Rommelig en ongeorganiseerd


Hieronder vindt u de ervaring van Heleen met reisorganisatie Simi Reizen. Deze is ingevoerd op 19-08-2017 en gaat over de vakantie naar Kroatië in augustus 2017.

 
2 van 4 mensen vinden dit een nuttige review.

door
21-30 jaar
Alleenreizend
5,0
Rommelig en ongeorganiseerd
Actieve vakantie in Kroatië, augustus 2017

    Totaal:
  • 5
  • Vervoer:
  • 6
  • Accommodatie:
  • 7

  • Reisleiding:
  • 5
  • Prijs:
  • 6

Ik zal niet nog een keer bij deze organisatie boeken. De grootste reden hiervan is dat de leeftijdsgroepen volledig door elkaar heen liepen. Ik boek specifiek de reis van 23-35 (ben zelf 30) omdat ik er niet meer op zit te wachten om met 18 jarigen op vakantie te gaan. Tijdens de activiteiten en in het kamp waren de leeftijdsgroepen (15-18, 18-23 en 23-35) echter volledig gemixt waardoor de leeftijd van 15 tot 35 liep. Dit werd door de meeste 23+'ers niet gewaardeerd. Ook waren actief en easy gemengd waardoor je reisgenoten ineens 2 dagen niet zag door andere activiteiten.

Ik ben 5x naar volle tevredenheid met Mambo mee geweest maar bij gebrek aan nieuwe locaties ben ik dit jaar met Simi mee gegaan. Helaas is dat niet goed genoeg bevallen om dit te herhalen.
Gelukkig heb ik wel een leuke vakantie gehad maar dat kwam vooral door de activiteiten en de leuke medereizigers.

Ik had een actieve reis met onder andere canyoning, rotsklimmen, paintbal, zeekajakken en een tripje naar de krka watervallen.
De activiteiten waren goed gevarieerd en zelfs voor de minder sportieve mensen goed uit te voeren.
Een minpunt was dat paintballen standaard in het pakket zit maar toen ik en een aantal medereizigers liever wat anders wilden doen werd dit niet gewaardeerd omdat dit al geboekt was. Het lijkt mij dat ik op mijn vakantie zelf mag bepalen waar ik uiteindelijk wel of niet aan mee doe.

De reisleiders waren erg aardig en goed te benaderen voor problemen maar de organisatie van de activiteiten was enorm rommelig.
-Bij 1 activiteit liepen we al naar de bus terwijl we nog een reisgenoot misten. Dit werd bij het oproepen van de namen (tijdens het lopen) door de reisleider volledig gemist waardoor ik heen en weer ben gaan rennen om de reisgenoot op te halen. Hierdoor misten we wel 3 bussen en moesten we een half uur wachten waardoor we dus te laat waren voor de activiteit (hoewel dit verder niet uitmaakte is het wel enorm slordig).
-Bij de meeste activiteiten was onduidelijk of we op het kamp of bij de ingang van de camping zouden verzamelen waardoor we ook onnodig vaak moesten wachten.
-Ook de corvee elke viel niet lekker bij de 23+, we snappen dat dat bij de jongere groepen nodig is maar gaan er vanuit dat wij dit onderling toch moeten kunnen regelen. Ik heb dit in ieder geval nog nooit bij andere organisaties gehad.
-Bij het kajakken moesten er 2 groepen gevormd worden. Dit liet de leiding ons zelf doen maar dit geeft bij een groep van 50 personen veel gedoe. Ze hadden dit beter zelf kunnen verdelen om de onrust te voorkomen.
-Tijdens de heenreis waren de buschauffeurs niet heel meedenkend. Lichten werden midden in de nacht ineens aangedaan zonder waarschuwing wegens de paspoort controle, dit had subtieler gekund als de legitimaties van te voren al verzameld waren. Om 1 uur snachts stond de radio nog aan waardoor slapen lastig was en het was enorm heet in de bus. Op de terugweg hadden we dezelfde chauffeurs en ging het een stuk beter.
-Er waren 2 tentenkampen op de camping maar doordat er te grote groepen waren werden mensen over deze kampen verdeeld. De 23+ groep zat zowel in het 18- kamp als in het 18-23 kamp.
-Easy en actief en alle leeftijdsgroepen werden volledig door elkaar gegooid en alle activiteiten werden samen gedaan.

Conclusie: het was een enorm rommelige vakantie waarbij er niet echt 1 leuke groep gevormd kon worden doordat de groepen teveel door elkaar heen liepen. Het was door de medereizigers en de leuke activiteiten dat het toch geslaagd was.
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 19-08-2017 | Accommodatie(s): Tenten

Bekijk alle Simi Reizen ervaringen.





Algemene informatie
Totaal: 8,6
Vervoer: 8,1
Accommodatie: 7,8
Reisleiding: 9,1
Prijs: 8,3
Aangesloten bij:
ANVR SGR Camaliteitenfonds
U kunt bij Simi Reizen de volgende vakanties boeken:
 Actieve vakantie   


Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact