dagen

  Finland

Wie is er in voor een week spelen in de sneeuw? Tijdens deze actieve reis door Finland gaan we op echt avontuur: we maken twee wandeltochten op sneeuwschoenen, we leren langlaufen én we maken een ... tocht met sledehonden door het wit besneeuwde noorden van Finland. Ook stappen we op fatbikes voor een toffe rit door de besneeuwde bossen. Finland is dé perfecte bestemming om een week in de sneeuw door te brengen. Aan het eind van de dag kun je lekker bijkomen in de sauna of bij een knisperend vuurtje. En wie weet spot je zelfs het Noorderlicht!
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact