14

reizen en vakanties bij

5

reisorganisaties

Sorteer op:

Rondreis in Turkije

vanaf € 2.295
incl. heen/terugreis


Rondreis Turkije-Oost, 20 dagen

 Groepsrondreis      20 dagen

  Turkije

Ontdek het onbekende Oost Turkije, een boeiend kruispunt van culturen Dwaal door de ruïnestad Ani, het paleis Ishak Pasha Saray en beklim Nemrut Dagi, de berg van de goden Vergaap je aan ... Gobleki Tepe, het oudste monumentale bouwwerk ter wereld Geniet van de uitzichten op de Ararat, de vermeende rustplaats van de Ark van Noach
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.819
incl. heen/terugreis


Rondreis OOST-TURKIJE - 16 dagen; Van de Zwarte Zee naar Anatolië

 Groepsrondreis      16 dagen

  Turkije

Oost- Turkije is bij veel mensen onbekend en wordt weinig bereisd. De streek herbergt een prachtige natuur zoals de omgeving van het intens blauwe Vanmeer, de besneeuwde berg Ararat en het ... maanlandschap van Cappadocië. Ontdek dit belangrijk kruispunt van culturen tijdens een Oost-Turkije rondreis. Je treft er het oudste tempelcomplex ter wereld, Göbekli Tepe, de indrukwekkende grafheuvel van Nemrut Dagi, oude Selçukse monumenten, de laatste resten van het Armeense erfgoed en de springlevende cultuur van de Koerden. Oost-Turkije is van begin tot eind adembenemend mooi!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.468


15-daagse groepsrondreis Schatkist van Turkije

 Rondreis      14 dagen

  Turkije - Cappadocië

Ervaar de veelzijdigheid van het gastvrije Turkije en maak kennis met de rijke cultuur, de prachtige natuur, de archeologische schatten, het fijne klimaat en de heerlijke keuken. Van Istanbul tot ... Cappadocië en van Turtle Beach bij Dalyan tot Efeze.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.599


Turkije

 Rondreis     

  Turkije

Turkije is de schakel tussen Europa en het Midden-Oosten. Het eens zo grote en machtige land van de voormalige Ottomanen biedt een keur aan landschappen en een overweldigende mix van culturele ... invloeden en is daarom zeer de moeite waard. Denkt u bijvoorbeeld aan het wonderlijke Cappadocië en de kalkterrassen van Pamukkale. De anderhalve maand durende zwerftocht door dit immense land is een bijzondere ervaring!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 826


Rondreis Cappadocië en Grand Park Lara

 Rondreis      15 dagen

  Turkije - Rondreizen Turkije

Rondreis Cappadocië en Grand Park Lara Laat je betoveren door de magie van een adembenemende rondreis. Verken de rijke geschiedenis en culturele schatten van een prachtige bestemming. Ontdek ... indrukwekkende locaties zoals een onderaardse stad en bewonder unieke landschappen. De reis voert je naar zonovergoten regios, historische steden en imposante theaters, waar elke bestemming een nieuwe ontdekkingsreis belooft. Na een dag vol ontdekkingen, keer je terug naar het comfort van Grand Park Lara Hotel, waar je kunt genieten van een luxe verblijf op basis van All-Inclusive in een standaardkamer. Laat je leidendoor een lokale Nederlandssprekende reisbegeleider en geniet van zorgeloze transfers gedurende de hele reis, inclusief naar het verlengingshotel en terug naar de luchthaven. Kijk voor de exacte route van de rondreis het tabblad Dagprogramma. De vliegreis naar zowel Amsterdam - Antalya v.v. isook bij de prijs inbegrepen. Boek het excursiepakket voor €169,- inclusief alle entreegelden, lunches, diners en fooien voor de bellboys (in restaurants/hotels). Deze reis biedt niet alleen culturele ontdekkingen, maar ook de kans om te genieten van gastvrijheid en prachtige natuur. Mis deze kans niet om de perfecte mix van kunst, tradities en landschappen van Turkije te ervaren tijdens deze onvergetelijke 8-daagse rondreis!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 469


Winter Rondreis Cappadocië 4*

 Rondreis      8 dagen

  Turkije - Rondreizen Turkije

Winter Rondreis Cappadocië 4* Vanaf de boeiende start met een vlucht naar Antalya tot aan de onvergetelijke afsluiting met de terugvlucht, nemen we je mee op een reis door het betoverende Turkije. ... Verrijk je dagen met bezoeken aan culturele schatten, adembenemende landschappen en historische plekken. Ervaar de warme Turkse sfeer en duik in de rijke geschiedenis van locaties zoals het fascinerende Perge, Turkse Rivièra en het wonderlijke Cappadocië. Kijk voor de exacte route van de rondreis het tabblad Dagprogramma. Tijdens deze onvergetelijke reis verblijf je in 4-sterrenhotels op basis van logies en ontbijt. Laat je vervoeren in comfortabele touringcars, zodat je optimaal kunt genieten van de reis. De vliegreis naar zowel Amsterdam - Antalya v.v. is ook bij de prijs inbegrepen. Boek het optionele excursiepakket ter waarde van €169,- per persoon. Dit pakket omvat alle entreegelden, lunches, diners, fooien voor bellboys (in restaurants/hotels) compleet met Nederlandssprekende gids. Deze aanvulling op je reis biedt niet alleen de mogelijkheid tot culturele ontdekkingen, maar ook de gelegenheid om te genieten van gastvrijheid en de prachtige natuur. Mis deze kans niet om de perfecte mix van cultuur, geschiedenis en natuur van Turkije te ervaren tijdens deze onvergetelijke 15-daagse rondreis!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 849


Rondreis Cappadocië en Zuid-Turkije

 Rondreis      8 dagen

  Turkije - Rondreizen Turkije

Rondreis Cappadocië en Zuid-Turkije Verken de magie van Cappadocië en Zuid-Turkije tijdens een bijzondere 8-daagse groepsrondreis! Duik in de rijke geschiedenis van het land terwijl je fascinerende ... hoogtepunten verkent. Je ontdekt beroemde plaatsen zoals het zonnige Antalya, de eeuwenoude stad Anemurium en Konya,de stad van de Derwisjen. In Cappadocië ontdek je de Zelve vallei, de Paşabağ vallei en het Göreme met een prachtig Panorama uitzicht over het Cappadocische landschap. Stap in de voetsporen van oude beschavingen, ontdek onontdekte juweeltjes en laat je verrassen door de diversiteit en gastvrijheid die Turkije te bieden heeft. Kijk voor de exacte route van de rondreis het tabblad Dagprogramma. Vlieg per Corendon Dutch Airlines naar Gazipaşa waar je wordt opgehaald en met de transfer naar je hotel wordt gebracht. Je verblijft 7 nachten in 3- en 4-sterren hotels inclusief ontbijt. De rondreis zal per comfortabele touringcar zijn met lokale Nederlandssprekende reisleiding. Boek het excursiepakket voor €99,- inclusief alle entreegelden, 6 lunches, 7 diners en fooien voor de bellboys (in restaurants/hotels). Eventuele niet-genoemde entreegelden zijn niet inbegrepen. Mis dezekans niet om de perfecte mix van natuur, cultuur en ontdekkingen te ervaren tijdens deze onvergetelijke 8-daagse rondreis door Cappadocië en Zuid-Turkije!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.474


Rondreis Klassiek Turkije

 Rondreis      15 dagen

  Turkije - Rondreizen Turkije

Rondreis Klassiek Turkije Van het zonnige Antalya tot de bruisende metropool Istanbul, laten we je kennis maken met de veelzijdigheid van Turkije. Verrijk je reis met bijzondere landschappen, ... historie en culturele schatten. Ervaar de Turkse gastvrijheid en ontdek de geschiedenis van historische plaatsen zoals het betoverende Cappadocië,en de natuurlijke pracht van Pamukkale. Betreed de wereld van Istanbul, waar eeuwenoude bezienswaardigheden getuigen van een rijke geschiedenis. In Bergama ontdek je de stad en bereik je de antieke Akropolis met een lokale gids die je alle hoogtepunten laat zien. Bezoek vervolgens de steden en dorpjes van Troya, Ankara, Göreme en Konya voor een onvergetelijke reis. Kijk voor de exacte route van de rondreis het tabblad Dagprogramma. Tijdens deze onvergetelijke reis verblijf je in 3- of 4-sterrenhotels op basis van logies en ontbijt. De laatste 3 nachten in Antalya geniet je van een luxe verblijf op basis van Ultra All-Inclusive in het Grand Park Lara Hotel. Laat je vervoeren in luxe touringcars, zodat je optimaal kunt genieten van de reis, compleet met Nederlandssprekende reisbegeleiding en inclusief toeristenbelasting. De vliegreis per Corendon Dutch Airlines naar zowel Amsterdam - Antalya v.v. is ook bij de prijs inbegrepen. Boek het excursiepakket voor €175,- met uitstapjes naar de Manavgat boottocht, Kabelbaan Akropolis en inclusief alle entreegelden, 8 lunches, 7 diners en fooien voor de bellboys (in restaurants/hotels). Eventuele niet-genoemde entreegelden zijn niet inbegrepen. Mis deze kans niet om de perfecte mix van cultuur, geschiedenis en natuur van Turkije te ervaren tijdens deze onvergetelijke 15-daagse rondreis!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 639


Rondreis Cappadocië

 Rondreis      8 dagen

  Turkije - Rondreizen Turkije

Rondreis Cappadocië De beste manier om Turkije te ervaren, want verschillende facetten van het land komen aan bod. Cappadocië heeft veel te bieden en blijft verrassen, je kunt ter plaatse ook ... excursies boeken. Ontdek de hoogtepuntenzoals het Romeinse theater Aspendos, een leuk marktje in Antalya of een de antiekestad Perge. Kijk voor de exacte route van de rondreis het tabblad Dagprogramma. Tijdens deze onvergetelijke reis verblijf je in 3-sterrenhotels op basis van logies en ontbijt. Laat je vervoeren in luxe touringcars, zodat je optimaal kunt genieten van de reis, compleet met Nederlandssprekende reisbegeleiding. De vliegreis per Corendon Dutch Airlines naar zowel Amsterdam - Antalya v.v. is ook bij de prijs inbegrepen. Boek het voor excursiepakket voor €169,- lunches, diners en fooien voor de bellboys (in restaurants/hotels). Deze reis biedt niet alleen culturele ontdekkingen, maar ookde kans om te genieten van gastvrijheid en prachtige natuur. Mis deze kans niet om de perfecte mix van cultuur, natuur en geschiedenis van Turkije te ervaren tijdens deze onvergetelijke 8-daagse rondreis!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 569


Rondreis Cappadocië en Cave Hotels

 Rondreis      8 dagen

  Turkije - Rondreizen Turkije

Rondreis Cappadocië en Cave Hotels Ontdek de schitterende regio van Antalya tot de adembenemende bezienswaardigheden van Cappadocië. Laat je onderdompelen in de veelzijdigheid van dit prachtige ... stukje Turkije, waar indrukwekkende landschappen doordrenkt zijn met rijke geschiedenis en culturele schatten. Ontvang de hartverwarmende Turkse gastvrijheid terwijl je de eeuwenoude geschiedenis van Antalya, het betoverende Cappadocië en de schilderachtige Turkse Rivièra ontdekt. Kijk voor de exacte route van de rondreis het tabblad Dagprogramma. Gedurende deze onvergetelijke 8-daagse groepsrondreis verblijf je in 4 sterrenhotels op basis van logies en ontbijt. Laat je comfortabel vervoeren in touringcars, zodat je optimaal kunt genieten van de reis. De vliegreis van Amsterdam naar Antalya en terug is ook inbegrepen. Boek het optionele excursiepakket voor €169,-. Dit pakket omvat alle entreegelden,lunches, diners en fooien voor de bellboys (in restaurants/hotels). Mis deze kans niet om de perfecte mix van cultuur, geschiedenis en natuur van Turkije te ervaren tijdens deze onvergetelijke 8-daagse rondreis!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 849


Rondreis Westelijk Turkije

 Rondreis      8 dagen

  Turkije - Rondreizen Turkije

Rondreis Westelijk Turkije Ontdek het prachtige Westelijk Turkije tijdens deze 8-daagse groepsrondreis! Verken historische schatten, bewonder de natuur en ervaar de gastvrijheid in levendige steden ... zoals Bodrum. Van het schilderachtige Kusadasi tot de witte kalkterrassen van Pamukkale en de charmante straatjes van Antalya aan de Turkse Rivièra. In Efeze ontdek je de stad met een lokale gids die je alle hoogtepunten laat zien. Bezoek vervolgens de steden en dorpjes van Pergamon, Sardes, Konya en Dalyan voor een onvergetelijke reis. Kijk voor de exacte route van de rondreis het tabblad Dagprogramma. Tijdens deze rondreis verblijf je in 3- en 4-sterrenhotels op basis van logies en ontbijt. Laat je vervoeren in comfortabele touringcars, zodat je optimaal kunt genieten van de reis, compleet met lokale Nederlandssprekende reisbegeleiding. Boek het excursiepakket voor slechts €99,- inclusief alle entreegelden, 6 lunches, 7 diners en fooien voor de bellboys (in restaurants/hotels). De vliegreis per Transavia naar zowel Amsterdam - Bodrum v.v. is ook bij de prijs inbegrepen. Eventuele niet-genoemde entreegelden zijn niet inbegrepen. Mis deze kans niet om de perfecte mix van cultuur, natuur en verrassingen te ervaren tijdens deze onvergetelijke 8-daagse rondreis door Westelijk Turkije!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 597


Rondreis Cappadocië en Horizon Aparthotel

 Rondreis      15 dagen

  Turkije - Rondreizen Turkije

Rondreis Cappadocië en Horizon Aparthotel Verken het betoverende Turkije tijdens een onvergetelijke reis vol diversiteit en ontdekkingen. Deze reis biedt de perfecte combinatie van ontspanning en ... avontuur door de populaire rondreis Cappadocië te koppelen aan een week verblijf in het Horizon Aparthotel 3* in Alanya. Het resultaat is een ongekend aanbod, waarbij u 15 dagen lang kunt genieten van het prachtige Turkije tegen een bijzonder scherpe prijs. Ervaar de warme Turkse gastvrijheid en ontdek de rijke geschiedenis van historische plaatsen zoals het betoverende Cappadocië en de natuurlijke pracht van Pamukkale. Denk hierbij aan hoogtepunten zoals het Mevlana Museum, de Sultanhan Keravanserai, Göreme (UNESCO-lijst van werelderfgoederen), de onderaardse stad Kaymakli, het Dal van de Monniken en nog veel meer! Kijk voor de exacte route van de rondreis het tabblad Dagprogramma. Tijdens deze onvergetelijke reis verblijf je 7 nachten in een 4-sterrenhotel op basis van logies en ontbijt. De andere 7 nachten geniet je op basis van ontbijt en diner van een heerlijk verblijf in het geliefde Horizon Aparthotel aan de Turkse Rivièra. Dit comfortabele 3* aparthotel ligt nabij het zandstrand enop ongeveer 2,5 kilometer van het centrum van Alanya. Laat je vervoeren in comfortabele touringcars, zodat je optimaal kunt genieten van de reis. De vliegreis naar zowel Amsterdam - Antalya v.v. is ook bij de prijs inbegrepen. Mis deze kans niet om de perfecte mix van strandvakantie in de heerlijke Turkse zon te combineren met een bezoek aan vele bezienswaardigheden tijdens deze onvergetelijke 15-daagse rondreis!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.398


10-daagse groepsrondreis Authentiek Turkije

 Rondreis      9 dagen

  Turkije

Wist je dat Turkije een centrale rol speelde in de oorsprong van de beschaving? We zien Çatalhöyük, één van de oudste nederzettingen ter wereld en antieke steden als Perge en Sagalassos. Maar ... ook de bizarre ondergrondse stad Derinkuyu en het haast buitenaardse landschap van Cappadocië. Ga je mee?
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.995
incl. heen/terugreis


Turkije, 20 dagen

 Familiereis      20 dagen

  Turkije

Avontuurlijke vakantie voor het gehele gezin in de zomervakantie. Ontdek de oude geschiedenis en de afwisselende Turkse natuur. Een boottocht op de Middellandse Zee ontbreekt natuurlijk niet, evenals ... het mooie ‘schildpadden-strand’van Dalyan.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact