4

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Sorteer op:

Rondreis in Uruguay

Prijs onbekend
excl. heen/terugreis


Highlights of Uruguay

 Autorondreis      8 dagen

  Uruguay

De reis start in schilderachtig Colonia, aan de 'overkant' van Buenos Aires. Hierna toert u door het binnenland en logeert u op boerderijen, die hier estancia's heten. De laatste dag van de reis ... brengt u door aan het strand in Punta del Este. Uruguay is een veilig land, de afstanden zijn niet erg groot, de mensen rijden rustig en in het binnenland is amper verkeer. Leuk om te weten: kinderen gaan te paard naar school waarvoor extra brede bermen worden aangehouden.
Meer informatie
Toon meer

Prijs onbekend
excl. heen/terugreis


Uruguay Express

 Individuele rondreis      3 dagen

  Uruguay

Een leuk tripje vanuit Buenos Aires naar de overkant en even snuffelen aan het meest relaxte landje van Zuid-Amerika. Eerst naar de hoofdstad Montevideo en dan het dromerige Colonia del Sacramento. ... Onderweg het echte platteland met veel koeien en soms ook wijngaarden.
Meer informatie
Toon meer

Prijs onbekend
excl. heen/terugreis


Secrets of Uruguay

 Autorondreis      5 dagen

  Uruguay

Een bondige impressie van het land: heel veel platteland en logeren op de boerderij. Stilte, ruimte en prachtige natuur met op de achtergrond alleen de geluiden van wind en de vogels typeren het ... landschap. De sfeer van haciënda's en charmante bodega's waar gastvrijheid en ambacht een dagelijks eerbetoon is aan lange familietradities. Een ontspannen autotocht zonder stedelijke drukte.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 745
excl. heen/terugreis


Wijngaarden van Uruguay

 Autorondreis      3 dagen

  Uruguay

Hebt u interesse in wijnen? Dan kunnen we u dit arrangement v an harte aanbevelen. Proeven van verrassende - bij ons geheel onbekende - wijnen en tegelijkertijd logeren in dezelfde bodega. Het is een ... prachtig gerestaureerde boerderij waar al vanaf 1909 wijnen worden gemaakt.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact