4

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Sorteer op:

Actieve vakantie met Rebel Travel

vanaf € 449


Fietsen door het Draudal en Karinthië

 Actieve vakantie     

  Oostenrijk - Karinthië

Fietsvakantie A-11 Oostenrijk Volg stroomafwaarts de Oostenrijkse rivier de Drau langs de beautyspots van Oost Tirol en het uitgestrekte merengebied van het zonnige zuidelijke Karinthië. De machtige ... Alpen en trotse Dolomieten kijken op afstand neer op de oevers van de rivier. Onverstoorbaar stroomt de Drau langs vruchtbare akkers, vlakke paden en klassieke steden als Spittal en Villach. Neemt u uw eigen fiets mee dan heeft u een korting van € 45,-. De transfers van de bagage en uw busreis terug naar Sillian zijn gratis. De borg voor de huurfiets is € 45,-. Dit kunt u ter plaatse voldoen. Neemt u liever uw eigen fietsen mee? Dat kan natuurlijk! Vermeld het wel even bij de opmerkingen dan huren wij geen fietsen voor u.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 415


Relaxed fietsen langs de Bodensee

 Actieve vakantie     

  Oostenrijk - Bregenzerwoud

Fietsvakantie A-05 Duitsland Zwitserland en Oostenrijk De Bodensee is de meest unieke ontmoetingsplaats in heel Europa. Hier reiken Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland elkaar de hand. Gedrieën ... besturen deze landen elk op eigen wijze het Bodenmeer. De grenzen worden pas echt verlegd wanneer dit beroemde meer fietsend wordt veroverd. Een ontspannende fietsvakantie met een prachtig resultaat. De prijs voor deze prachtige fietsvakantie is inclusief een huurfiets met 7 versnellingen. Neemt u uw eigen fietsen mee dan krijgt u € 40,- korting per fiets. Voor parkeren in een parkeergarage in of bij Bregenz betaald u, ter plaatse, € 60,- per week. Graag vermelden bij boeken dan reserveren wij een plaats voor u. U kunt gratis parkeren bij het Stadion (Parkplatz West), op 15 minuten loopafstand (1,4 km).
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 285


Fiets/wandel excursie in Neustift, Oostenrijk

 Actieve vakantie     

  Oostenrijk - Oberösterreich

Fietsvakantie en wandelvakantie A-07 Oostenrijk Sportieve natuurliefhebbers opgelet! Dit is dé fiets- en wandelspecial in samenwerking met de hotelpartner van Rebel Travel. Trekt u er voorbereid op ... uit dan is het optimaal genieten. Al fietsend of wandelend, door rijkgevariëerd landschap van de Donau die u tijdens de komende vakantiedagen ook zal begeleiden op uw ontdekkingstochten.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 415


Fietsen langs de Donau

 Actieve vakantie     

  Oostenrijk - Niederösterreich

Fietsen langs de Donau, Europa's mooiste en vlakke fietsroute over de voormalige jaagpaden. Waar paarden vroeger hun zware last trokken, fietst u vandaag bijna verkeersvrij langs de beroemde ... Nibelungen-rivier. Langs kleine wijnbouwdorpen, waar de beste Oostenrijkse wijnen hun oorsprong vinden. Fietsen door Passau, Linz en Wenen. Neemt u uw eigen fietsen mee dan krijgt u € 70,- korting per fiets. Wel betaald u vanaf € 22,- ter plaatse voor de transfer van uw eigen fiets van Wenen naar Passau. Standaard is de transfer van Wenen terug naar Passau met de bus. Tegen een meerprijs van € 10,- per persoon kunt u deze terugreis per trein reserveren. U kunt dit in de reservering in het opmerkingenveld aangeven. Er is een parkeerplaats inclusief, deze is onbewaakt maar alleen voor privé gebruik van de hotelmedewerkers. Deze bevindt zich in de buurt van het hotel in Passau. Wilt u graag een bewaakte parkeerplaats bedragen de kosten € 8,- per dag. Dit kunt u in uw reservering aangeven. Let op halfpension is voor 7 nachten! De extra verlengingsnachten zijn alleen op basis van logies/ontbijt. Neemt u liever uw eigen fietsen mee? Dat kan natuurlijk! Vermeld het wel even bij de opmerkingen dan huren wij geen fietsen voor u.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact