10

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Sri Lanka met 333travel

vanaf € 2.256


Best Deal Grand Tour Ceylon

 Individuele rondreis      18 dagen

  Sri Lanka

Inclusief vluchten. Deze Best Deal rondreis neemt je mee naar de bekendste plaatsen van Sri Lanka, maar geeft je tegelijk alle vrijheid om zelf op verkenningstocht te gaan. Je bezoekt o.a. de ... leeuwenrots van Sigiriya, Kandy, de theeplantages van Nuwara Eliya. Je maakt ook een treinreis naar het zuiden en de reis eindigt op een tropisch strand met palmbomen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.353


Grand Tour Sri Lanka

 Individuele rondreis      20 dagen

  Sri Lanka

Inclusief vluchten. Sri Lanka wordt omzoomd door gouden stranden met palmen en een stralend blauwe oceaan en heeft een schatkamer aan cultuur. Deze rondreis brengt je langs de mooiste ... bezienswaardigheden van Sri Lanka. Je bezoekt o.a.de leeuwenrots van Sigiriya, het magische Kandy, de theeplantages van Nuwara Eliya, de jungle en Yala National Park.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.742


Best Deal - De Wonderen van Sri Lanka

 Individuele rondreis      14 dagen

  Sri Lanka

Inclusief vluchten. Combineer de culturele wonderen van Sri Lanka, zoals Sigirya, Kandy en de theeplantages van Nuwara Eliya met een exotisch strandverblijf voor een scherpe prijs! Meer informatie

vanaf € 2.612


Discover Sri Lanka (met strandverlenging Malediven)

 Individuele rondreis      14 dagen

  Sri Lanka

Inclusief vluchten. Ontdek de groene theeplantages en lang verborgen koningssteden van Sri Lanka en eindig de reis op één van de eilanden van de Malediven. Meer informatie

vanaf € 2.407


Luipaarden en Walvissen van Sri Lanka

 Individuele rondreis      17 dagen

  Sri Lanka

Inclusief vluchten. Ontdek de wonderlijke natuur van Sri Lanka. Je bezoekt o.a. Sigiriya, Kandy en Nuwara Eliya, de ongerepte stranden van Trincomalee, Knuckles Range, en je maakt een gamedrive in ... Yala NP en een wandeling in de ondoordringbare jungle van Singharaja Rain Forest. Je eindigt de reis aan het maanvormige strand van Mirissa.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.947


Verborgen Plekjes van Sri Lanka

 Individuele rondreis      17 dagen

  Sri Lanka

Inclusief vluchten. Je reist naar het onbekendere noorden en oosten van Sri Lanka, waar traditie en natuur nog overduidelijk zijn oorspronkelijke karakter toont. Je komt o.a. in Kalpitiya, Wilpattu ... NP, Jaffna en Passikudah. Tijdens deze individuele rondreis door Sri Lanka zul je zien dat het eiland niet voor niets de parel van de Indische Oceaan wordt genoemd.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.090


Sri Lanka Highlights

 Individuele rondreis      16 dagen

  Sri Lanka

Inclusief vluchten. Tijdens deze schitterende rondreis kom je langs de mooiste bezienswaardigheden van Sri Lanka. Je maakt kennis met de enorme veelzijdigheid van het land. Je bezoekt de oude ... koningsstad Anuradhapura, de leeuwenrots van Sigiriya, het magische Kandy en via de hooggelegen theeplantages maak je een betoverende treinreis naar het zuiden. Ten slotte eindigt de reis aan een gouden strand omzoomd met palmbomen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.519


De Kracht van Traditie

 Individuele rondreis      16 dagen

  Sri Lanka

Inclusief vluchten. Tijdens deze rondreis maak je kennis met de vele tradities en culture aspecten van Sri Lanka en beleef je het land in al zijn schoonheid. Je bezoekt o.a. de oude boeddhistische ... koningsstad Anuradhapura per fiets, de leeuwenrots in Sigiriya en je bezoekt het dorp, waar je luncht bij een lokale familie.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.910


The Fortress

 Individuele rondreis      9 dagen

  Sri Lanka

Genesteld in de historische stad van Koggala, is het luxe The Fortress Resort & Spa een oase van rust. De koloniale bouwstijl van dit boutique resort is geïnspireerd op het beroemde Galle Fort in ... het nabijgelegen stadje Galle. Hier vindt u dezelfde mix van oud Nederlands en Portugese architectuur.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 4.106


Sri Lanka Highlights in Boutique Style

 Individuele rondreis      16 dagen

  Sri Lanka

Inclusief vluchten. Tijdens deze bijzondere reis verblijf je in luxe kleinschalige boutique hotels en kom je langs de mooiste bezienswaardigheden van Sri Lanka. Je maakt kennis met de enorme ... veelzijdigheid van het land. Je bezoekt de oude koningsstad Anuradhapura, de leeuwenrots van Sigiriya, het magische Kandy en via de hooggelegen theeplantages maak je een betoverende treinreis naar het zuiden. Ten slotte eindigt de reis aan een gouden strand omzoomd met palmbomen.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact
gfh jfghjfghjgfhj gfh