3

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Israël met FOX Reizen

vanaf € 1.649


10/11-daagse groepsrondreis Hoogtepunten van Israël

 Groepsrondreis      11 dagen

  Israël - Dead Sea

Het prachtige Israël is een land van grote verscheidenheid, vanwege de enorme variëteit in kleuren, culturen en tradities. Van bruisend Tel Aviv tot heilig Jeruzalem en van desolate ... woestijnlandschappen tot langgerekte palmenstranden, Israël doet je versteld staan. In het land wonen Joden, Palestijnen, christenen en moslims: iedereen is even vriendelijk en behulpzaam en laat je graag kennismaken met zijn cultuur. Onze reis begint in de kosmopolitische hoofdstad Tel Aviv, waar de de moderne binnenstad door een langgerekt wit zandstrand wordt gescheiden van de Middellandse zee. Op de vele terrassen genieten jonge Israëliërs van de zon. Langs de kust reizen we, via de Romeinse ruïnes van Caesarea Maritima en kruisvaarders bolwerk Akko, naar de Golanhoogten. In deze vruchtbare regio liggen de grootste watervallen van het land en wordt zelfs wijn verbouwd. We doorkruisen de Palestijnse Jordaanvallei op weg naar Jeruzalem en Bethlehem, waar we vele juwelen uit de oudheid bewonderen. Ook bezoeken we de Dode Zee en maken we kennis met de bedoeïenen van de Judea-woestijn.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.699


11-daagse single groepsreis Shalom Israël

 Singlereis      11 dagen

  Israël - Bethlehem

Het prachtige Israël is een land van grote verscheidenheid, vanwege de enorme variëteit in kleuren, culturen en tradities. Van bruisend Tel Aviv tot heilig Jeruzalem en van desolate ... woestijnlandschappen tot langgerekte palmenstranden, Israël doet je versteld staan. In het land wonen Joden, Palestijnen, christenen en moslims: iedereen is even vriendelijk en behulpzaam en laat jegraag kennismaken met zijn cultuur. Onze reis begint in de kosmopolitische hoofdstad Tel Aviv, waar de de moderne binnenstad door een langgerekt wit zandstrand wordt gescheiden van de Middellandse zee. Op de vele terrassen genieten jonge Israëliërs van de zon. Tel Aviv staat bekend om zijn bruisende nachtleven en dat gaan wij tijdens een kroegentocht ook ontdekken. Langs de kust reizen we, via de Romeinse ruïnes van Caesarea Maritima en de hangende tuinen van Haifa, naar de Golanhoogten. In deze vruchtbare regio liggen de grootste watervallen van het land en wordt zelfs wijn verbouwd. We doorkruisen de Palestijnse Jordaanvallei op weg naar Jeruzalem en Bethlehem, waar we vele juwelen uit de oudheid bewonderen. Ook bezoeken we de Dode Zee en maken we kennis met de bedoeïenen van de Judea-woestijn. Israël zit vol Bijbelse verhalen en verhalen uit de oudheid. Maar ook als je niet religieus bent is Israël een zeer interessante en afwisselende bestemming om te bezoeken. Al deze verhalen uit de oudheid hebben tot op de dag van vandaag invloed op het dagelijkse leven. Naast de historische hoogtepunten maken we ook kennis met het moderne leven in Israël. We proeven wijn op de Golan, gaan chocolade maken, maken een tourtje met een tractor over een kibboets en we nemen deel aan een shabbat maaltijd bij locals thuis. Met FOX verblijf je in comfortabele hotels en de Nederlandssprekende reisleiding zorgt dat je van alle ins en outs op de hoogte wordt gsteld. Kortom, een enorm gevarieerde en interessante reis. Dit land moet je gezien hebben!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.699


11-daagse groepsrondreis Israël & Jordanië

 Groepsrondreis      11 dagen

  Israël - Jeruzalem

Israël en Jordanië zijn beiden landen met een eeuwenoude cultuur, een rijke historie, interessante steden, een afwisselende natuur, lekker eten en een gastvrije bevolking. Ontdek tijdens deze ... landencombinatie reis de hoogtepunten van beide landen. In het prachtige Israël wonen Joden, Palestijnen, christenen en moslims. Het is een land van grote verscheidenheid, vanwege de enorme variëteit in kleuren, culturen en tradities en we laten je graag een aantal hoogtepunten zien. We maken kennis met het heilige Jeruzalem, de Dode zee, het Palestijnse Bethlehem en het bruisende Tel Aviv. In Jeruzalem is het net of je door de Bijbel of geschiedenisboeken loopt. Zoveel verhalen en historie die tot op de dag van vandaag nog invloed hebben op ons dagelijks leven. Tijdens de rondreis in Jordanië lijkt het net alsof je in een sprookje van 1001-nacht beland bent. We brengen bijvoorbeeld een bezoek aan de wereldberoemde 'Verborgen Stad' Petra, een uit rots gehakte stad en één van de zeven wereldwonderen. Een jeepsafari door de woestijn hoort ook bij onze Jordanië rondreizen. De Wadi Rum woestijn is adembenemend mooi met zijn rotsformaties in verschillende kleuren. We overnachten en dineren hier bij de bedoeïen in een tentenkamp onder de sterrenhemel. En wist je dat deze woestijn als achtergrond heeft gediend voor vele bekende films? Geniet aan de Rode Zee in Aqaba van de onderwaterwereld of relax gewoon lekker aan het heerlijke strand.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact