4

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Sorteer op:

Culturele vakantie

 
vanaf € 245
excl. heen/terugreis


Lanjia Lodge Hilltribe Experience

 Culturele vakantie      3 dagen

  Thailand - Chiang Mai & Noord-Thailand

Dit korte cultuurarrangement sluit uitstekend aan bij een autoreis in Noord-Thailand. Ook kunt u vanuit Chiang Rai transfers bijboeken. Bij Lanjia draait alles om een leuke hilltribe ervaring bij de ... Hmong. U maakt uitgebreid kennis met deze volksstammen en verblijft in een prachtige omgeving nabij de Mekong-rivier.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 582
excl. heen/terugreis


Banteay Chhmar Camping Experience

 Culturele vakantie      2 dagen

  Cambodja

Tijdens dit gloednieuwe en unieke arrangement neemt u een kijkje bij het vrijwel onbekende en zeer indrukwekkende tempelcomplex Banteay Chhmar. Door de ligging nabij de Thaise grens is het complex in ... de loop der jaren flink geplunderd; de World Monuments Fund heeft het op de lijst gezet van meest bedreigde tempelcomplexen ter wereld. Gelukkig is er nu internationale aandacht op gevestigd en kunt u van dichtbij zien hoe het restaureren van zulke oude monumenten in zijn werk gaat.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 611
excl. heen/terugreis


Loei Province, The Colours of Mekong Culture

 Culturele vakantie      4 dagen

  Thailand

In het noorden van Thailand, nabij de grens met Laos, vindt u de onontdekte provincie Loei. Dit verborgen juweeltje heeft een natuurlijke en culturele schoonheid zoals u die nergens in het land ... vindt. Ongerepte natuur, een grote variëteit aan etnische minderheden en vele tradities, Loei biedt authenticiteit. Ontmoet de lokale bevolking, leer meer over duurzaam toerisme en maak kennis met lokale tradities. Een mooi arrangement 'off the beaten track' voor de reiziger die op zoek is naar authentiek Thailand.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 244
excl. heen/terugreis


Historical Malacca

 Culturele vakantie      3 dagen

  Maleisië - West-Maleisië

Malacca is een historische stad met vele overblijfselen uit de tijd van de Nederlandse, Portugese en Engelse kolonisten. De veelzijdigheid van de stad is vooral goed te zien als u door de smalle, ... kleurrijke straatjes wandelt. Malacca biedt bovendien een keur aan bijzondere, lokale gerechten.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact