10

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in India met 333travel

vanaf € 2.227


Highlights Rajasthan

 Individuele rondreis      16 dagen

  India

Inclusief vluchten. Deze individuele rondreis brengt je langs de sprookjesachtige steden en landschapen van de staat Rajasthan in India. Je bezoekt Jaisalmer in de Thar woestijn, de blauwe stad ... Jodhpur en maakt een boottocht in Udaipur. In Ranthambhore NP maak je een jungle safari opzoek naar de tijger en uiteraard bezoek je de Taj Mahal in Agra.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.702


Grand Tour Rajasthan en Varanasi

 Individuele rondreis      22 dagen

  India

Inclusief vluchten. Deze individuele rondreis breng je langs de sprookjesachtige steden en landschapen van India. In Rajasthan bezoek je onder andere Jaisalmer in de Thar woestijn inclusief ... kameelsafari, de indigo blauwe stad Jodhpur, het romantische Udaipur, de Bishnoi stam, de bedevaart stad Pushkar en het heilige Varanasi gelegen aan de Ganges.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.272


Grand Tour India en Nepal

 Individuele rondreis      22 dagen

  India

Inclusief vluchten. Deze fascinerende rondreis door India en Nepal brengt je o.a. van Sariska Tiger Reserve en naar Maharadja paleizen in Jaipur en Agra. Via de erotische tempels van Khajuraho en het ... heilige Varanasi kom je aan in Nepal midden in de Himalaya. Hier bezoek je o.a. de middeleeuwse steden Pokhara en Kathmandu.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.508


Grand Tour Zuid-India

 Individuele rondreis      19 dagen

  India

Inclusief vluchten. Zuid-India heeft een schat aan magnifieke tempel steden zoals Tanjore en Madurai. In Pondicherry tref je een tropisch stukje Frankrijk. Je bezoekt ook Periyar NP. Het bergdorp ... Munnar met theeplantages. In de backwaters heb je een bijzondere overnacht op een privé houseboat. De reis eindigt op het tropische strand van Kovalem.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.045


Grand Tour Zuid-India en Malediven

 Individuele rondreis      19 dagen

  India

Inclusief vluchten. Zuid-India heeft een schat aan magnifieke tempelsteden zoals Tanjore en Madurai. Je bezoekt tijdens deze reis ook het Periyar NP en het bergdorp Munnar met theeplantages. De reis ... eindigt op de Malediven.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.435


Best Deal Discover India

 Individuele rondreis      12 dagen

  India

Inclusief vluchten. Maak gebruik van deze 'Best Deal': een prachtige rondreis door India voor een zeer scherpe prijs! je bezoekt o.a. Delhi, de indigoblauwe stad Jodhpur, de bedevaart stad Puskhar in ... de woestijn, Jaipur en de Taj Mahal bij zonsopgang.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.580


Mumbai en Goa Deluxe

 Individuele rondreis      9 dagen

  India

Inclusief vluchten. Combineer de fascinerende stad Mumbai met een strandvakantie naar de tropische stranden met wuivende palmen van Goa. Bij aankomst in India verblijft u de eerste 2 nachten in ... Mumbai. De Britten noemden deze stad Bombay, maar de naam is recentelijk veranderd
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.841


Grand Tour Rajasthan en Varanasi Deluxe

 Individuele rondreis      22 dagen

  India

Inclusief vluchten. Deze individuele rondreis brengt u langs de sprookjesachtige steden en landschapen van India. In Rajasthan bezoekt u onder andere Jaisalmer in de Thar woestijn inclusief ... kameelsafari, Jodhpur, het romantische Udaipur, de Bishnoi stam, bedevaart oord Pushkar en het heilige Varanasi gelegen aan de Ganges.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.516


Grand Tour India en Nepal Deluxe

 Individuele rondreis      22 dagen

  India

Inclusief vluchten. Deze fascinerende rondreis door India en Nepal brengt u o.a. van Sariska Tiger Reserve naar Maharadja paleizen in Jaipur en Agra. Via de tempels van Khajuraho en heilige Varanasi ... naar de Himalaya met zijn middeleeuwse steden Pokhara en Kathmandu.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.883


De Kloosters en Himalaya van Ladakh

 Individuele rondreis      18 dagen

  India

Inclusief vluchten. Tijdens deze indrukwekkende rondreis ontdek je de enorme diversiteit van India. Je bezoekt o.a. Jaipur, Agra & de heilige Sikh stad Amritsar. Maar ook Dharamsala, woonplaats van ... Dalai Lama en het schitterende Ladakh omringt door de Himalaya.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact
gfh jfghjfghjgfhj gfh