23

reizen en vakanties bij

9

reisorganisaties

Sorteer op:

Rondreis in Myanmar

vanaf € 2.195
incl. heen/terugreis


Rondreis Myanmar, 21 dagen

 Groepsrondreis      21 dagen

  Myanmar

Proef de bijzondere sfeer van dit land in Zuid-Oost Azië. Vanuit de voormalige hoofdstad Yangon bezoeken we hoogtepunten als de gouden rots Kyaiktiyo, de koloniale hoofdstad Mandalay en de duizenden ... pagodes bij Bagan.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.895
incl. heen/terugreis


Rondreis Myanmar, 15 dagen

 Groepsrondreis      15 dagen

  Myanmar

Ontdek in twee weken de mooiste plekken van dit mystieke land in Zuid-Oost Azië. De religieuze steden van Mandalay en Bagan, het Inlemeer en de koloniale gebouwen van Yangon en de gouden rots ... Kyaiktiyo.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.295
incl. heen/terugreis


Van Calcutta naar Yangon, 22 dagen

 Groepsrondreis      22 dagen

  Myanmar    India    Bangladesh  

Van Calcutta naar Mandalay; drie bijzondere landen in één reis. Vanuit Calutta - Kolkata - reizen we naar het nauwelijks toeristische Bangladesh en het authentieke Myanmar. Tijdens een 3-daagse ... boottocht door de Sunderbans gaan we op zoek naar de Bengaalse tijger.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.398
incl. heen/terugreis


Rondreis Myanmar en Thailand

 Rondreis      19 dagen

  Myanmar    Thailand  

Myanmar én Thailand, wat een mooie combinatie om een schitterende rondreis in te maken. Deze avontuurlijke rondreis neemt je in 19 dagen mee van de grootste stad van Myanmar naar de grootste stad ... van Thailand. Yangon en Bangkok, de grootste steden, zijn inmiddels bij vele reizigers bekend. De nog weinig bezochte plekken die we tussen deze grote steden gaan ontdekken, maken deze reis bijzonder.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.498
incl. heen/terugreis


Familiereis Birma / Myanmar

 Familiereis      20 dagen

  Myanmar - Yangon

Tijdens deze familiereis naar Myanmar worden er hoogtepunten maar ook minder bekende plaatsen bezocht. Bijna nergens ter wereld vind je zo'n culturele rijkdom op zo'n klein gebied als in Myanmar. ... Tijdens deze Myanmar reis zal je enkele van deze rijkdommen bezoeken, zoals de Shwedagon pagode in Yangon en de eeuwenoude tempels in Bagan. Minder bekende maar minstens zo fascinerende schatten van Myanmar worden ook aangedaan. Is het nu Myanmar of Birma? In 1989 is de officiële benaming van Birma aangepast naar Myanmar.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.898
incl. heen/terugreis


Rondreis Birma / Myanmar Hoogtepunten

 Rondreis      16 dagen

  Myanmar - Mandalay

Tijdens deze rondreis door Myanmar zal je enkele rijkdommen bezoeken zoals de eeuwenoude tempels in Bagan en de Shwedagon pagode in Yangon. Bijna nergens ter wereld vind je zo'n culturele rijkdom op ... zo'n klein gebied. Myanmar, een land met een rijke koloniale geschiedenis, duizenden tempels en pagodes, en fascinerende bergvolken. Minder bekende maar minstens zo fascinerende schatten van Myanmar worden ook aangedaan.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.498
incl. heen/terugreis


Rondreis Birma / Myanmar

 Rondreis      25 dagen

  Myanmar - Yangon

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Myanmar ontdek je een land met een rijke koloniale geschiedenis, duizenden tempels en pagodes en fascinerende bergvolken. Bijna nergens ter wereld vind je ... zo'n culturele rijkdom op zo'n klein gebied. Tijdens deze Myanmar reis zal je enkele van deze rijkdommen bezoeken, zoals de Shwedagon pagode in Yangon en de eeuwenoude tempels in Bagan. Minder bekende maar minstens zo fascinerende schatten van Myanmar worden ook aangedaan. Op een trekking in de buurt van Hsipaw kom je nauwelijks andere toeristen tegen en tijdens de fietstocht in het noorden van Myanmar word je enthousiast toegewuifd door de vriendelijke bevolking.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.895
incl. heen/terugreis


Rondreis MYANMAR - 15 dagen; De schoonheid van Birma

 Groepsrondreis      15 dagen

  Myanmar

Een land met een rijk verleden, mooie monumenten en authentieke bevolkingsgroepen? Dat is Myanmar, het vroegere Birma! Doordat het overwegend boeddhistische land jarenlang geïsoleerd stond, werd ... het door veel reizigers gemeden. De sfeer van weleer proef je nog steeds! Je bezoekt de hoogtepunten Bagan, Mandalay en het Inlemeer. We kiezen op deze Birma rondreis bewust voor twee comfortabele binnenlandse vluchten om de grootste reisafstanden te overbruggen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.095
incl. heen/terugreis


Rondreis MYANMAR - 22 dagen; Monniken, markten, minderheden

 Groepsrondreis      22 dagen

  Myanmar

Myanmar, het voormalige Birma, heeft een rijk verleden, mooie monumenten en authentieke bevolkingsgroepen. Je bezoekt naast de hoogtepunten Bagan, Mandalay en het Inlemeer ook minder bekende gebieden ... zoals Bago en Monywa. Hoewel er veel aandacht is voor de culturele ‘highlights’ komen reizigers die meer geïnteresseerd zijn in de weelderige natuur tijdens deze rondreis Myanmar ook ruim aan hun trekken. Je zult in ieder geval geraakt worden door de opvallend vriendelijke bevolking.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.999
incl. heen/terugreis


Groepsreis Myanmar; Puur Azië met de sfeer van weleer

 Groepsrondreis      22 dagen

  Myanmar

Het exotische Myanmar (Birma) neemt door haar isolatie een unieke plaats in: puur Azië met de sfeer van weleer. Culturele hoogtepunten als het sprookjesachtige Bagan, de oude koningssteden bij ... Mandalay en de vele gouden pagodes in het hele land zijn uiteraard een ‘must’ tijdens je Myanmar rondreis. Je maakt wandelingen door de weelderige natuur naar minderhedendorpen van de Pa'o en Palaung, je kunt ontspannen varen over de Ayeyarwady en het Inlemeer en smult onderweg van heerlijke gerechten. Ook de talloze monniken en bijzonder vriendelijke bevolking zijn enkele van de aanlokkelijkheden van deze mysterieuze bestemming.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.679


Rondreis Puur & mystiek Myanmar

 Groepsrondreis      16 dagen

  Myanmar - Bagan

Vlieg-/busreis Myanmar incl. vele maaltijden met o.a. Yangon, Kyaikhtiyo, Mandalay, Bagan, Amarapura, Ava, Sagaing, Kalaw en het Inle meer Meer informatie

vanaf € 1.599
incl. heen/terugreis


Groepsreis Myanmar in 2 weken; Tropische trip door voormalig Birma

 Groepsrondreis      15 dagen

  Myanmar

Birma is de nog onontdekte ‘Parel van Zuidoost-Azië. Doordat het overwegend boeddhistische land jarenlang geïsoleerd stond, werd het door veel reizigers gemeden. De sfeer van weleer proef je nog ... steeds! De bevolking is hartelijk, nieuwsgierige monniken en andere Birmezen oefenen graag hun Engels met je. Bezoek oude koningssteden in de omgeving van Mandalay en het prachtige Bagan met zijn eeuwenoude tempels en paleizen. Wandel door heuvels en rijstvelden, bezoek markten met minderheden in klederdracht en vaar over het rustieke Inlemeer. Reis met ons mee en ontdek Myanmar!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.321
incl. heen/terugreis


Hoogtepunten van Myanmar

 Individuele rondreis      16 dagen

  Myanmar

- Bezoek het grootste boek ter wereld - Veel excursies zijn inbegrepen, incl. ervaren Engelssprekende gids - Bezoek maar liefst 3 voormalige hoofdsteden - Ervaar lokale vervoersmiddelen - Bewonder de ... zonsondergang in Bagan - De onbekende, zeer indrukwekkende jungle van Kyaiktiyo
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.501
incl. heen/terugreis


Ontdek Magisch Myanmar

 Individuele rondreis      12 dagen

  Myanmar

- Veel excursies zijn inbegrepen, incl. ervaren Engelssprekende gids - Wandel over de langste teakhouten brug ter wereld - Prachtige boottocht van Mandalay naar Bagan - Treinreis naar het Inle Lake, ... dwars door bergen en valleien - Twee binnenlandse vluchten
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 4.123
incl. heen/terugreis


Authentiek Myanmar

 Individuele rondreis      21 dagen

  Myanmar

- Zeer complete reis - Prachtige treinreis via het Gokteik Viaduct - 4 binnenlandse vluchten inbegrepen - Machtig Mandalay, tempels van Bagan, Inle Meer én Yangon - De onherbergzame westkust rond ... Sittwe en Mrauk U
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.999
incl. heen/terugreis


17-daagse groepsrondreis Door het Lievelingsland van Boeddha

 Groepsrondreis      17 dagen

  Myanmar - Yangon

Tijdens deze Myanmar rondreis nemen we u mee op ontdekkingsreis door het oude Birma, dat lange tijd onbereikbaar is geweest voor bezoekers. De bevolking is vriendelijk en oprecht, men is blij ... met onze komst en zal ons gastvrij onthalen. We zien de vele hoogtepunten van het land, te beginnen met de gouden rotspagode die volgens de legende op een haar van Boeddha balanceert. Ook zien we de prachtige koloniale stad Yangon en het Inle meer met zijn beenroeiers en drijvende tuinen. We maken een wandeling in het gebied van de bergstammen bij het hooggelegen Kalaw en zien natuurlijk het adembenemende Bagan met haar honderden tempels en pagodes. De reis eindigt in Mandalay, waar we de oude koningssteden bekijken en de bekende Ubein-brug kunnen fotograferen.  Bekijk het dagprogramma voor alle hoogtepunten van deze reis Comfortabele en centraal gelegen hotelsZoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijft u in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Het ontbijt is tijdens deze reis inbegrepen. Bekijk een selectie van de hotels van deze reis Entreegelden inclusiefWij hebben er voor gekozen om de entreegelden ter waarde van circa € 85 per persoon op te nemen in de prijs. Ook zijn veel excursies inbegrepen in het reisprogramma. Zo bezoeken we het dorpje Indain bij het Inle meer, maken we stadstours door Yangon en Mandalay en maken we een indrukwekkende excursie naar de bergstammen bij Kalaw. Bekijk hier wat allemaal inclusief is Onze Nederlandssprekende reisleiders staan voor u klaarOnze rondreizen door Myanmar worden begeleid door onze ervaren reisleiders. Wist u dat u nu al uw vragen kunt stellen aan onze reisleiders in Myanmar?  Probeer het eens en stel uw vraag op het reisleider forum
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.803
incl. heen/terugreis


15-daagse privé rondreis Legendes van Mandalay met Emirates

 Individuele rondreis      15 dagen

  Myanmar - Yangon

Tijdens deze rondreis bezoekt u de belangrijkste hoogtepunten van Myanmar. De reis bgint in Yangon, waar u een stadsrondrit maakt. De Shwedagon Pagode als één van de belangrijkste pagodes van ... Myanmar ontbreekt daarbij niet. Vervolgens korte vlucht naar Bagan, een klein plaatsje dat omringd is door een indrukwekkende verzameling immense kunstschatten. Deze vredige omgeving is bezaaid met pagodes en tempels, meer dan 2000 in totaal. In Amarapura, vlakbij Mandalay, bezoeken we een school voor jonge monniken en de teakhouten Ubein brug. Kalaw is het gebied van de bergvolkeren. Het plaatsje ligt in een schitterende omgeving en straalt een koloniale sfeer uit. Vanaf Kalaw rijden we naar het Inle meer, maar liefst 22x11 kilometer groot. In een longtailboot vaart u langs drijvende tuinen en ziet u de vissers aan het werk met de zo karakteristieke roeimethode: met één been omklemmen ze de roeispaan. Myanmar zal met al haar schoonheden een diepe indruk op u achterlaten.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 374
excl. heen/terugreis


Bagan Free & Easy

 Individuele rondreis      3 dagen

  Myanmar - Mandalay & Noordelijk Myanmar

Uw rondreis Myanmar is niet compleet zonder deze fantastische highlight! Bagan is een van de indrukwekkendste cultuurmonumenten van Azië. Het immense tempelcomplex beslaat een gebied van 42 km2 en ... barst van de tempels, pagodes, stoepa's en kloosters. Uiteraard kunt u met een gids de belangrijkste bouwwerken bezoeken, maar Bagan leent zich ook uitstekend voor een verkenning op eigen houtje. Vrij als een vogel!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.799
incl. heen/terugreis


20-daagse privé rondreis Land van Gouden Pagodes met Singapore Airlines

 Individuele rondreis      20 dagen

  Myanmar - Yangon

Bijzondere rondreis door het ongerepte Myanmar.Tijdens deze reis heeft u uitgebreid de tijd om het oude Birma te ontdekken. Natuurlijk bekijkt u de bekende hoogtepunten, zoals de koloniale stad ... Yangon met haar majestueuze Shwedagon pagode en het magische Inle meer. U zult versteld staan van de pracht van Bagan, die vooral bij zonsondergang fenomenaal is. De reis voert u dwars door het Birmese platteland, waar u ongerepte dorpjes bezoekt en kennismaakt met de vriendelijke bevolking. Een prachtige route door één van de meest authentieke Aziatische bestemmingen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.459
incl. heen/terugreis


15-daagse privé rondreis Legendes van Mandalay met Singapore Airlines

 Individuele rondreis      15 dagen

  Myanmar - Yangon

Tijdens deze rondreis bezoekt u de belangrijkste hoogtepunten van Myanmar. De reis bgint in Yangon, waar we een stadsrondrit maken, waarbij natuurlijk de Shwedagon Pagode als één van de ... belangrijkste pagodes van Myanmar niet mag ontbreken. Vervolgens korte vlucht naar Bagan, een klein plaatsje dat omringd is door een indrukwekkende verzameling immense kunstschatten. Deze vredige omgeving is bezaaid met pagodes en tempels, meer dan 2000 in totaal. Ze staan heel dicht op elkaar en zijn er in alle maten en in staten van verval. In Amarapura, vlakbij Mandalay, bezoeken we een school voor jonge monniken en de teakhouten Ubein brug. Kalaw is het gebied van de bergvolkeren. Het plaatsje ligt in een schitterende omgeving en straalt een koloniale sfeer uit. Vanaf Kalaw rijden we naar het Inle meer, maar liefst 22x11 kilometer groot. In een longtailboot vaart u langs drijvende tuinen en ziet u de vissers aan het werk met de zo karakteristieke roeimethode: met één been omklemmen ze de roeispaan. Myanmar zal met al haar schoonheden een diepe indruk op u achterlaten.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.373
incl. heen/terugreis


20-daagse privé rondreis Land van Gouden Pagodes met Emirates

 Individuele rondreis      20 dagen

  Myanmar - Yangon

Bijzondere rondreis door het ongerepte Myanmar.Tijdens deze reis heeft u uitgebreid de tijd om het oude Birma te ontdekken. Natuurlijk bekijkt u de bekende hoogtepunten, zoals de koloniale stad ... Yangon met haar majestueuze Shwedagon pagode en het magische Inle meer. U zult versteld staan van de pracht van Bagan, die vooral bij zonsondergang fenomenaal is. De reis voert u dwars door het Birmese platteland, waar u ongerepte dorpjes bezoekt en kennismaakt met de vriendelijke bevolking. Een prachtige route door één van de meest authentieke Aziatische bestemmingen.
Meer informatie
Toon meer

Prijs onbekend
excl. heen/terugreis


Myanmar´s Scenic Splendour

 Individuele rondreis     

  Myanmar - Myanmar Zuid - Yangon

Deze 12-daagse rondreis begint in Yangon en neemt u mee naar de grootste trekpleisters van dit mysterieuze land: Yangon, Mandalay, Bagan, Amarapura en het Inle meer. Daarnaast bezoekt u de Palauw ... heuvels in Kalaw waar u een trekking maakt en kennis maakt met de lokale bevolking. Hoogtepunten zijn bezoek aan de Shwedagon Pagode, boottocht op het Inle meer, de oude hoofdstad Amarapura, bezoek aan de Pinyawa grotten en ontdek koloniaal Yangon, voorheen Rangoon. Een ideale kennismaking met Myanmar!
Meer informatie
Toon meer

Prijs onbekend
excl. heen/terugreis


Myanmar´s complete tour

 Individuele rondreis     

  Myanmar - Myanmar Zuid - Yangon

Deze 17-daagse rondreis begint in Yangon en neemt u mee naar de grootste trekpleisters van dit mysterieuze land: Yangon, Mandalay, Bagan, Amarapura, Mount Popa, de Golden Rock en het Inle meer. ... Daarnaast bezoekt u de tempelcomplexen in Mingun en Monywa, de Palauw heuvels in Kalaw waar u een trekking maakt en kennis maakt met de lokale bevolking. Hoogtepunten zijn bezoek aan de Shwedagon Pagode, de U-Bein brug, boottocht op het Inle meer, de oude hoofdstad Amarapura, bezoek aan de Pinyawa en Monywa grotten en ontdek koloniaal Yangon, voorheen Rangoon. Een complete kennismaking met Myanmar!
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact