11

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in China met 333travel

vanaf € 2.705


De Zijderoute van Marco Polo

 Individuele rondreis      12 dagen

  China - Xian - Daxian

Leuke pluspunten om te weten Zandduinen in Gobi woestijn Boeddhistische Mogoa grotten De verlaten stad Gaochang en Vlammende bergen Indrukwekkend Terracotta Leger Kazakken in Yurt tenten Panda's in ... Chengdu Entreegelden inbegrepen De Zijderoute was een netwerk van karavaanroutes door Centraal-Azië, waarlangs gedurende vele eeuwen handel werd gedreven tussen China en het oosten van Azië, Midden-Oosten tot aan het Middellandse Zeegebied. Tijdens deze reis zijn alle entreegelden t.w.v. € 135,- inbegrepen, zodat je ter plaatse niet door onverwachte kosten wordt verrast. Via de routes waren mensen in staat handelsgoederen te vervoeren zoals voornamelijk zijde, maar ook robijnen, diamanten, porselein, papier, specerijen, wierook en vruchten zoals perziken en sinaasappels.Uiteraard ging dit gepaard met het uitwisselen van cultuur en religie en juist dit maakt deze wereldberoemde route ongelofelijk interessant. Je zult vele minderheden tegenkomen evenals tempels, kloosters, moskeeën en tradities van verschillende landen.De meest bekende reiziger uit deze tijd was Marco Polo. Tijdens deze individuele tour maak je een kamelentocht door de betoverende zandduinen van de Gobi woestijn. Bezoek je de boeddhistische en kunstzinnige Mogoa grotten die ook op de lijst van UNESCO sites staan. Per trein arriveer je in het exotische en laagst gelegen stadje ter wereld; Turpan. Tegenwoordig bekend om zijn zoete druiven, maar vroeger een belangrijk karavaan stop. Vanuit Ürümqi vlieg je naar Chengdu, waar je de iconische reuzenpanda's bezoekt en thee kunt dringen in een van de vele theehuizen en wellicht een spelletje Mahjong meespelen.176770,176775,176794,176813,176846,177137,177162,177163,177166,529561,529564,529565,529566,529567 BELANGRIJK: Mocht je optioneel Kashi willen bezoeken en zijn wereldberoemde bazaar? De grootste markt dag is alleen op zondag. Dus mocht het mogelijk zijn laat dan je bezoek in Kashi op een zondag vallen!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.989


Best Deal China Bamboe en Keizerlijk Verleden

 Individuele rondreis      12 dagen

  China

Een reis door China met onvergetelijke hoogtepunten, zoals de Chinese Muur in Beijing, het Terracotta leger in Xian, de Boeddhistische grotten kunst met 10.000 beelden bij de Longmen caves in ... Luoyang. De reis eindigt in de wereldstad Shanghai. Deze reis heeft een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.073


Mystiek Tibet en China

 Individuele rondreis      18 dagen

  China

Inclusief vluchten. Deze privé-rondreis brengt je naar vele hoogtepunten van China en Tibet. Je overnacht in een klooster op de heilige berg Emeishan en ziet de reuzenpanda's in Chengdu. Je bezoekt ... Lhasa en maak een 2-daagse trein reis door de Himalaya naar Xian en wandel je over de Chinese Muur en bezoek je Beijing.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.875


Betoverend Yunnan

 Individuele rondreis      18 dagen

  China

Inclusief vluchten. Reis dwars door het authentieke China en maak kennis met eeuwenoude tradities en wereldwonderen en laat je betoveren door de indrukwekkende natuur. Je privé rondreis begint in de ... Chengdu, de stad van de theehuizen en pittige keuken en waar je een bezoek brengt aan de reuzenpanda's. De reis brengt je o.a. ook naar Dali, Lijiang, Stenen Woud, Xian en Beijing.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.000


Land van de Rode Lampionnen

 Individuele rondreis      18 dagen

  China

Inclusief vluchten. Deze 18-daagse afwisselende reis brengt je naar grote steden, maar ook langs dorpen met kleurrijke minderheidsgebieden met hun eeuwenoude tradities. Je maakt kennis met een uniek ... volk met een imponerend verleden. Bezoek China's ontelbare kunstschatten uit vervlogen tijden en zijn weergaloze natuur.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.340


Best Deal het Rijk van de Draak

 Individuele rondreis      16 dagen

  China

Deze 16-daagse rondreis is een complete reis langs alle hoogtepunten van China. De reis brengt je naar het beroemde Karst gebergte, inclusief Li-cruise van Guilin naar Yangshuo, Xian, Beijing en ... Shanghai. Maar je hebt overal genoeg vrije tijd om zelf op verkenningstocht te gaan.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.573


China Highlights

 Individuele rondreis      16 dagen

  China

Inclusief vluchten. Tijdens je privé rondreis kom je langs de bekendste hoogtepunten van China. De reis begint In Beijing, dan door naar Pingyao, een UNESCO stad vol rode lampionnen, het terracotta ... leger in Xian, een Li-cruise van Guilin naar Yangshuo en het bruisende Hong Kong.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.734


De Geur van Chinese Jasmijn

 Individuele rondreis      17 dagen

  China

Inclusief vluchten. Tijdens deze 17-daagse privé-rondreis door China bezoek je de panda's in Chengdu, het karstgebergte in Guillin, Li-cruise naar Yangshuo, Xian, de hoofdstad Beijing en het hippe ... Shanghai.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.026


Verborgen Plekjes van China

 Individuele rondreis      16 dagen

  China

Tijdens deze privé rondreis wacht je het sprookjesachtige decor van prachtige rijstterrassen in de bergen, authentiek dorpen en de eeuwenoude cultuur van de Miao, Dong en Yao minderheden. Je maakt ... kennis met een bijzonder deel van China, waar tand des tijds nog weinig invloed heeft gehad. Verwacht tijdens de reis geen luxe, maar wel een onvergetelijke culturele ervaring in een betoverende omgeving. Je rondreis begint in Chengdu. De regio staat bekend om de reuzenpanda's. Vervolgens reis jeverder naar o.a. Kaili, Zhaoxing en Chengyang. Vanuit Longsheng reis je verder naar Guilin en maak je een Li-cruise dwars door het karst gebergte naar Yangshuo.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.815


Discover China by Rail

 Individuele rondreis      13 dagen

  China

Inclusief vluchten. Tijdens deze 12-daagse privé rondreis bezoek je de top vier bestemmingen in China. De hoofdstad Beijing met zijn wereldberoemde Grote Muur en tempels waar je kunt rondwandelen ... tussen rode pagoden, monniken en gebedshuizen en waar het moderne leven zich in een razend temp ontwikkelt. Je bezoekt ook Xian, Shanghai en Hangzhou en je reist per trein.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 4.122


Mystieke natuurwonderen van China

 Individuele rondreis      19 dagen

  China

Tijdens deze schitterende reis bezoek je niet alleen de bekendste hoogtepunten, zoals Beijing en Xian, maar ook de ongerepte en overweldigende natuur van China. Laat je betoveren door de grillige ... pieken van Zhangjiajie NP, de rijst terrassen van Longsheng en de Yellow Mountains. Vaak zijn ze in nevel gehuld wat een mysterieus tintje aan dit gebied geeft. Je overnacht in idyllische dorpjes uit de Ming dynastie in authentieke guesthouses. De reis eindigt in de wereldstad Shanghai.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact
gfh jfghjfghjgfhj gfh