18

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Sorteer op:

Alle reizen in Denemarken met Pharos Reizen

vanaf € 549


10-daagse rondreis Jutland, Funen en Seeland

 Rondreis     

  Denemarken - Midden Jutland - Norre Nebel

Een koninklijke route door Denemarken, de Margrietroute! Deze rondreis brengt je naar Jutland, Funen en Seeland. Meer informatie

vanaf € 109


4- of 8-daags arrangement Riis Feriepark met Legoland Billund en Givskud Zoo

 Pretpark     

  Denemarken - Zuid Denemarken - Give

Dit arrangement in Denemarken is ideaal voor het hele gezin. Leuk voor een paar dagen ertussenuit of om te combineren met een andere vakantie. Riis Feriepark is een prachtige camping in het hart ... van Jutland met comfortabele vakantiewoningen. Veel attracties en bezienswaardigheden zijn makkelijk te bereiken.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 209


8-, 11- of 12-daagse familierondreis Jutland, Funen en Seeland

 Rondreis     

  Denemarken - Zuid Denemarken - Ribe

Zijn jouw kinderen dappere Vikingen? Je ontdekt het vanzelf op deze avontuurlijke rondreis door Denemarken! Meer informatie

vanaf € 209


8-, 11- of 12-daagse familierondreis Seeland, Funen en Jutland

 Rondreis     

  Denemarken - Zuid Denemarken - Puttgarden

Zijn jouw kinderen dappere Vikingen? Je ontdekt het vanzelf op deze avontuurlijke rondreis door Denemarken! Meer informatie

vanaf € 1.589


21-daagse rondreis Denemarken, Noorwegen en Zweden

 Rondreis     

  Denemarken - Zuid Denemarken - Ribe

Deze bijzonder veelzijdige rondreis voert je langs een paar van de mooiste en meest iconische plekken van Denemarken, Zweden en Noorwegen. Aan het eind van deze reis ben je zeker een gepassioneerde ... Scandinavië-kenner!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 315


15-daagse familierondreis Denemarken en Zweden

 Rondreis     

  Denemarken - Midden Jutland - Puttgarden

Ontdek Zweden en Denemarken. Deze verrassende rondreis voert je naar het land van de Kleine Zeemeermin én het land van Pippi Langkous! Meer informatie

vanaf € 829


12- of 15-daagse rondreis Denemarken en Zweden

 Rondreis     

  Denemarken - Seeland - Puttgarden

Ga op ontdekkingstocht door Denemarken en Zweden tijdens deze rondreis. Geniet van de cultuur, prachtige natuur en steden als Kopenhagen en Malmö. Meer informatie

vanaf € 65


2- of 3-daags arrangement Riis Feriepark met Legoland Billund

 Pretpark     

  Denemarken - Zuid Denemarken - Give

Dit arrangement in Denemarken is ideaal voor het hele gezin. Leuk voor een paar dagen ertussenuit of om te combineren met een andere vakantie. Riis Feriepark is een gemoedelijke camping in het ... hart van Jutland met comfortabele vakantiewoningen. Veel attracties en bezienswaardigheden zijn makkelijk te bereiken.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 399


11- of 12-daagse rondreis Jutland, Denemarken

 Rondreis     

  Denemarken - Midden Jutland - Fanø

Ontdek Denemarken met z'n tweetjes! Deze rondreis geeft je een heel afwisselend beeld van het Deense schiereiland Jutland. Van brede zandstranden tot gezellige kustplaatsjes. En van gevarieerde ... natuur tot culturele steden.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 689


12-daagse rondreis Jutland, Funen, Seeland

 Rondreis     

  Denemarken - Midden Jutland - Tarm

Mooie rondreis door Denemarken met overnachtingen in bijzondere hotels. Je begint op het schiereiland Jutland, reist dan door naar sprookjeseiland Funen, waar schrijver H.C. Andersen opgroeide, en ... eindigt op het eiland Seeland, bij de Deense hoofdstad Kopenhagen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 399


7-daagse rondreis Jutland

 Rondreis     

  Denemarken - Zuid Denemarken - Varde

Een koninklijke route door Denemarken, de Margrietroute! Deze rondreis brengt je naar de mooie dorpjes, golvende korenvelden en brede stranden van Jutland! Meer informatie

vanaf € 679


10-daagse rondreis Jutland en Seeland

 Rondreis     

  Denemarken - Midden Jutland - Grasten

Ontdek de mooiste plekjes van de Deense regio's Jutland en Seeland. Van de 'Deense neus' tot Kopenhagen. En van 's lands noordelijkste puntje tot de koningspaleizen. Deze Margrietroute is vernoemd ... naar de Deense koningin Margarethe en biedt je een vorstelijke kennismaking met Denemarken!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 155


3-daagse stedentrip met kids Aarhus

 Stedentrip     

  Denemarken - Midden Jutland - Århus

Aarhus is dé bestemming voor jong en oud! Deze Deense stad is bomvol interessante attracties, musea en sfeer. Bezoek 'Den Gamle By' oftewel 'De oude stad', in dit openluchtmuseum ga je 100 jaar ... terug in de tijd. Loop door de regenboogtunnel op het dak van het ARoS Museum en struin over de kinderkopjes in de wijk Latiner Kvarteret.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 67


2- of 3-daags arrangement Vejle City Camping met Legoland Billund

 Pretpark     

  Denemarken - Zuid Denemarken - Vejle

Dit arrangement in Denemarken is ideaal voor het hele gezin. Leuk voor een paar dagen ertussenuit of om te combineren met een andere vakantie. Vejle City Camping is een goed onderhouden en ... kleinschalige camping in het hart van Jutland met comfortabele vakantiewoningen. Veel attracties en bezienswaardigheden zijn makkelijk te bereiken.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 146


4- of 8-daags arrangement Bryrup Camping met Legoland Billund en Givskud Zoo

 Pretpark     

  Denemarken - Midden Jutland - Bryrup

Dit arrangement is ideaal voor het hele gezin. Verblijf in een comfortabele vakantiewoning middenin de prachtige natuur van Jutland vlakbij Silkeborg. De omgeving leent zich uitstekend voor een ... uitstapje naar één van de vele attracties en bezienswaardigheden. De kinderen zullen zich zeker vermaken in het waterpark!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 105


6- of 8 dagen Denemarken met Legoland - Danland Bork Havn

 Pretpark     

  Denemarken - Midden Jutland - Hemmet

Rustige stranden in het oosten en wilde ruige stranden in het westen. Het Deense Jutland is een zalige, veelzijdige bestemming. Vervelen is onmogelijk! Meer informatie

vanaf € 164


8- of 15-daagse fietsvakantie met kids West-Jutland

 Actieve vakantie     

  Denemarken - West Jutland - Tarm

Een heerlijke fietsreis Denemarken, speciaal voor gezinnen. Met verblijf in stoere, volledig ingerichte tenten op drie campings. Tussen het fietsen door hebben de kinderen volop tijd om lekker te ... ontspannen. En de ouders natuurlijk ook!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 164


8- of 15-daagse fietsvakantie met kids Funen

 Actieve vakantie     

  Denemarken - Funen

Op Funen fietst je over glooiende wegen langs korenvelden en vakwerkboerderijtjes, langs de kustlijn en over de Deense Alpen. Funen heeft véél te bieden. Héél véél. Een heerlijke fietsreis ... speciaal voor gezinnen.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact