Samen een toffe ervaring ervan gemaakt in Slovenië!


Hieronder vindt u de ervaring van Monique met reisorganisatie Simi Reizen. Deze is ingevoerd op 26-08-2017 en gaat over de vakantie naar Slovenië in augustus 2017.

 
1 van 1 mensen vinden dit een nuttige review.

door
21-30 jaar
Alleenreizend
7,0
Samen een toffe ervaring ervan gemaakt in Slovenië!
Actieve vakantie in Slovenië, augustus 2017

  Totaal:
 • 7
 • Vervoer:
 • 8
 • Accommodatie:
 • 8

 • Reisleiding:
 • 6
 • Prijs:
 • 7

Van 16 tot 26 augustus ben ik met Simi Reizen naar Slovenië geweest. Voorafgaand aan deze reis hebben (een deel van) de 18+ en de 23+ groep al eens met elkaar afgesproken.
In de bus reisde al een van onze reisleiders met ons mee, zij leidde de ‘speeddates’ waarbij we kort konden kennismaken met de andere reisgenoten. Zelf nam de reisleider hier ook een actieve rol in!
Na een lange reis kwamen we rond 3 uur aan op de camping. Hier werden de slaapplekken verdeeld. Dit was van tevoren al gedaan door de reisleiding die al aanwezig was. Slim, om midden in de nacht, veel discussie te vermijden. Voor de mensen, waaronder ik, die in de (4 persoons) tenten moesten slapen was er een grote tegenvaller. We moesten het onze eerste (ook al korte) nacht, doen met een dun slaapmatje. Dit omdat de vorige, ook nog aanwezige groep, nog (buiten) sliep op de veldbedden.
Tijdens het ontbijt werden de regels en verwachtingen vanuit de reisleiding (van de vorige groepen) opgesomd. Ondanks dat ik heel goed begrijp dat er duidelijke regels en afspraken nodig zijn, had ik het gevoel dat wij als een groep kleine kinderen gezien werden. Dit was wel jammer. Gelukkig bleek onze eigen reisleiding (waarvan er 2 een dag later arriveerden, omdat zij van een andere locatie kwamen) iets mildere, maar alsnog duidelijke regels te hanteren.
Belangrijke mededelingen werden duidelijk gemaakt via ‘het whiteboard’ en in de groepsapp. Dit werkte prima, ondanks dat niet iedereen op ieder moment gebruik kon maken van het internet. Wel heb ik ervaren dat ik één moment van samenzijn (bijv. het ontbijt) met de hele groep wel waardeer, helaas waren deze momenten er niet (door teveel ruimte die we zelf kregen)
Al vanaf dag één gaf de reisleiding ons de ruimte om mee te denken, en te komen met eigen initiatieven. De ruimte die gegeven werd was wel eens te groot. Op deze momenten miste ik reisleiding die zei… zo gaan we het doen! In plaats van ons het zelf allemaal maar te laten regelen en uitzoeken (wat wel gebeurde).
Het activiteitenaanbod was gedifferentieerd. Voor ieder wat wils, onder leiding van Engels sprekende gidsen. Helaas kon het raften vanwege de lage waterstand niet doorgaan, maar daarvoor in de plaats hebben we gesuppoold. Het zorbing dreigde ook niet door te gaan, maar gelukkig heeft de reisleiding kunnen regelen dat we dat op een ander vrij moment konden gaan doen.
Op de camping zelf was (een deel van) de reisleiding duidelijk aanwezig, regelden wat nodig was. Een minpuntje was de begeleiding bij activiteiten vanuit Simi. De reisleiding was nauwelijks aanwezig bij activiteiten door Simi aangeboden. Dit geeft geen fijn gevoel als je met 39 mensen (inclusief minderjarigen) op 2 uur rij-afstand activiteiten aan het doen bent. Maar gelukkig is alles goed gegaan. Een groot plusplunt van de reisleiding is het organiseren van de BBQ en de bonte avond, dit was goed voor elkaar. Een moment waarop we letterlijk aan iedereen op de camping hebben kunnen laten zien en horen wat voor een toffe groep we samen zijn! Dit bleek ook wel uit de mede-campinggasten die kwamen kijken bij onze bonte avond!
Conclusie: Als groep zijnde hebben we veel ruimte gekregen voor eigen initiatieven. Op de camping was er altijd reisleiding aanwezig voor vragen en/of problemen. Helaas bij de activiteiten nauwelijks. Ik heb een super leuke, actieve en gezellige vakantie gehad in een groep waarin iedereen geaccepteerd werd en ik mij gehoord en gezien voelde door de reisleiding!
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 26-08-2017 | Accommodatie(s): Camp Minina

Bekijk alle Simi Reizen ervaringen.

Algemene informatie
Totaal: 8,8
Vervoer: 7,9
Accommodatie: 8,1
Reisleiding: 9,2
Prijs: 8,3
Aangesloten bij:
GGTO VVKR
U kunt bij Simi Reizen de volgende vakanties boeken:
 Actieve vakantie   


Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact
gfh jfghjfghjgfhj gfh