12

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Sorteer op:

Alle reizen in Spanje met Pharos Reizen

vanaf € 832


12-daagse rondreis Spanje

 Rondreis      12 dagen

  Spanje - Baskenland - Souillac

Noordwest-Spanje is een van de heerlijkste en veelzijdigste streken van Spanje. Qua natuur, qua culturele rijkdom en eigenzinnigheid, qua culinaire tradities. Volg het spoor van de pelgrimsroute ... naar Santiago, tussen groene heuvels, wijngaarden en de woeste oceaan en ontdek vier prachtige regio's!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 419


11- of 15-daagse familierondreis Andalusië

 Rondreis      11 dagen

  Spanje - Andalusië - Pizarra

Prachtige rondreis in- of exclusief autohuur speciaal voor gezinnen samengesteld. Je bezoekt enkele highlights van Andalusië zoals Granada, Sevilla en Ronda. Meer informatie

vanaf € 522


8, 10 of 12-daagse rondreis Andalusië

 Rondreis      8 dagen

  Spanje - Andalusië - Pizarra

Tijdens deze prachtige rondreis bezoek je met de huurauto of met eigen auto Andalusië tussen Málaga, Córdoba, Sevilla en Cádiz. Je logeert in charmehotels en bezoekt een Pata Negra hammakerij ... en sherry-bodega inclusief proeverij.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.402


23-daagse rondreis Frankrijk, Noord-West Spanje en Portugal

 Rondreis      23 dagen

  Spanje - Baskenland - Bergerac

Schitterende veelzijdige reis naar een aantal van de meest interessante steden van Noordwest-Spanje en Noord-Portugal. Meer informatie

vanaf € 488


8-daagse actieve familievakantie Spanje

  Spanje - Spaanse Pyreneeën - Prullans

Actieve vakantie in een prachtig gebied in de Spaanse Pyreneeën op de grens met Frankrijk. Verblijf in Hotel Muntanya & Spa of Aparthotel Ca L'Aurèn o.b.v. logies/ontbijt of EcoPension inclusive ... in het ecologische restaurant (je kiest bij boeking).
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 452


8-daags arrangement Spaanse Pyreneeën - Cerdanya EcoResort

 Hotel     

  Spanje - Spaanse Pyreneeën - Prullans

Speciaal hotelarrangement in een prachtig gebied in de Spaanse Pyreneeën op de grens met Frankrijk. Verblijf in Hotel Muntanya & Spa op Cerdanya EcoResort. Inclusief een nachtje onder de ... sterrenhemel: slapen in een yurt of tipi.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 568


8-daagse fietsvakantie Mallorca

 Actieve vakantie      8 dagen

  Spanje - Mallorca - Playa de Palma

Mallorca is meer dan alleen maar stranden. Er zijn ook groene, vruchtbare vlaktes, zachtglooiend heuvelland en bergmassieven. Fiets door de dennenbossen en pittoreske dorpen naar de onontdekte ... stranden.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 652


8-daagse fietsvakantie Catalonië

 Actieve vakantie      8 dagen

  Spanje - Catalonië - Olot

Een fietsreis langs plekken waar je met de auto niet kunt komen. En na het fietsen genieten van de heerlijke spaanse wijnen en tapas. Meer informatie

vanaf € 802


13-, 17- of 19-daagse rondreis Andalusië

 Rondreis      13 dagen

  Spanje - Andalusië - Malaga

Als je naar Andalusië gaat wil je de highlights zoals Granada, Córdoba, Sevilla en de witte dorpen in de omgeving van Ronda zien. Maar ook iets bijzonders ontdekken, zoals de de stadjes Úbeda en ... Baeza in de provincie Jaén. En dat alles voor een goede prijs.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.002


19-daagse rondreis Catalonië

 Rondreis      19 dagen

  Spanje - Spaanse Pyreneeën - Puigcerdà

Eigenlijk is deze reis een 'Grand Tour van Catalonië'. De veelzijdigheid van dit eigenzinnige en práchtige stuk Spanje komt volledig tot uiting tijdens deze rondreis: van de bergen op de grens van ... Frankrijk, naar verstilde dorpjes in het binnenland. Van de historie van Tarragona tot adembenemende zoutmijnen van Cardona. Van heerlijke wijnen tot charmante badplaatsen. En natuurlijk: de kunst van Dalí, Gaudí en Miró.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 420


15-daagse familierondreis Pyreneeën, Costa Dorada en Barcelona

 Rondreis      15 dagen

  Spanje - Catalonië - Prullans

Een rondreis door de Pyreneeën, Costa Dorada en Barcelona. Je verblijft in bungalows en een appartement in hartje Barcelona. Meer informatie

vanaf € 162


8- of 15-daagse fietsvakantie met kids Catalonië

 Actieve vakantie      8 dagen

  Spanje - Costa Brava - Garriguella

Ontdek de Costa Brava en Catalonië op een originele manier, met deze fietsreis speciaal voor gezinnen. Er zijn drie fietsdagen, maar ook heel veel tijd om lekker te ontspannen op de playa, in de ... bergen en tussen de leuke tapasrestaurantjes. Je logeert in stoere tenten op drie campings.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact
gfh jfghjfghjgfhj gfh