3

reizen en vakanties bij

2

reisorganisaties

Sorteer op:

Stedentrip in China

vanaf € 533
excl. heen/terugreis


Beijing Experience

 Stedentrip      5 dagen

  China

Door de uitgestrektheid van Beijing en de zeer afwisselende locaties van de bezienswaardigheden en activiteiten, voelt dit arrangement bijna als een rondreis. Het grootste voordeel: één ... accommodatie gedurende uw verblijf, waardoor u ook de omgeving daarvan kunt verkennen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 234
excl. heen/terugreis


Hongkong Experience

 Stedentrip      4 dagen

  China

Dit fantastische stadsarrangement in Hongkong omvat drie nachten in het hotel van uw keuze en een tweetal excursies die u de bekende en onbekende hoogtepunten van Hongkong laten ervaren. Uiteraard ... kunt u ook andere excursies kiezen. Vraagt u een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.299
incl. heen/terugreis


Narada Boutique hotel Shanghai - Formule 1

 Stedentrip      8 dagen

  China - Shanghai - Shanghai

De tweede race van 2018 vindt plaats in Shanghai. De Grote Prijs van China wordt verreden op een bijzonder parcours, namelijk een circuit in de vorm van het Chinese karakter Shang. Dat resulteert in ... een bochtig parcours; een garantie voor veel inhaalmanoeuvres. Je kunt het van dichtbij bekijken, want met dit 8-daagse arrangement zit je het hele weekend op de tribune. De overige dagen gebruik je om de wereldstad Shanghai te ontdekken. Als je er toch bent… Je verblijft in een luxe hotel op 15 minuten lopen van metrohalte Quyang Road Metro die je makkelijk naar alle bezienswaardigheden vervoerd. De reis is inclusief vluchten, transfer van en naar het hotel, hotelovernachtingen, Formule 1 tickets, transfer naar het circuit op zaterdag en zondag en een halve dag excursie door Shanghai.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact