6

reizen en vakanties bij

5

reisorganisaties

Sorteer op:

Rondreis in Oman

vanaf € 2.795
incl. heen/terugreis


Rondreis Oman, Dubai en Abu Dhabi, 12 dagen

 Groepsrondreis      12 dagen

  Verenigde Arabische Emiraten    Oman  

Eeuwenoude Arabische tradities en moderne technologie Kijk uit over Dubai van de Burj Khalifa, ’s wereld hoogste gebouw Ontdek de kunstschatten van het Louvre in Abu Dhabi Doorkruis de ... uitgestrekte woestijn per jeep
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.999
incl. heen/terugreis


The Adventurous Oman Experience

 Autorondreis      10 dagen

  Oman

Tijdens deze reis gaat u zelf met een 4-WD op pad en na een verblijf in het mystieke Muscat reist u verder naar het authentieke Nizwa, de adembenemende natuur van Jebel Akhdar met zijn fenomenale ... uitzichten en verborgen oases, de magische woestijn Wahiba Sands en het schilderachtige vissersdorpje Sur. De reist sluit u af aan een heerlijk strand ten zuiden van Muscat. Laat u verleiden tot een reis door dit verrassende land vol afwisseling en met een zeer boeiende geschiedenis! Deze reis kan ook worden uitgevoerd met een privégids/-chauffeur in plaats van met eigen huurauto.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.549
incl. heen/terugreis


Oman Highlights

 Individuele rondreis      9 dagen

  Oman

Autorondreis met eigen huurauto rijden om zo het bijzondere Oman te ontdekken. Tijdens deze reis rij je zelf door het land en ziet alles van van prachtige stranden tot ruige gebergtes, van eindeloze ... woestijnen tot groene oases en wadi's.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.879


Oman - fly drive

 Individuele rondreis      10 dagen

  Oman - Midden-Oosten & Centraal-Azië

Op deze fly drive ontdek je met je huurauto in je eigen tempo alle bezienswaardigheden van Oman. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie. Meer informatie

vanaf € 2.779
incl. heen/terugreis


Oman Highlights Deluxe

 Individuele rondreis      9 dagen

  Oman

Deze rondreis per 4-WD brengt u door het bijzondere Oman, een land vol traditie, cultuur en afwisseling. Van prachtige stranden tot ruige gebergtes, van eindeloze woestijnen tot groene oases en ... wadi's. Met verblijf in deluxe accommodaties.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.887


8-daagse groepsrondreis Oman Land van de Sultan

 Rondreis      7 dagen

  Oman

Het sprookjesachtig mooie Oman is het best bewaarde geheim van het Arabische schiereiland. Duizenden jaren beschaving, waanzinnige woestijnlandschappen en vriendelijke Omani zorgen voor een ... authentiek Arabische sfeer. Ga mee op een reis langs uitersten!
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact