3

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Ethiopië met Koning Aap

vanaf € 3.045
incl. heen/terugreis


Rondreis ETHIOPIË - 30 dagen; Wierook en schotellippen

 Groepsrondreis      30 dagen

  Ethiopië

Eén land, verschillende werelden. Dat is Ethiopië. In het bergachtige noorden wordt het leven gedomineerd door het orthodoxe geloof. Daarnaast biedt het droge savannelandschap in het diepe zuiden ... een schitterend mozaïek aan primitief levende volkeren, waar tijd een heel andere dimensie heeft. Het verschil tussen deze werelden maken je rondreis Ethiopië écht uniek.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.145
incl. heen/terugreis


Rondreis NOORD-ETHIOPIË - 16 dagen; Het best bewaarde geheim van Afrika

 Groepsrondreis      16 dagen

  Ethiopië

Wandel tijdens deze Ethiopië rondreis over kleurrijke markten en door het panoramische Simiengebergte. Met bootjes kun je de lieflijke kloosters op de eilandjes in het Tanameer ontdekken. Tussen ... imposante berglandschappen stroomt de Blauwe Nijl. Het boeiende verleden van dit sympathieke Afrikaanse land komt tot uiting in de bijzondere rotskerken van Lalibela, de obelisken van Aksum en de paleizen van Gondar, die allemaal op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.595
incl. heen/terugreis


Rondreis ETHIOPIË - 23 dagen; Wieg van de mensheid

 Groepsrondreis      23 dagen

  Ethiopië

In drie weken proef je van het mooiste van zowel Noord- als Zuid-Ethiopië. Je maakt als het ware twee verschillende reizen door dit culturele hart van Afrika. Een reis door het zuiden is een ... ontmoeting met het échte authentieke Afrika: typische acacia’s, rieten hutten, meren met krokodillen en nijlpaarden, en traditionele stammen. Het verrassende noorden neemt je mee op een historische rit langs paleizen, kastelen en unieke grotkerken en een overweldigende natuur met bergen, kloven en watervallen. Voor elk wat wils tijdens deze avontuurlijke Ethiopië rondreis!
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact