Verschrikkelijk


Hieronder vindt u de ervaring van Ser met reisorganisatie VakantieDiscounter. Deze is ingevoerd op 27-05-2022 en gaat over de vakantie naar Marokko in april 2022.

 
3 van 3 mensen vinden dit een nuttige review.

door
21-30 jaar
Met partner
1,0
Verschrikkelijk
Zonvakantie in Marokko, april 2022

    Totaal:
  • 1
  • Vervoer:
  •  -
  • Accommodatie:
  •  -

  • Reisleiding:
  • 1
  • Prijs:
  • 1

De kosten van onze vakantie zijn verschrikkelijk opgelopen omdat vakantie discounter niet te bereiken is. Wegens Corona gerelateerde documenten hebben wij onze vlucht gemist. Transavia kon dit gemakkelijk voor ons omboeken en oplossen, maar omdat VakantieDiscounter de boeking beheerde, konden zij dat niet doen. Hierdoor kon ons probleem dus niet opgelost worden. 10000x gebeld en gemaild omdat er een oplossing was. Maar vakantie discounter nooit fatsoenlijk kunnen spreken waardoor wij een dure vlucht bij hebben moeten boeken en 3 dagen van onze vakantie kwijt waren.

In de nacht op Schiphol ook het “nood” nummer gebeld. Wederom meerdere keren 45 minuten in de rij gestaan. Vervolgens iemand aan de lijn gekregen die niks wist en kon betekenen omdat zij voor heel veel bedrijven tegelijk het nood nummer was, maar niks over het bedrijf zelf wist. Zij heeft ons telefonisch toegezegd dat VakantieDiscounter de kosten zouden vergoeden als wij een andere vlucht zouden boeken. Ik heb gevraagd of ik dit op de mail kon ontvangen. Dit is toegezegd, wederom nooit gebeurd, en uiteraard ook nooit vergoed.

Erg veel mails gestuurd, en ik denk wel 20x in de telefonische wachtrij gestaan om na 45 minuten eruit gegooid te worden. Geen oplossing en hele hoge kosten. Zo vaak een terug bel verzoek ingediend per mail, geen reactie.

Ik ben er van overtuigd dat als VakantieDiscounter de telefoon had opgenomen, er een passende oplossing voor ons klaar lag waar zij niet eens over mee hoefde te denken omdat wij zelf, en Transavia de oplossing al klaar hadden liggen.

Helaas is de telefoon opnemen als de klant al betaald heeft, te veel gevraagd voor deze organisatie. Wellicht als alles precies loopt volgens de planning loopt het een prima organisatie is, maar ik raad iedereen aan een vlucht en hotel los te boeken, zonder tussenkomst van de VakantieDiscounter. Of een pakkerijs, bij een andere betrouwbare organisatie te boeken. Dan ben je uiteindelijk een stuk goedkoper uit en kun je met minder stress van je vakantie genieten.

Ik zou zo graag met VakantieDiscounter in gesprek gaan, maar omdat zij niet te bereiken zijn, is het enige wat ik kan doen een review plaatsen. Zonde..

Ik hoop met deze review andere reizigers te beschermen. Ik heb er geen vertrouwen in dat VakantieDiscounter nog contact met ons opneemt en onze klacht behandeld. Mijn klacht heb ik ook ingediend bij de Consumentenbond. De reactie van de Consumentenbond hierop was “deze organisatie reageert vrijwel nooit op de ingediende klachten. Zie hieronder de verdere juridische stappen die je kunt ondernemen als reactie uitblijft”. Dat zegt naar mijn mening ook genoeg. Het zou leuk zijn als zij wel onder dit bericht reageren?? Graag :)

Bespaar jezelf deze ellende… Boek ergens anders, hoe aantrekkelijk de “aanbieding” van deze organisatie ook lijkt.
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 27-05-2022



Algemene informatie
Totaal: 4,5
Vervoer: 5,9
Accommodatie: 6,1
Reisleiding: 4,2
Prijs: 5,4
Aangesloten bij:
ANVR SGR Camaliteitenfonds Thuiswinkel
U kunt bij VakantieDiscounter de volgende vakanties boeken:
 Zonvakantie   


Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact