4

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Thema vakanties
Sorteer op:

Thema vakanties in Peru

vanaf € 550
excl. heen/terugreis


Rainforest Posada Amazonas 4-daags

 Natuurreis      4 dagen

  Peru

Puerto Maldonado is de toegangspoort tot het Tambopata National Reserve, een beschermd natuurgebied in de Amazonejungle van Peru. Hier ligt onze Lodge Posada Amazonas waar u 3 nachten verblijft en ... met de gidsen dagelijks op stap gaat om de natuur te verkennen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.200
excl. heen/terugreis


Manu Bio Tour

 Natuurreis      6 dagen

  Peru

Manu geldt als de beste wildlife-bestemming van de Amazone met de beste observatieplekken voor tapirs, macaws, reuzenotters en apen. U reist over land vanuit Cuzco door de droge hooglanden naar het ... natte laagland, dwars door alle vegetatiezones heen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 450
excl. heen/terugreis


Muyuna Amazon Lodge

 Natuurreis     

  Peru

De Muyuna Amazon Lodge ligt op 3 uur varen van de junglestad Iquitos. Dus ver weg van de westerse wereld, alleen hier en daar een kleine indianennederzetting in de buurt. Grote kans op het spotten ... van de roze dolfijn op een natuurlijke manier (zonder stiekeme bijvoeding). Personeel en eigenaren zijn 100% Peruaans, de service en verzorging in de lodge is fantastisch.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 400
excl. heen/terugreis


Rainforest Posada Amazonas 3-daags

 Natuurreis      3 dagen

  Peru

Puerto Maldonado is de toegangspoort tot het Tambopata National Reserve, een beschermd natuurgebied in de Amazonejungle van Peru. Hier ligt onze Lodge Posada Amazonas waar u naar keuze 2 of 3 nachten ... verblijft en met de gidsen dagelijks op stap gaat om de natuur te verkennen.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact
gfh jfghjfghjgfhj gfh