15

reizen en vakanties bij

4

reisorganisaties

Sorteer op:

Fietsvakantie in Spanje

vanaf € 839


Fietsreis Spanje - Costa Blanca

 Fietsvakantie      8 dagen

  Spanje - Guardamar Del Segura


vanaf € 599


Pais Valencià - Sportief

 Fietsvakantie     

  Spanje

Achter de Spaanse kust, in 'Pais Valencià', ligt een waar fietsparadijs. Spring daarom in Alicante meteen op uw stalen ros en trek over een 'Via Verde' het bergachtige achterland in. Maak een ... wondermooie tocht over toppen en door dalen, langs bergdorpen en olijfboomgaarden om te eindigen aan de kust, tussen de sinaasappelbomen, in spectaculair Valencia.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 84


Catalonië

 Fietsvakantie     

  Spanje

Een fietsvakantie met Fiets-Fun in de buurt van de ruige Spaanse noordoost kust. Vanuit Gariguella gaat het over glooiende wegen in de richting van het binnenland langs onder andere Figueres, de ... geboorteplaats van Salvador Dalí. Bezoek het middeleeuwse dorpje Besalú voordat u weer terugfietst naar de kust. De camping in Castello d'Empúries ligt aan het strand wat deze reis voor kinderen natuurlijk extra aantrekkelijk maakt.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 525


Alicante-Valencia 7 dagen

 Individuele rondreis    Fietsvakantie     

  Spanje

Van Alicante naar Valencia over de vias verdes Een mooie route in het zuidoosten van Spanje, tussen Alicante en Valencia. U fietst over de Vias Verdes naar Castalla. Tijdens deze fietstocht fietst ... u over prachtige wegen met vergezichten over de Middellandse zee en glooiende dalen maar ook over de zogenaamde ‘Vias Verdes’ letterlijk: groene wegen Het zijn brede autovrije fietspaden, vaak aangelegd op oude spoortracés nadat lokale en onrendabele treinverbindingen vervielen. Het grote voordeel is een slechts gering en geleidelijk stijgings- (en dalings-!) percentage. U fietst eigenlijk bijna vlak met om u heen heuvellandschap als fraai décor. De paden zijn meestal niet geasfalteerd maar hebben vaak een toplaag van verhard zand. In het begin van de week fietst u door een rustige streek, waar af en toe een klein dorpje in zicht komt, en waarin u veel amandel- en olijfbomen passeert. In de tweede helft van de week fietst u langs en door uitgestrekte sinaasappelplantages. Het eindpunt is Valencia, de op twee na grootste stad van Spanje, waar u alle tijd heeft om deze prachtige stad te bezoeken.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 599


Catalonië Mediterráneo 8 dagen

 Individuele rondreis    Fietsvakantie     

  Spanje

Over de Spaanse vias verdes Catalonië ligt in het noordoosten van Spanje en is met zijn prachtige natuur en rijke cultuur een fantastisch reisdoel. De natuur is overweldigend, in de groene dalen ... aan de zuidkant van de Pyreneeën en langs de azuurblauwe Middellandse Zee. U fietst bijna uitsluitend over zogenaamde vias verdes, letterlijk: groene wegen. Het zijn brede autovrije fietspaden, vaak aangelegd op oude spoortracés nadat lokale en onrendabele treinverbindingen vervielen. Het grote voordeel is een slechts gering en geleidelijk stijgings- (en dalings-!) percentage. U fietst eigenlijk bijna vlak met om u heen heuvellandschap als fraai décor. De paden zijn meestal niet geasfalteerd maar hebben vaak een toplaag van verhard zand. De reis begint in Olot, aan de voet van het Garrotxa Nationaal Park met zijn dode vulkanen en kratermeren. Over een voormalig spoortracé, omgetoverd tot een mooi fietspad, daalt u langzaam af naar de provinciehoofdstad Girona. Het is een stad met een boeiende geschiedenis en vele historische bezienswaardigheden: op de eerste plaats de Kathedraal, maar ook bijvoorbeeld El Call, de oude joodse wijk, een van de grootste en mooiste van Europa, die herinnert aan de 12e eeuwse Joodse gemeenschap. De tocht gaat verder over een vlakke route tot dicht bij de Middellandse Zee. In La Fosca aan de kust is het betrekkelijk rustig en de stranden nodigen er uit om te zonnen en te zwemmen. De route langs de zee gaat verder via pittoreske vissersdorpen zoals Begur en Pals. Begur was eeuwen geleden een strategische vesting, hoog op de rotsen, een bastion tegen de aanvallen van de Saracenen en de Vikingen. Vanuit Torroella de Montgrí maakt u een rondrit naar het vogelrijke natuurpark La Empordá en l’Estartit. Tenslotte fietst u terug naar Girona, een waardige afsluiter van deze boeiende fietsreis door de fraaie Catalaanse natuur.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 725


Empordà tour, 7 dagen en 6 nachten.

 Fietsvakantie     

  Spanje

Empordà is de provincie in Catalonië met meer persoonlijkheid. Veel kunstenaars, zoals Salvador Dalí, zijn hier geboren en geïnspireerd door het landschap. Deze fietsroute nodigt u uit om ... verschillende delen van deze regio te bezoeken. Oordeel zelf! - Afstanden van de routes tussen de 3 hotels zijn: 50 km, 49 km en 32 km. - Afstand vanaf Utrecht is circa 1375 km.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 599


Catalonië - Garrotxa, Girona én Barcelona

 Fietsvakantie     

  Spanje

Vanuit het vulkanisch land van Garrotxa, gelegen aan de voet van de Pyreneeën, via de schilderachtige 'Via Verde' naar het middeleeuwse Girona. Sluit de reis vervolgens af met een stadsfietstocht ... door vibrerend Barcelona. Kortom een tour waar het cultureel erfgoed en landschappelijke schoonheid van Catalonië tot in de haarvaten wordt ervaren.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 291


Pais Valencià - Castalla en ommeland

 Fietsvakantie     

  Spanje

Iedere dag aan u de keuze! Wel of niet op de fiets, welke kant op en hoe lang. Als standplaats is het mediterrane, pittoreske Castalla, gelegen in het achterland van de Costa Blanca, daarvoor dé ... plek. Vanuit het gezellige en comfortabele Spaanse guesthouse zijn er tochten van 50 tot wel 120 km, met als voornaamste thema bergdorpen, natuurparken en Spaanse zon.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 995


De Vias Verde, 10 dagen en .... inclusief busvervoer.

 Fietsvakantie     

  Spanje

Vías Verde (letterlijk vertaald: groene wegen) zijn oude spoorwegen die volledig zijn omgebouwd en tegenwoordig zijn uitgerust voor fietsers en wandelaars. Vanuit de heuvels fietsen we naar de Costa ... Brava. Afstand tussen de 2 hotels is 36 km. Afstanden van de 4 rondroutes tussen 30 en 40 km. - Afstand vanaf Utrecht is circa 1375 km.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 469


Asturië - De Groene Spaanse Kust

 Fietsvakantie     

  Spanje

De groene Spaanse kust: een prima setting voor een heerlijke fietsvakantie. Ontspannen fietsen door glooiende heuvels langs de El Cuera en El Sueve, gelegen in de schaduw van de sneeuwtoppen van de ... Picos. Aan de andere kant juist volop zeezicht. Fraaie traditionele architectuur en fijne gastronomie maken dit Asturiaanse avontuur helemaal af.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 469


Contrastvol 'Al-Andalus'

 Fietsvakantie     

  Spanje

Over fietspaden, gravelweggetjes en stille binnenwegen door de Andalusische provincie Cadiz, een streek vol geschiedenis en natuurschoon, ingesloten door imponerende bergketens en een bulderende ... Atlantische oceaan. Dit is Spanje op zijn puurst; witte dorpen, olijfboomgaarden, wijngaarden, uitgestrekte graslanden onderbroken door eeuwenoude bossen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 599


Pais Valencià - Relaxed

 Fietsvakantie     

  Spanje

Door het achterland en langs de kust van het mooie Pais Valencià. Grotendeel over 'Vias Verdes' ofwel 'Groene Wegen'. Voormalige spoorlijnen, omgetoverd tot fietsroutes, toegankelijk en makkelijk te ... volgen, zonder steile hellingen en ver weg van het gemotoriseerd verkeer. Wie wil nou niet op zo'n manier de bergen en de kust langs de Middellandse Zee verkennen?
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 619


St. Jacobs fietsroute Leon - Santiago

 Fietsvakantie     

  Spanje

Al eeuwenlang trekken pelgrims naar de het graf van apostel Jakobus in Santiago de Compostela. Deze fietsvakantie volgt de route vanaf de gotische kathedraal in León tot aan het eindpunt in Santiago ... de Compostela. De route voert u door steeds wisselende landschappen van de open vlaktes en graanvelden van Castillië naar de glooiende groene heuvels en de kleurrijke wijngaarden van Galicië.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 84


Fietsen in het land van Dali.

 Fietsvakantie     

  Spanje

Catalonië; zon, strand, zee en Dali. Fietsen door kleine dorpjes waar de echte Catalaanse sfeer nog hangt, maar ook in en door een grotere stad als Figueres waar je het museum van Dali gezien moet ... hebben. - Minimum fietsafstand tussen de drie campings zijn: 46, 20 en 46 kilometer.- -Afstand vanaf Utrecht circa 1375 km-
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 529


Mallorca - Parel van de Balearen

 Fietsvakantie     

  Spanje

Volgens Mallorcanen creëerde God uit de restanten van de schepping hun eiland. Het werd een aantrekkelijke, mediterrane, mix van golvend vruchtbaar binnenland, omgeven door gouden zandstanden, ... steile klifkusten met stille eiken- en pijnboombossen en een imposante, in het westen gelegen, kalkstenen bergrug, de Tramuntana.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact