2

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Noord Korea met Koning Aap

vanaf € 3.595
incl. heen/terugreis


Rondreis NOORD-KOREA SPECIAAL - 21 dagen; Unieke, eenmalige reis naar grens China & Noord-Korea inclusief bezoek Mt. Paektu, Mt. Chilbo & Chongjin

  Noord Korea    China  

Zeer bijzondere, eenmalig uitgevoerde rondreis naar China & Noord-Korea in juni 2020. Tijdens deze reis bezoeken we ook het 'wilde westen' in het grensgebied tussen China & Noord-Korea. Mt. Paektu ... bekijken we vanuit China evenals verschillende etnisch Koreaanse dorpen. In Noord-Korea bezoeken we de geboorteplaats van Kim Jong Suk, overnachten we in een homestay in het natuurgebied van Mt. Chilbo, nemen we de nachttrein van Chongjin naar Hamhung, bezoeken het een revolutionaire site in de bergen en komen even bij in een net geopende spa resort tussen Wonsan en Pyongyang. Daarna reizen we per trein naar de grensplaats Sinuiji en steken de brug over naar Dandong! Kortom deze reis is ontwikkeld voor reizigers die Noord-Korea al eerder bezocht hebben of voor hen, die deze unieke reis als eerste kennismaking willen meemaken.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 4.195
incl. heen/terugreis


Rondreis NOORD-KOREA - 16 dagen; Reizen door een 'Gesloten land'

 Groepsrondreis      16 dagen

  Noord Korea    China  

Noord-Korea is een land dat je niet direct in een reisbrochure verwacht. Het land is immers voor velen ontoegankelijk. Hoe ziet het laatste gesloten socialistische bolwerk er uit en wat zijn de ... gevolgen van de ‘Juche’-ideologie van wijlen Kim Il Sung? Ga het kustgebied bij Hamhung in, ervaar het platteland bij Haeju, bezoek een imponerende massademonstratie, verken het grensgebied met Zuid-Korea en maak een wandeling in de natuur bij Mount Kumgang.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact