7

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Portugal met Pharos Reizen

vanaf € 1.202


18- of 23-daagse rondreis Portugal

 Rondreis      18 dagen

  Portugal - Midden-Portugal - Tomar

Hoe goed ken jij Portugal? Na deze rondreis heel erg goed! Je ontdekt alles wat Portugal zo aantrekkelijk maakt, van de Douro-vallei tot de Algarve. Van Lissabon tot Porto. En van ... de kloosters, kastelen en cultuursteden in het hart van het land tot de natuurgebieden in het noorden en oosten! Portugal compleet!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.332


13-daagse rondreis Portugal inclusief autohuur

 Rondreis      13 dagen

  Portugal - Midden-Portugal - Alvados

Deze rondreis laat je in een rustig tempo vier prachtige plekken van Portugal zien. De hotels zijn op zich de reis al waard! Ze zijn elk bijzonder en zijn gesitueerd op mooie plaatsen die ideaal ... liggen voor uitstapjes in de streek. Je ontdekt het authentieke midden van Portugal, de bruisende stad Porto, het wijngebied Douro en het nog ongerepte oosten van Portugal.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 748


11-daagse rondreis Algarve Alentejo Lissabon

 Rondreis      11 dagen

  Portugal - Algarve - Albufeira

Deze rondreis brengt je naar het zonnige zuiden van Portugal. Je begint in de Algarve. Verder ontdek je de wijn- en olijfgaarden van de Alentejo en de Romeinse cultuurstad Evora. Daarna verblijf je ... op het westelijkste puntje van Europa, bij de hoge rotsen van Peniche. Na een paar dagen met veel extra's in Lissabon, keer je terug naar de Algarve.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 463


8- of 15-daagse rondreis Portugal

 Rondreis      8 dagen

  Portugal - Midden-Portugal - Óbidos

Een afwisselende vakantie in Midden-Portugal. Je ontdekt de mooiste plekjes van de schitterende streken Centro, Alentejo en Lissabon. Je reist van het charmante Obidos naar het platteland rond ... vestingstadje Monsaraz bij de Spaanse grens om na een verblijf in Évora te eindigen in hartje Lissabon.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 498


7-daagse fietsvakantie Portugal

 Actieve vakantie      7 dagen

  Portugal - Midden-Portugal - Porto

Fietsen door Portugal, je fietst van de ene stad naar de andere stad langs verschillende natuurgebieden en de Atlantische Oceaan. Je fietst van Porto naar Coimbra langs de mooiste stranden, ... kleurrijke gestreepte houten huizen en glooiende landschappen met wijngaarden.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.168


16-daagse rondreis Noord-Portugal tot de Algarve

 Rondreis      16 dagen

  Portugal - Noord-Portugal - Durrães

Als je een bijzondere en afwisselende reis met een mooie route door Portugal zoekt heb je deze gevonden. En de accommodaties zijn alle heel bijzonder en kleinschalig te noemen en beantwoorden ... volledig aan het vakantiegevoel: mooie kamers, dagelijks heerlijk ontbijt met verse producten uit de regio en natuurlijk een zwembad in de tuin.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 230


8-daagse actieve familievakantie Algarve

  Portugal - Algarve - Aljezur

Leer surfen in Portugal langs de mooiste stranden van Europa, samen met andere gezinnen. De nog ongerepte zuidwestkust van de Algarve staat bekend om het heerlijke weer en de prachtige ... natuur. Behalve golfsurfen ga je ook  suppen en kunstwerken bouwen. Ook maak je leuke uitstapjes en geef je een spetterend muzikaal optreden!
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact
gfh jfghjfghjgfhj gfh