4

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Kenia met Aeroglobe International

vanaf € 2.321
incl. heen/terugreis


Masai Mara & Gorillas (18 dagen)

 Rondreis     

  Kenia - Kenia

De kampeersafari Masai Mara & Gorillas laat ons de mooiste plekjes van Oost-Afrika zien. Grote contrasten van de bruisende Keniaanse hoofdstad Nairobi tot de prachtige natuur in de diverse nationale ... parken. We starten in het bekende Masai Mara reservaat waar we kennis maken met de kleurrijke stam de Masai Mara en op safari zullen gaan op zoek naar wildlife. In Lake Nakuru National Park zullen we vogels, flamingo's, neushoorns en luipaarden te spotten. De cultuur en leefwijze van de Pygmies, een uiterst klein volk, gaan we ervaren in het Bwindi National Park. Het hoogtepunt wordt voor het laatst bewaard; u kunt deelnemen aan een trekking naar de bekende berggorilla's. Dit is een reis waar u ongetwijfeld nog lange tijd mooie herinneringen aan zult over houden.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.792
incl. heen/terugreis


Oost-Afrika avontuur (25 dagen) - Zuidwaarts

 Rondreis     

  Kenia - Kenia

Deze avontuurlijke safarirondreis brengt u vanuit Nairobi in Kenia tot aan Victoria Falls in Zimbabwe. We rijden per safaritruck door Tanzania, Malawi, Zambia en Zimbabwe. Onderweg zullen we ... onvergetelijke ervaringen opdoen. Er wordt een safaritocht gemaakt door de unieke Ngorongoro krater en heeft u de mogelijkheid om een optionele tocht naar het overweldigende Serengeti National Park te maken. Maak een traditionele Dhow cruise in de wateren rondom Zanzibar of ga snorkelen in het immense Malawi meer. In het South Luangwa National Park te Zambia gaan we uiteraard een gamedrive bij zonsondergang beleven en eindigen we de reis bij het spectaculaire Victoria Falls.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 6.570
incl. heen/terugreis


Het beste van Afrika (59 dagen) - Zuidwaarts

 Rondreis     

  Kenia - Kenia

Tijdens de kampeersafari “Het beste van Afrika (zuidwaarts)” gaat u op avontuur door Kenia en Oeganda, waar u de Masai Mara-stammen zult ontmoeten en een trektocht kunt maken op zoek naar de ... bedreigde berggorilla's. Ga verder in Oost-Afrika en ontdek de witte zandstranden en het kristalheldere water van Zanzibar die perfect zijn voor rust en ontspanning nadat we onze weg hebben gemaakt naar Arusha en het Serengeti National Park, waar u absoluut een schitterend wildlife zult zien. U heeft ruim de tijd om bij te komen aan Lake Malawi alvorens we veel wild gaan zien in het bekende South Luangwa National Park in Zambia. Daarna rijden we verder naar de prachtige Victoriawatervallen. Victoria Falls is ongetwijfeld één van de mooiste schatten van Afrika. Via Chobe Nat. Park verkennen we Botswana, uiteraard varen we per traditionele mokoro door de Okavango Delta. Voordat de reis eindigt in Kaapstad staat Namibië op het lijstje waar we Etosha National Park verkennen en de zon zien opkomen in Sossusvlei.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 4.967
incl. heen/terugreis


Beleef de migratie van Oost-Afrika (16 dagen) - start Nairobi

 Groepsrondreis     

  Kenia - Kenia

Bij vele staat het zien van de migratie van gnoes (wildebeest) en zebra's, die zich ieder jaar voltrekt in Oost-Afrika, op de bucketlist aangezien dit de meest spectaculaire wildervaring is die u ... kunt bedenken. Deze kleinschalige groepsreis door Kenia en Tanzania is zo ontworpen dat alle gebieden waar de dieren langs trekken worden bezocht - dit is dus een bijna absolute garantie dat u ze zult zien! We verblijven op alle locaties 2 tot 3 nachten zodat we overal voldoende tijd hebben. Na vertrek uit Nairobi verblijven we eerst een paar nachten in Amboseli Nationaal Park waar u kunt genieten van het spectaculaire zicht op de Kilimanjaro Lake Manyara. Via Arusha komen we aan bij Lake Manyara National Park en Tarangire National Park. Via de beroemde Ngorongoro krater reizen we naar de Serengeti. Een korte oversteek naar Kenia volgen we het spoor in Masai Mara waarna de reis weer eindigt in Nairobi.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact