3

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Finland met Sawadee

vanaf € 1.899
incl. heen/terugreis


22-35ers reis Finland

 Rondreis      8 dagen

  Finland - Kuusamo

Wie is er in voor een week spelen in de sneeuw? Tijdens deze actieve reis door Finland gaan we op echt avontuur: we maken twee wandeltochten op sneeuwschoenen, we leren langlaufen én we maken een ... tocht met sledehonden door het wit besneeuwde noorden van Finland. Ook stappen we op fatbikes voor een toffe rit door de besneeuwde bossen. Finland is dé perfecte bestemming om een week in de sneeuw door te brengen. Aan het eind van de dag kun je lekker bijkomen in de sauna of bij een knisperend vuurtje. En wie weet spot je zelfs het Noorderlicht!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.999
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Lapland Winter - Kylmäluoma

 Groepsrondreis      8 dagen

  Finland - Fins

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Fins Lapland wandelen we op sneeuwschoenen door de natuur, leren we langlaufen en maken we een tocht met husky honden door de besneeuwde bossen en over ... bevroren meren. Fins Lapland is uitermate geschikt voor een actieve week in de sneeuw. Tijdens deze gevarieerde winterreis leer je het echte Lapland kennen. Sluit de dag af op de Finse manier: in de sauna.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.059
incl. heen/terugreis


Familiereis Lapland Winter

 Familiereis      8 dagen

  Finland - Kuusamo

Tijdens deze actieve familiereis door Finland gaan we echt op avontuur: we maken 2 wandeltochten met sneeuwschoenen aan, we leren langlaufen en we maken een tocht met echte sledehonden door het wit ... besneeuwde noorden van Finland. Het is dé perfecte bestemming om een week in de sneeuw door te brengen.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact