slecht ervaring met Vakantixperts in Apeldoorn


Hieronder vindt u de ervaring van S.Parandian met reisorganisatie VakantieXperts. Deze is ingevoerd op 20-01-2019 en gaat over de vakantie naar Canada in december 2018.

 
1 van 1 mensen vinden dit een nuttige review.

door

-
Slecht ervaring met Vakantixperts in Apeldoorn
Rondreis in Canada, december 2018

    Totaal:
  •  -
  • Vervoer:
  •  -
  • Accommodatie:
  •  -

  • Reisleiding:
  •  -
  • Prijs:
  •  -

Vorig jaar wilde ik een rond trip naar Montreal in Canada met mijn zus
(die in Vancouver woont) maken.
omdat ik altijd naar Niagara Falls wilde,mijn zus heeft me verteld dat pak je kans want Toronto dicht bij Montreal is en kunt je droom naar Niagara Falls waarmaken .Ik vond een goed idee.
Ben gelijk naar Vakantiexperts Van Asselt in Apeldoorn gegaan.
Ik heb de contact persoon vertelde dat ik met een specifiek reden naar Toronto om Niagara Falls te zien. Vervolgens heb een vlucht naar Toronto voor 3 dagen en 2 nachten hotel van Chelsea hotel op 23-9-2018 t/m 25-9-2018 en een vlucht naar Montreal geboekt. In Montreal zou mijn zus voor hotel zorgen.
Na de een lang vlucht ben ik om 13.30 in Toronto aangekomen en gelijk met een taxi naar het hotel aangekomen . Daar werd mij medegedeeld dat de reisorganisatie een boeking van 30-9-2018 t/m 1-10-2018 heeft gedaan (verkeerde datum)En dat er nu geen kamer vrij is Toen ik dat hoorde stortte mijn wereld in en sloeg de stress en wat nu ik was erg moe en omdat ik een nacht overgeslagen moet ik nu andere hotel gaan zoeken. Het personeel. van het hotel probeerde mij te kalmeren en verder helpen. vandaaruit hebben ze geprobeerde telefonisch contact met Vakantiexperts te krijgen maar door het tijd verschil lukte die niet .Ze hebben mij aangeboden op andere dag van hun telefoon gebruik kan maken .Vanuit hotel heb een taxi genomen om een andere hotel te zoeken .Na anderhalf uur durende taxi rit is dit gelukt.
In het hotel na een hapje eten ben gelijk gaan slapen vanwege hoofdpijn en vermoeidheid.Volgende dag ben ik na ontbijt naar het hotel Chelsea gegaan om weer contact met de reisbureau op te nemen.Ik heb met een medewerker gesproken en uitgelegd wat er aan de hand was.
verder ging ik gelijk telefonisch geinformeerd om die dag een trip naar de Niagara Falls te boeken.maar helaas de bussen waren al om 7 uur al vertrokken.Door de verkeerde boekng kan in de Niagara Falls niet bezoeken.Weer pech en teleurstelling.De rest van de dag liep ik verdrietig en boos overstraat.
De volgende dag ben om 12.00 uur naar het vliegveld gegaan om naar Montreal te vligen.Toen ik terug naar Nedreland gekomen,heb met Vakantiexperts contact gehad met de contact persoon. Zij heeft geen excuus aangeboeden.
Ik eiste een vergoeding van half van de vliegticket en taxikosten.na 5 maanden heen en weer lopen,de reisbureau geeft schuld aan de Bedsonline gegeven en alleen taxi kosten terug betaalden een vergoeding van €60.
Ik heb meer dan €1000 betaald voor dit rit naar Toronto.En heb behalve ellende niets meegemaakt.Daarom geef ik geen ster aan Vakantiexperts Van Asselt in Apeldoorn en ook Bedsonline
S.Parandian
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 20-01-2019



Algemene informatie
Totaal: 6,3
Vervoer: 9,0
Accommodatie: 6,0
Reisleiding: -
Prijs: 6,3
Aangesloten bij:
ANVR SGR Camaliteitenfonds
U kunt bij VakantieXperts de volgende vakanties boeken:
 Stedentrip     Zonvakantie     Autovakantie   


Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact
gfh jfghjfghjgfhj gfh