Diep teleurgesteld


Hieronder vindt u de ervaring van Lizette Andeweg met reisorganisatie Labyrinth. Deze is ingevoerd op 23-08-2016 en gaat over de vakantie naar Kroatië in augustus 2016.

 
7 van 8 mensen vinden dit een nuttige review.

door
31-40 jaar

2,0
Diep teleurgesteld
Kampeervakantie in Kroatië, augustus 2016

    Totaal:
  • 2
  • Vervoer:
  • 7
  • Accommodatie:
  • 3

  • Reisleiding:
  • 4
  • Prijs:
  • 3

Met veel enthousiasme een een ouder vakantie geboekt bij Een-oudervakanties. Na mijn ervaringen met Estivant 2 jaar geleden hadden wij veel zin in een onbezorgde vakantie, waar niet alleen de kinderen maar ook de ouders in de watten worden gelegd!

Na boeking bleek de organisatie Labyrinth te zijn, ik bekeek de site en het beloofde veel goeds. Na enkele telefoongesprekken met Labyrinth was ik overtuigd dat er voldoende kinderanimatie zou zijn. Labyrinth had dit jaar speciaal 3 meiden meegestuurd met het team om de jongste kinderen een aantal uurtjes per dag te vermaken, zodat de ouders ook wat tijd voor zichzelf zouden hebben. Prima deal, daarom boek ik een een-oudervakantie.

Met de bus vertrokken we naar Kroatië. Daar bleek dat de een-ouders samen met de jongeren (18-35) in de bus zaten. Oke, dat zal wel loslopen. Maar dit zou niet zo zijn, volgens Labyrinth...
Na het vele bier dat werd verkocht in de bus zat ik te wachten tot het fout ging. Dat gebeurde, een of andere malloot was zo bezopen dat hij zich zo misdroeg dat de 2de chauffeur, die lag te slapen, uit zijn bed moest komen om hem tot bedaren te brengen. In Oostenrijk is hij er nog net niet uitgezet na een plaspoging op de trap van de bus. Meneer was volop aan het schelden, fijn als je kind van 5 jaar naast je zit. Dit kan echt niet Labyrinth!
Ook werd er niet om de 3 uur gestopt, zoals beloofd. Op de hele reis 2 stops gehad dat we eruit mochten.

In Kroatië kreeg ik een tent aangewezen welke verre van schoon was en kapot! De tent kon niet eens sluiten, zo schreef opgezet.

Wij kregen te maken met een storm, een flinke! de 2de nacht kwam heel de tent naar beneden en wij, 3 moeders van kleine kinderen, wilde niet in de tent slapen vanwege het gevaar. Er werd doodleuk op gereageerd je hebt 2 opties, slapen of wakker blijven! Fijn hoor met kleine kids. Uiteindelijk werden er 6 matrassen in de container van de jongeren gelegd en lagen we daar met zijn zessen op een rijtje. 2 nachten geen oog dicht gedaan. Gezien het feit dat het nog steeds waaide en onze tenten inmiddels plat lagen de volgende dag moesten wij zelf een ander onderkomen regelen. Dat werd een mobile home voor 1 nachtje, even bijslapen, we waren zooo moe.
Na een telefoontje van mijn buurvrouw naar Labyrint in Nederland kregen wij deze nacht gelukkig vergoed, maar het was fijn geweest als de coördinator ter plaatse zelf dit initiatief had genomen om iets voor ons te regelen! De coördinator heeft zelfs aan mij aangeboden om naar zijn tent te komen als ik het te eng vond, konden we lekker knuffelen! Uitermate onprofessioneel Labyrint!

Ook de beloofde aantal uurtjes per dag kinderanimatie was ver te zoeken. Wij moesten zelf constant vragen of we een paar uurtjes voor ons zelf konden nemen. De jongens/meiden van Labyrinth deden echt wel hun best, maar hadden vaak geen tijd. Waar waren toch die 3 extra meiden?? 1 van de meiden wist niets van de beloofde uurtjes en een ander bezocht regelmatig haar familie die in Kroatië was.

Als ik dit had geweten had ik nooit geboekt, ik betaal een hoop geld hiervoor. Dan had ik net zo goed voor veel minder geld samen met mijn zoontje ergens naar toe kunnen gaan en niet met een een-oudervakantie.

Ook kregen wij met een aanrijding te maken, we waren onderweg met 2 busjes en ineens zat het busje achter ons boven op ons. De handrem stond er nog op en de remmen waren kapot! Oververmoeidheid van de medewerkers Labyrinth. Maar wat ik nog het ergste vond ik dat deze zelfde bus toch weer gebruikt werd. Een uur terug door de bergen, wat een risico wordt hier genomen!

Al met al een heleboel minpunten Labyrinth, jullie verkopen gebakken lucht en niet de onbezorgde vakantie die ik in gedacht had. Hier is het laatste woord nog niet over gesproken.

Nooit meer Labyrinth voor mij!






Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 23-08-2016 | Accommodatie(s): Blue Sun Alan, Camping

Bekijk alle Labyrinth ervaringen.





Algemene informatie
Totaal: 3,0
Vervoer: 5,7
Accommodatie: 4,2
Reisleiding: 3,4
Prijs: 3,0
Aangesloten bij:
ANVR SGR Camaliteitenfonds Thuiswinkel
U kunt bij Labyrinth de volgende vakanties boeken:



Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact