Helaas slechte ervaring met de service


Hieronder vindt u de ervaring van Rianne met reisorganisatie Roan. Deze is ingevoerd op 15-08-2017 en gaat over de vakantie naar Kroatië in juli 2017.

 
2 van 6 mensen vinden dit een nuttige review.

door
21-30 jaar
Met gezin
3,0
Helaas slechte ervaring met de service
Autovakantie in Kroatië, juli 2017

  Totaal:
 • 3
 • Vervoer:
 •  -
 • Accommodatie:
 • 2

 • Reisleiding:
 • 6
 • Prijs:
 • 1

Eind februari boek ik onze zomervakantie naar Kroatië. Ik bel met Roan, want ik heb nog e.e.a. te vragen. Onder andere hoe het zit met de bomen die op de camping staan. Zijn er ook plaatsen zonder bomen, want ik wil mijn vakantie niet graag onder van die reuze bomen doorbrengen.
De reactie aan de telefoon is duidelijk. Er zijn gewoon plaatsen zonder bomen en als ik dat vermeld bij de boeking komt dat goed. Leuk! Op dat moment heb ik er helemaal zin in. In juli vertrekken we naar Kroatië, om er na 18 uur rijden achter te komen dat de grootste boom van de camping zich boven onze accommodatie bevindt. En let op als ik groot zeg bedoel ik ook echt megagroot. Ik heb bij mijn caravan geen zon gezien tijdens mijn vakantie. Maar ok, vol goede moed besluit ik er iets van te gaan maken, de kids van 5 en 2 waren er klaar mee dus om nu gelijk bij aankomst te gaan klagen. Nee dat vond ik ook te gek. Na een nacht goed slapen, begon ik de volgende ochtend met vegen van de veranda, want de dennenboom verloor nogal wat naalden. Ik zei tegen mezelf niet zeuren, gewoon gaan genieten. Iedere volgende ochtend startte ik mijn dag met vegen en de handdoeken uitkloppen, want er vielen allerlei dode en levende wezens uit de boom. Toen ik op dag 10 bedacht dat ik weleens lekker op het ligbed kon gaan liggen werd ik ruw gestoord door vallende dennenappels op mijn hoofd. Nu was ik het zat, ik pakte mijn telefoon en stuurde een e-mail naar Roan. Die rotbomen stonden tenslotte ook helemaal niet op de foto bij de accomatie toen ik boekte. Vervolgens had ik ook nog gebeld voor net dat stukje extra informatie over de plekken, hoe kon het dan toch dat ik een boom van 25 meter boven mijn hoofd had staan? Iedereen parkeerde her en der tussen de caravans, voor de caravans, want door grote bomen waren er ook geen parkeerplaatsen aanwezig. Roan stuurde iemand van het plaatselijk team, want ze konden ons verplaatsen naar een andere accommodatie. Voor drie dagen verhuizen? Dat is nogal wat en ook het Roan team ter plaatse zei ons dat er geen plekken waren zonder bomen dus uiteindelijk was verhuizen niet echt een oplossing. Wij besloten om te blijven. En dan begint de ellende. Discussie op discussie, want wat blijkt Roan maakt geen fout. Roan had mij aan de telefoon niet hoeven vertellen dat er op deze camping geen plaatsen van hun zijn zonder bomen. Roan had zelfs niet de juiste foto’s op de website hoeven plaatsen. Nee wij hebben het fout gedaan. Wij hadden moeten vragen aan de telefoon of diegene er ook was geweest, want ja anders kon ze ook niet weten of er wel of geen bomen staan. Wij hadden direct moeten melden dat we dit niet wilden. Alleen een andere plek hadden we dan niet kunnen krijgen want die was er niet. Dat is letterlijk wat mij aan de telefoon is gezegd. Ik heb € 3500,- betaald voor deze vakantie. Dat geld heb ik neergeteld voor een goede plek. Ik had namelijk ook goedkoper kunnen boeken bij Roan, maar ja ik wilde een mooie plek en luxe. Helaas is dit hopeloos mislukt, maar dit alles is mijn eigen fout. Roan valt in dit verhaal niets te verwijten….Of toch wel??
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 15-08-2017 | Accommodatie(s): stacaravan exellent

Bekijk alle Roan ervaringen.

Algemene informatie
Totaal: 6,2
Vervoer: 9,0
Accommodatie: 7,2
Reisleiding: 6,8
Prijs: 6,7
Aangesloten bij:
ANVR SGR Camaliteitenfonds
U kunt bij Roan de volgende vakanties boeken:
 Kampeervakantie   


Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact
gfh jfghjfghjgfhj gfh