5

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Kenia met 333travel

vanaf € 3.721


Wildlife Experience Kenia & Tanzania in internationale groepjes

 Individuele rondreis      11 dagen

  Kenia - Nairobi

Leuke pluspunten om te weten Witte en zwarte neushoorns in Lake Nakuru De Big Five en prachtige landschappen in de Masai Mara Uitgestrekte savannes, kopjes en veel wild in de Serengeti De prachtige ... Ngorongoro krater en het Tarangire National Park Dieren met de Kilimanjaro op de achtergrond in Amboseli National Park Reis in internationale groepjes Entreegelden voor de parken inclusief Een safari in Kenia of Tanzania, dat is moeilijk kiezen… Met deze reis combineer je gewoon beide fantastische safaribestemmingen! Je bezoekt de indrukwekkendste parken in zowel Kenia als Tanzania. Uiteraard reis je door de Masai Mara en de Serengeti, maar je zult ook je ogen uitkijken in de Ngorongoro krater en in het Amboseli National Park. Je reist in een internationaal groepje van maximaal 7 personen per voertuig. Maak je klaar voor de ultieme safari reis!KeniaVanuit Nairobi reis je naar het Lake Nakuru National Park. Bij het meer vind je vele vogelsoorten en rondom vind je graslanden met o.a. neushoorns en luipaarden. Dan is de indrukwekkende Masai Mara aan de beurt. Ook al reis je niet tijdens de Grote Trek, dan nog zul je hier heel veel prooi- en roofdieren vinden, waaronder de Big Five.TanzaniaAangezien de Masai Mara vloeiend overgaat in de Serengeti, maak je hier ook de oversteek naar Tanzania. Ook de Serengeti is een waar safariparadijs. Het enorme park biedt een wisselend landschap en naar gelang de tijd van het jaar ook een heel wisselend dierenrijk. Aansluitend bezoek je Ngorongoro, waar je in de krater wederom een enorm aanbod aan wild vindt, maar in een hele andere, bijzondere omgeving. Tenslotte bezoek je het Tarangire National Park, waar je ineens baobab bomen vindt. Hier vind je enorme kuddes olifanten en leeuwen die graag hun tijd in een boom doorbrengen.Amboseli National ParkMet een waarschijnlijk behoorlijk volle geheugenkaart in je camera is het tijd om de oversteek terug naar Kenia te maken. Hier bezoek je nog het Amboseli National Park, bekend van de plaatjes van kuddes olifanten met de statige Kilimanjaro op de achtergrond. Tenslotte arriveer je terug in Nairobi. Privéreis?Je kunt deze tour ook op privébasis boeken. 531571, 531481, 531592, 531594, 531595, 531521, 531532, 531552, 531514, 531510, 531536, 531540, 531438, 531441WAT KUN JE VERWACHTEN? - Gegarandeerd vertrek bij minimaal 2 personen - Reizen in een internationaal groepje - Vervoer per 4WD Safari Landcruiser - Persoonlijk karakter - Begeleiding van een ervaren en deskundige Engelssprekende gids/chauffeur - Verblijf tijdens de rondreis in 3* en 4* lodges - Entreegelden voor de parken inclusief Vertrek op vaste data Deze reis op maat Deze reis is alleen op maat aan te passen als je de privéreis boekt.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.123


Safari Discover Kenia Deluxe

 Individuele rondreis      11 dagen

  Kenia

De klassieke safari rondreis Discover Kenia neemt je mee op safari naar Amboseli National Park, Lake Nakuru National Park en de Masai Mara. Je verblijft in eersteklasse lodges. Tenslotte sluit je je ... vakantie af met een heerlijk ontspannen strandverblijf.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.643


Safari Kenia Highlights Deluxe

 Individuele rondreis      14 dagen

  Kenia

De uitgebreide safari rondreis Kenia Highlights neemt je mee naar de mooiste reservaten van Kenia: Samburu, Mount Kenya, Lake Nakuru en natuurlijk de Masai Mara. Geniet van alle pracht en praal die ... Kenia te bieden heeft en verblijf hierbij in eersteklasse lodges. Tenslotte sluit je de reis af met een heerlijk ontspannen strandverblijf.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.722


Pracht & Praal van Kenia

 Individuele rondreis      10 dagen

  Kenia

Deze rondreis in internationale groepjes door Kenia neemt je mee op safari naar het Mount Kenya reservaat, Samburu, Ol Pejeta Conservancy, Lake Naivasha en de Masai Mara. Laat je gewoon verrassen ... door wat Kenia je allemaal te bieden heeft.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 5.441


Wildlife Experience Kenia & Tanzania

 Individuele rondreis      13 dagen

  Kenia

Met deze rondreis combineer je de indrukwekkendste parken in zowel Kenia als Tanzania. Uiteraard reis je door de Masai Mara en de Serengeti, maar je zult ook je ogen uitkijken in de Ngorongoro ... krater, Tarangire National Park, Lake Nakuru en in het Amboseli National Park.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact
gfh jfghjfghjgfhj gfh