3

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Myanmar met 333travel

vanaf € 2.200


Verborgen plekjes van Myanmar

 Individuele rondreis      18 dagen

  Myanmar

Deze individuele rondreis door Myanmar laat je dieper kennis maken met dit bijzondere land. Het doet haar bijnaam als land van de gouden pagodes eer aan, maar biedt naast de vele tempels ook een ... enorme diversiteit aan cultuur, natuur en de vele Birmese volken en hun beroemde vriendelijkheid.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.399


Ontdek Myanmar local style

 Individuele rondreis      16 dagen

  Myanmar

Hou je van reizen zoals de locals dat doen? Het echte leven meemaken, meer in contact komen met het land, de bevolking en haar gewoonten? Deze individuele rondreis door Myanmar laat je dit allemaal ... ervaren. Je reist van noord naar zuid en bezoekt de grootste bezienswaardigheden. Het vervoer is per lokale bus en de overnachtingen in toeristenklasse hotels zijn door ons geregeld. Verder ben je vrij om zelf je programma in te vullen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.664


Best Deal Myanmar

 Individuele rondreis      17 dagen

  Myanmar

Inclusief vluchten. Maak gebruik van deze 'Best Deal': een prachtige rondreis door Myanmar voor een zeer scherpe prijs! Je verblijft in het koloniale Yangon, op de tempelvlakte van Bagan, bij het ... schilderachtige Inle Lake en in het bruisende Mandalay. Inclusief fietsexcursie in Bagan en strandverlenging in het koninklijke Hua Hin in Thailand.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact
gfh jfghjfghjgfhj gfh