Michel Verrast


Michel Verrast organiseert eendaagse en tweedaagse verrassingsreizen zoveel mogelijk weg van de grote massa. Kleinschalig, kwaliteit en een persoonlijk karakter. Thema´s zijn cultuur, natuur, lekker eten, lekker drinken, actief en body & mind. Kies maximaal 3 thema´s en laat het verder op je af komen. Ook voor groepen erg geschikt. Daag jezelf uit, heb het lef en laat je verwachtingen ... los!

Je kunt zelf een hoofdthema kiezen waar je het meest enthousiast van wordt. Hier mag je het bij laten, dan wordt de hele dag of de 2 dagen rond dit thema ingevuld. Voor meer afwisseling gedurende de dag of 2 dagen mag je ook nog maximaal twee thema´s erbij kiezen. Vervolgens komen er nog wat praktische vragen en dan gaat Michel Verrast je een onvergetelijke verrassingsreis bezorgen. Dit kan in Nederland en / of in België zijn.
Toon allesBezoek de website     Schrijf een ervaring  


Totaal: 9,0
Vervoer: -
Accommodatie: 9,0
Reisleiding: -
Prijs: 9,0

9,0

1 ervaring
Michel Verrast krijgt een gemiddeld cijfer van 9.0. Dit cijfer is gebaseerd op 1 ervaring die bezoekers op ReisOrakel.nl hebben geschreven.

Schrijf ook een ervaring en win een mooie Scratchmap!

Samenvatting van de ervaringen

Totaal:
 
9,0
Vervoer:
 
-
Accommodatie:
 
9,0
Reisleiding:
 
-
Prijs:
 
9,0

Verdeling van de totaalcijfers

Geweldig:
 
1 stemmen
Goed:
 
0 stemmen
Redelijk:
 
0 stemmen
Matig:
 
0 stemmen
Slecht:
 
0 stemmen

Ervaringen
 
door
51-60 jaar
Met vrienden
9,0
Relaxt, verrassend en passie
Thema vakanties in Nederland, maart 2018

  Totaal:
 • 9
 • Vervoer:
 •  -
 • Accommodatie:
 • 9

 • Reisleiding:
 •  -
 • Prijs:
 • 9

Onze dag begon bij aankomst in Zutphen, bij een kleinschalige maar gezellige sauna, prachtig gelegen in de natuur, waarbij we werden verwend met een heerlijke rasul behandeling.
Nadat we van de verschillende sauna's, hot tubs en dompelbad gebruikt hadden gemaakt, was het aan het einde van de middag weer tijd om onze spullen te pakken en moesten we vertrekken naar de volgende verassing.

Na een half uurtje rijden door het mooie coulissenlandschap, arriveerden we bij een afgelegen boerderij in Lievelde, waar wij zeer vriendelijk werden ontvangen door
Liane met een kopje koffie en thee in het restaurantje van het met leem gemaakte Biotel. Genietend van het mooie uitzicht en zittend bij het haardvuur konden we even acclimatiseren voordat wij onze kamer hebben uitgezocht.
Daarna werden wij uitgenodigd door haar man John, waarmee ze samen al vele jaren de boerderij op een biologisch, dynamische manier runnen, voor een uitgebreide rondleiding met deze twee stadse vrouwen.....
Geweldig om te zien en te ervaren met hoeveel passie hier op een eerlijke manier het boerenbedrijf gerund wordt, van kalfjes tot de volwassen melkkoeien, ieder dier word individueel herkend! We hebben veel geleerd van de rondleiding en hoewel we ons nu niet gelijk op gaan geven voor " Boer zoekt vrouw" wel een enorme waardering gekregen voor alle werkzaamheden die het biologisch boerenbedrijf met zich meebrengt.
S 'Avonds in donkerblauwe overalls nog gekeken bij het melken van de koeien om daarna heerlijk aan te schuiven aan de gezellige houten tafels voor een 3 gangen diner, waarbij natuurlijk de biologische producten centraal stonden aangevuld met een goed glas wijn. Alle complimenten aan de kokkin, het was zalig.

Zo zijn we voldaan gaan slapen om 's ochtends op ons gemak weer aan te schuiven voor een heerlijk ontbijt met een vers eitje. We hebben vaker tegen elkaar gezegd dat wij hier nooit terecht zouden zijn gekomen zonder " Michel verrast" , maar dat we dit voor geen goud hadden willen missen. Een heerlijk ontspannen weekend, met lekker eten en drinken, exact wat we als gewenste thema's hadden opgegeven.

Een aanrader voor iedereen, laat je verassen !!!
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 20-03-2018

en win een mooie Scratchmap!
Heeft u ervaring met Michel Verrast of een andere organisatie?

Heeft u ook ervaring met Michel Verrast of een andere reisorganisatie?
Deel uw ervaring door onderstaand formulier in te vullen!

Winnen: Aan het eind van iedere maand wordt er een mooie Scratch Map (kras landkaart) verloot!
Meer kans maken? Vul dan meerdere ervaringen in van verschillende vakanties!

Reisinformatie
*
*
*
*
Waardering
Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Vervoer

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Accommodatie

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Reisleiding

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Prijs / kwaliteit verhouding

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Algemene waardering

*

*
Uw gegevens
*
*
Ervaring opslaan
Ik bevestig dat bovenstaande gegevens gebaseerd zijn op mijn eigen ervaring.
Ik bevestig dat ik begrijp dat het verboden is om een ervaring in te voeren over een reisorganisatie waarmee ik banden heb, alsmede een niet op waarheid beruste ervaring in te voeren.
Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact
gfh jfghjfghjgfhj gfh