5

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Myanmar met 333travel

vanaf € 2.753
incl. heen/terugreis


Grand Tour Myanmar

 Individuele rondreis      19 dagen

  Myanmar

Inclusief vluchten. Deze individuele rondreis brengt u door een groot deel van Myanmar. U maakt op kennis met dit land van de gouden pagodas, niet alleen door de enorme diversiteit aan tempels, maar ... ook door een kijkje in het rijke verleden te nemen, door de prachtige natuur te reizen en door kennis te maken met de vele Birmese volken en hun beroemde vriendelijkheid.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.315
incl. heen/terugreis


Verborgen plekjes van Myanmar

 Individuele rondreis      18 dagen

  Myanmar

Deze individuele rondreis door Myanmar laat je dieper kennis maken met dit bijzondere land. Het doet haar bijnaam als land van de gouden pagodes eer aan, maar biedt naast de vele tempels ook een ... enorme diversiteit aan cultuur, natuur en de vele Birmese volken en hun beroemde vriendelijkheid.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 5.081
incl. heen/terugreis


Ontdek Myanmar local style

 Individuele rondreis      16 dagen

  Myanmar

Hou je van reizen zoals de locals dat doen? Het echte leven meemaken, meer in contact komen met het land, de bevolking en haar gewoonten? Deze individuele rondreis door Myanmar laat je dit allemaal ... ervaren. Je reist van noord naar zuid en bezoekt de grootste bezienswaardigheden. Het vervoer is per lokale bus en de overnachtingen in toeristenklasse hotels zijn door ons geregeld. Verder ben je vrij om zelf je programma in te vullen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.719
incl. heen/terugreis


Best Deal Myanmar

 Individuele rondreis      17 dagen

  Myanmar

Inclusief vluchten. Maak gebruik van deze 'Best Deal': een prachtige rondreis door Myanmar voor een zeer scherpe prijs! Je verblijft in het koloniale Yangon, op de tempelvlakte van Bagan, bij het ... schilderachtige Inle Lake en in het bruisende Mandalay. Inclusief fietsexcursie in Bagan en strandverlenging in het koninklijke Hua Hin in Thailand.
Meer informatie
Toon meer

Prijs onbekend
incl. heen/terugreis


Highlights Myanmar

 Individuele rondreis      18 dagen

  Myanmar

Inclusief vluchten. Het nog onbekende Myanmar zal u een enorme diversiteit laten ervaren. Neem een kijkje in het koloniale verleden in Yangon en Mandalay en maak kennis met de oprechte ... vriendelijkheid van de Birmezen. Ervaar zelf hoe het boeddhisme een diepgewortelde invloed in het dagelijks leven heeft in o.a. Bagan, terwijl u langs de grootste en belangrijkste hoogtepunten van Myanmar, land van de gouden pagodes, reist. Strandverlenging op Ngapali Beach.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact