5

reizen en vakanties bij

2

reisorganisaties

Sorteer op:

Autovakantie in Noorwegen

vanaf € 373
incl. heen/terugreis


Best Western Havly

 Autovakantie      8 dagen

  Noorwegen - Rogaland - Stavanger

In het midden van Stavanger zit hotel Best Western Havly. De ligging van dit hotel geeft jou de kans om heel gemakkelijk naar het treinstation te gaan, te shoppen en ideaal voor fjord-sightseeing. Je ... wordt de volgende dag wakker met een overheerlijk ontbijtbuffet. En waar vind je nu een hotel met een kleine bibliotheek in de ontbijtzaal? Bij Best Western Havly kan je namelijk rustig ontbijten met een boek erbij. Wij hebben helaas nog geen kamerbeelden beschikbaar, de beelden die je nu ziet zijn omgevingsbeelden van Stavanger zo dat je wel weet waar je terecht komt.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 484
incl. heen/terugreis


Best Western Plus Hordaheimen

 Autovakantie      8 dagen

  Noorwegen - Vestlandet - Bergen

Best Western Plus Hordaheimen hotel is gelegen in het centrum van de één na grootste stad van Noorwegen, Bergen. Na het uitgebreide ontbijtbuffet wandel je vanuit het hotel zo het centrum van ... Bergen in om de stad te verkennen. Breng een bezoekje aan de vismarkt of neem de kabeltrein naar de top van de berg en geniet van het adembenemende uitzicht.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 185
incl. heen/terugreis


Sorlandet Feriesenter

 Autovakantie      8 dagen

  Noorwegen - Sorlandet - Risor

Met een bootje de zee op en je hengel uitgooien, of de wandelschoenen aan en de omgeving ontdekken. Het Sørlandet Feriesenter in Sandnes heeft een eigen strand voor de gasten, zo zwem je in het ... water van de fjord. Geen zin om te koken? Haal een pizza in de pizzeria, die tijdens het hoogseizoen geopend is.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 112
incl. heen/terugreis


Vradal Holiday Apartments

 Autovakantie      8 dagen

  Noorwegen - østlandet - Vradal

De frisse appartementen van Vrådal zijn gelegen in het kleine centrum. Begin de dag met een lange wandeling, aan de achterzijde van de appartementen beginnen er verschillende wandelpaden door de ... bossen en bergen. Het Quality Straand Hotel ligt op ca. 800m. Neem daar een duik in het zwembad of schuif aan voor een heerlijke maaltijd in het restaurant.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 105


Havsdalsgrenda Appartementen

 Autovakantie     

  Noorwegen - Midden-Noorwegen - Geilo

Moderne appartementen met een luxe afwerking. Meer informatie

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact