5

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Rusland met FOX Reizen

vanaf € 1.499


12-daagse groepsrondreis Russisch Goud

 Groepsrondreis      12 dagen

  Rusland - Moskou

Tijdens deze reis door Rusland bezoeken we uiteraard de bekende hoogtepunten als het Kremlin in Moskou en de Hermitage in St. Petersburg. Daarnaast verblijven we in de mooiste steden van de Gouden ... Ring, een aantal van de oudste steden van Rusland met een schat aan architectonische en culturele waarden. Ga mee op deze rondreis vol onvergetelijke indrukken! Comfortabele hotels en vervoer Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs. We vliegen vanaf Schiphol rechtstreeks naar Rusland met KLM. Tijdens de reis verblijven we in comfortabele hotels. In Moskou en St. Petersburg verblijven we in hotels nabij metrostations, zodat je ook makkelijk op eigen gelegenheid de stad kunt ontdekken. Heel veel inclusief Niet alleen laten we je alle hoogtepunten van dit fascinerende deel van Rusland zien, maar ook maak je kennis met een aantal typische Russische gebruiken. Zo krijgen we in Sergiev Posad een workshop matroesjka beschilderen en genieten we in St. Petersburg van een zelfgemaakte specialiteit die pelmeni heet.   Onze Nederlandssprekende reisleiders staan voor je klaar Deze reis wordt begeleid door een van onze deskundige Nederlandssprekende reisleiders, die je uitgebreid zal informeren over deze bijzondere bestemming en de leukste plekjes weet te vinden.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 999


7-daagse Single Stedentrip Moskou en St. Petersburg

 Singlereis      7 dagen

  Rusland - Moskou

Moskou, duidelijk het middelpunt van de Russische cultuur en rijk aan vele culturele monumenten. Zoals het Rode Plein waar het machtscentrum van Moskou en Rusland zich bevindt, het Kremlin. Maar ook ... de sprookjesachtige Basiliuskathedraal, het mausoleum van Lenin en natuurlijk de metrostations die een waar kunststuk op zich zijn. Middels de hoge snelheidstrein bevinden we ons snel in St Petersburg. Deze prachtige stad, onder bevel van Tsaar Peter de Grote naar het voorbeeld van Amsterdam gebouwd, is uitgegroeid tot een groot, indrukwekkend museum met een mengeling van Russische en Italiaanse Barok bouwstijlen. Bezoek de wereldberoemde Hermitage en de prachtige paleizen maar geniet ook van deze bruisende stad! Ga mee en geniet van onverwachte schoonheden!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.099


19-daagse groepsrondreis Trans Mongolië Express

 Groepsrondreis      19 dagen

  Rusland - Beijing

Wat zijn we er trots op deze reis te kunnen presenteren, een uniek pareltje in ons aanbod! Ontdek langs de iconische Trans Mongolië gebieden waar elke reiziger van droomt. We overnachten deels aan ... boord van de trein, maar ook in uitstekende middenklasse hotels. De reis start in de indrukwekkende stad Moskou, waar we natuurlijk het wereldberoemde Rode Plein en het Kremlin zien. Vervolgens per trein naar Jekaterinburg en Irkutsk, aan het majestueuze Baikalmeer. Tijdens een dagexcursie bezoeken we dit sprookjesachtige meer om te genieten van de prachtige uitzichten en de zuivere lucht. Het volgende treintraject brengt ons door eindeloze steppen en langs rondtrekkende nomaden met hun grazende kuddes. We beleven het echte Mongoolse leven tijdens ons verblijf in een traditionele ger-tent. Na ons bezoek aan de Mongoolse hoofdstad Ulaanbaatar, gaan we opnieuw per trein op weg naar ons eindpunt. Na een treinreis van 9000 kilometer komen we aan in Beijing.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.882


17-daagse privé rondreis per trein Trans Mongolië Express

 Individuele rondreis      17 dagen

  Rusland - Beijing

Geniet van deze droomreis per trein van Moskou naar Beijing dwars door onvoorstelbare landschappen, verschillende tijdzones en fascinerende indrukken! Verblijf een aantal nachten aan boord van de ... trein en zie de diversiteit aan landschappen aan je voorbij trekken. Kortom, een droomreis die begint in het machtige Moskou, die stopt in Irkutsk, de hoofdstad van Siberië, voor een verblijf aan het immense Baikalmeer, je slaapt twee nachten in een ger-tent in het prachtige Terelj Nationaal Park in Mongolië en je beleeft de grootsheid van de Chinese Muur in Beijing!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 5.049


16-daagse internationale groepsreis de Transsiberische Tsarengoud Express

 Groepsrondreis      16 dagen

  Rusland - Beijing

Eén van de beroemdste treinreizen ter wereld op een comfortabele manier! ROUTE MOSKOU- BEIJING Beleef één van de beroemdste treinreizen ter wereld! Deze wereldberoemde, avontuurlijke treinreis ... herinnert aan vervlogen tijden en voert in twee weken van Moskou via Mongolië naar Beijing, dwars door uitgestrekte landschappen: taiga's en steppen, het Baikal Meer, de Mongoolse graslanden en de Gobiwoestijn. Met onze nostalgische privétrein de Tsarengoud Express zal deze treinreis extra comfortabel, onderhoudend en interessant zijn. We slapen 9 nachten aan boord van de trein, waarbij je kunt kiezen uit verschillende klasses van comfort, en 6 nachten in 4- en 3-sterrenhotels in diverse steden. We zullen reizen naar Moskou, Kazan, Yekaterinaburg, Novosibirsk, Irkutsk (langs het Baikalmeer), Ulaanbaatar en Beijing. In deze steden stoppen we om excursies te maken. Alle excursies zijn inbegrepen en vrijwel alle maaltijden zijn inclusief! Hoogtepunten Hoogtepunten zijn dagelijkse stops in cultuursteden als Kazan en Yekaterinaburg. In Novosibirsk worden we op z'n Russisch verwelkomd met brood en zout. We maken een boottocht over het immens diepe Baikal Meer, en volgt een uniek oud spoortraject vlak langs de oever, mét picknick op z'n Russisch. Dan volgen de vergezichten over de graslanden van Mongolië en de nomaden met hun kuddes; de natuur is hier ruig en overweldigend. De treinreis eindigt met een bezoek aan Beijing. Deze reis vindt plaats op vaste vertrekdata in internationaal gezelschap.  Je wordt vergezeld worden door een ervaren Engelstalige reisleider en een reisdokter. Het programma aan boord van de trein, wat bestaat uit diverse lezingen, maakt de beleving van de excursies tijdens de reis compleet en draagt ertoe bij dat deze reis onvergetelijk wordt. Maak je droom waar en ga met ons mee!
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact